Glavni » amazon » Kako popraviti napako RPC S-7 AEC-0 iz Trgovine Play v Androidu

Kako popraviti napako RPC S-7 AEC-0 iz Trgovine Play v Androidu

AliExpress WW

Google Play je zelo dobra trgovina z aplikacijami za Android, z izjemno zasnovo in široko paleto aplikacij, ki so na voljo za prenos. Zelo normalno in pogosto je najti več napak, povezanih s to trgovino, vendar bomo tukaj posebej razložili oblika rešiti Napaka RPC S-7 AEC-0.

A ne skrbite, da ni tako resno, saj jih je veliko rešitve za tovrstne napake v Googlu Play, še posebej v tem primeru, saj se napaka pogosto pojavlja, ko poskušate spremeniti ali namestiti aplikacijo v katero koli napravo Android v obliki pojavnega okna.

Tudi če ta napaka je običajno bolj škodljiva kot drugi, ker ni dokončne rešitve, obstaja le način, kako jo delno odstraniti, vendar v večini naprav Android deluje in to napako lahko brez težav odstrani.

Kako popraviti napako RPC AS-7 AEC-0
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Več o napaki RPC S-7 AEC-0

  To napako že zelo pogosto najdemo pri uporabnikih, ki so poskušali prenesti ali spremeniti obstoječo ali vnaprej nameščeno aplikacijo v Googlu Play in prikaže se sporočilo, ki označuje naslednje sporočilo: Informacije s strežnika ni bilo mogoče pridobiti.

  Ta napaka je vzrok številnih neprijetnosti, saj je ne otežuje prenos aplikacij ali uporabite aplikacijo kot tako. Kar vam ne omogoča optimalne uporabe vaše mobilne naprave, ker je tovrstne omejitve zelo neprijetno.

  Dokončna rešitev, za katero bi lahko domnevali mnogi, je izvedite popolno obnovitev računalnika, toda najverjetneje bi to lahko poslabšalo težavo, saj po ponastavitvi tovarniške nastavitve mobilnega telefona niste mogli dostopati do Googla Play ali prenašati aplikacij, kar je očitno pretirano škodljivo za vas, ko želite ali potrebujete prenos nove aplikacije.

  Koraki za odpravljanje napak RPC S-7 AEC-0

  V tej situaciji je najbolje narediti zaprite račun za Google Play, Čeprav ni dokazano, da je 100% učinkovit, je pogosto funkcionalen. Da bi to dosegli, morate narediti naslednje:

  1. - Pojdite v meni z nastavitvami, nato vnesite, kjer piše, aplikacije, izberite možnost vseh aplikacij in kliknite Trgovina Play.

  2. - Po tem morate klikniti na gumbe za brisanje podatkov, počistiti predpomnilnik in odstraniti posodobitve.

  3. - Potem morate napravo izklopiti.

  4. - Za ponovni vklop naprave morate počakati nekaj minut.

  5. - Zdaj morate odpreti meni Nastavitve, tako da poiščete razdelek z računi in nato kliknete na dodajanje računov.

  6. - Gmailov račun morate dodati z uporabniškim imenom. Pomembno je, da to storite, saj boste tam konfigurirali svoj Google Račun v svojo napravo in z njo vse podatke in zgodovino.

  7. - Na koncu poskusite znova, da vstopite v Google Play.

  To je najboljši način za odpraviti napako RPC S-7 AEC-0. Po drugi strani pa se govori, da se ta napaka pojavlja pogosteje, če je aplikacija poškodovana, tako da pri aplikacijah znanih razvijalcev ni verjetno, da bi se pojavila. To je pomembno zlasti zato, ker bi lahko nekateri od njih imeli viruse, Google Play pa želi zaščititi integriteto vaše naprave.

  Zato je izredno pomembno, da ste pozorni vrsto aplikacij, ki jih boste prenesli, Predlagamo tudi, da imate v svoji napravi vedno nameščen protivirusni program, ki ščiti vaš mobilni telefon v primeru, da naključno prenesete virus.

  Druge rešitve

  Če prejšnja rešitev za vas ni bila učinkovita, Obstajajo še druge rešitve za napako RPC S-7 AEC-0. Prva možnost je ponovna namestitev Trgovine Play, vendar to ni zelo enostavno, pri tem boste morali biti zelo previdni.

  Končno obstaja še manj običajna rešitev, Če pa vam prejšnji dve nista bili koristni, je to morda navedena:

  Sestavljen je iz dostopa do načina za obnovitev vašega mobilnega telefona, vendar bo vstop vnj odvisen od vaše mobilne naprave. Ko vstopite v ta način, morate pomakniti zaslon, dokler ne najdete možnosti, ki pravi White Dalby cache obvezno morate znova zagnati napravo, Po ponovnem zagonu mora Trgovina Play delovati normalno.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar