Glavni » alibaba-info » Kako odpraviti napako Pokémon Go, ki mi preprečuje hojo, ko zmanjka signala GPS

Kako odpraviti napako Pokémon Go, ki mi preprečuje hojo, ko zmanjka signala GPS

AliExpress WW

Pokémon Go je revolucija in po vsem svetu že igra na tisoče ljudi, zaradi globokega uspeha, ki ga je postopoma lansiral na mednarodni trg, zahvaljujoč APK-u v številnih državah, kjer še ni lansiran. lahko se igramo. Vendar nekateri uporabniki poročajo o določenih težavah, za katere Pokémon Go ni kriv, in dvomimo, da nam jih sporočajo "Ne morem hoditi v Pokémon Go, kaj lahko storim? "

Kazalo ()

  Pokémon Go ne premakne znaka

  Če ste že igrali Pokémon Go, se vam je morda zgodilo, da igra ob neki priložnosti ni videti dobro, ne deluje neposredno ali da se vaš lik ne premakne. Najprej bodite mirni, s telefonom se nič ne zgodi, gre za okvaro, ki se pojavlja na običajen način.

  Sprva preverite, ali se bela Pokeball, ki se vrti v zgornjem levem kotu zaslona, ​​premika. Če je žoga v gibanju, to pomeni, da imate povezavo s strežniki Pokemon Go in strežniki delujejo. Če je zaslon zamrznjen, toda žoga se še naprej vrti, to pomeni, da se aplikacija Pokemon Go skuša znova povezati s strežnikom, vendar gumbi nič ne naredijo, to lahko pomeni, da ste izgubili povezavo s strežniki Pokemon Go in morate znova zagnati igro, da bo znova delovala.

  Hitra rešitev, ki običajno reši težavo, ker se vaš lik Pokemon Go ne premika, je zaprite aplikacijo in jo znova odprite. To se bo znova povezalo s strežniki Niantic in vrnilo v igro.

  Upoštevajte, da Pokémon Go za pravilno delovanje zahteva nekatere pomembne zahteve, na primer preverjanje, ali imate aktiviran GPS in imajo mobilne podatke v nastavitvah telefona. Preverite, ali vaša internetna povezava deluje pravilno, če katera od teh težav ne uspe, lahko na koncu vzkliknete Ne morem hoditi v Pokémon Go!

  Napaka 11 Pokémon Go

  Ponekod GPS signal ni dober in napake v igri so lahko posledica te okoliščine. Najprej preverite, ali ste aplikaciji podelili dovoljenje GPS, da vas lahko zazna, in če ste doma in igra ne deluje dobro, poskusite iti na teraso ali, še bolje, na sprehod na ulici, videli boste, kako takoj začne GPS sprejemati dober signal in začnete opazovati Pokémone okoli sebe.

  Mobilni podatki

  Če želite igrati Pokémon Go, je nujno je, da je vaš telefon povezan z internetom, bodisi prek WiFi ali mobilnih podatkov. Če opazite, da se igra sesuje, preverite, ali ste pravilno povezani.

  Težave s Pokémon Go

  Pričakovanja so bila tako velika, da so bili celo Niantic presenečeni nad velikim številom prenosov igre, ki so se zgodili. Zaradi tega so strežniki nasičeni in to včasih pri igranju naletimo na težave.

  V zadnjih urah je veliko uporabnikov ostalo brez igranja, ker Pokémon Go je dol. Zdi se, da je težava že rešena, vendar ji nič ne preprečuje, da bi se ponovila v prihodnosti.

  Od Niantića si že prizadevajo rešiti to težavo in obstajajo tisti, ki pravijo, da je pomanjkanje strežnikov, da bi lahko služili vsem igralcem, ki se pričakujejo po vsem svetu, eden od vzrokov, ki povzroča zamudo pri uradnem prihodu igre v nekatere države, vključno z Japonsko in Združenim kraljestvom. ali Španija.

  V Španiji igra ni bila izdana na uradni ravni, vendar to ne pomeni, da ne moremo igrati. Pravzaprav ste zagotovo že naleteli na več kot enega in dva trenerja, ki iščejo pokemone na ulici.

  Če želite igrati in želite prenesti in namestiti Pokémon Go na Windows Phone, Android, kitajski iPhone, lahko to storite popolnoma brezplačno. Ne čakajte več in uživajte v urah zabave in zabave.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar