Glavni » alibaba-info » Kako popraviti neuspešnega prenosa, ni mogoče dokončati prenosa v Whatsapp

Kako popraviti neuspešnega prenosa, ni mogoče dokončati prenosa v Whatsapp

AliExpress WW

Ena najpogosteje uporabljanih aplikacij po vsem svetu je WhatsApp, ki je tako široko uporabljena in tako pogosta, da jo imate nameščeno v svoji mobilni napravi, da je v novih mobilnih napravah na splošno že vnaprej nameščena.

V primeru, da ga nimate nameščenega takoj, ko pridobite mobilni telefon ali morda po namestitvi ROM-a ali trdi ponastavitvi, potem prenesite WhatsApp sploh ni zapleten in v nekaj sekundah bi ga morali imeti na voljo za uporabo.

No, potem je po eni strani WhatsApp preprost, aplikacija dela čudeže in nam pomaga prihraniti veliko denarja ob koncu meseca. Da pa je to odlična in dokaj popolna aplikacija, še ne pomeni, da ne more imeti napake.

Kako odpraviti neuspešen prenos Prenos ni uspel dokončati na WhatsApp
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Prenos WhatsApp ni uspel

  Precej pogosto je, ko poskušate prenesti sliko ali zvok, ki ste mu ga poslali, in prikaže se sporočilo, ki pravi naslednje: "Prenos ni uspel. Prenosa ni bilo mogoče dokončati. Poskusite znova pozneje."

  Lahko ste celo povezani z omrežjem Wifi ali imate mobilne podatke in ta napaka je popolnoma enaka.Kako lahko popravite neuspešen prenos WhatsApp? Ne skrbite, pravzaprav je povsem preprosto..

  Nekaj ​​stvari moraš preveriti. Prvo in najbolj očitno je, da imate dobro povezavo, morda ne boste imeli kredita, če uporabljate mobilne podatke ali če uporabljate Wi-Fi, imate težave s povezavo ali internet ni stabilen. V tem primeru poskusite nekajkrat prenesti sliko.

  WhatsApp mi ne dovoli prenašanja zvokov

  Če to pustite ob strani, preverite, ali nimate načina varčevanja z energijo, ki običajno povzroči to napako. Ko je ta način deaktiviran, lahko nadaljujete s prenosom datoteke, ki vam je bila poslana prek aplikacije.

  V primeru, da nadaljujete z isto težavo, pojdite na Nastavitve> Aplikacije> WhatsApp in počistite predpomnilnik in podatke. Ko spet odprete WhatsApp, vam teoretično dovoli, da prenesete, kar želite.

  WhatsApp mi ne dovoli prenašanja fotografij

  Če se še vedno prikaže sporočilo o neuspelem prenosu, je zadnja možnost ponovni prenos WhatsApp, zato morate najprej izbrisati aplikacijo. Znova zaženite mobilno napravo in nato v Trgovini Play poiščite omenjeno aplikacijo, da jo boste lahko znova prenesli in namestili na vašo mobilno napravo, tokrat bi jo morali rešiti.

  To so rešitve za nadležno sporočilo "Prenos ni uspel. Prenosa ni bilo mogoče dokončati. Poskusite znova pozneje."V primeru, da imate še vedno težavo, se obrnite na drugo povezavo Wi-Fi ali če imate resnično kredit za prenos podatkov.

  WhatsApp mi ne dovoli ničesar prenesti

  Druga stvar, ki jo moramo storiti, je preveriti, da nismo v "Način varčevanja z energijo"Ker lahko ta način ob večkrat povzroči napake tudi pri prenosu datotek iz WhatsAppa in interneta na splošno.

  Če deaktivirate ta način in poskusite znova prenesti katero koli datoteko iz aplikacije, boste brez dvoma lahko prenesli vse, kar želite, brez tega nadležnega sporočila prenos ni uspel.

  Poskusite lahko tudi posodobiti aplikacijo. Pomembno je, da WhatsApp redno posodabljamo, da ne bi prišlo do tovrstnih napak. Vstopite v Trgovino Play, poiščite "WhatsApp"In če se prikaže gumb "Posodobiti"Kliknite nanjo, da začnete prenašati in posodabljati aplikacijo.

  Priporočamo tudi, da počistite predpomnilnik aplikacije, da se izognete kakršni koli nasičenosti aplikacije. Za to preprosto pojdite na Nastavitve> Aplikacije> WhatsApp> Shramba> Počisti predpomnilnik.

  Po tem sila blizu aplikacije in jo znova odprite. Morali bi že prenesti katero koli večpredstavnostno datoteko, ki jo želite.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar