Glavni » alibaba-info » Kako rešiti, ko je moj mobilni telefon Android zelo počasen, se zaklene, zamrzne in ne deluje?

Kako rešiti, ko je moj mobilni telefon Android zelo počasen, se zaklene, zamrzne in ne deluje?

AliExpress WW

Do zdaj bi lahko to že rekli mobilne naprave so kot mini računalniki, Če torej sledimo tej ideji, je očitno bistveno nekaj čiščenja sistema, občasno pregledati nekatera orodja ali aplikacije, ki jih ta prinese, in jih poskušati optimizirati, da na ta način ne začne zaklenite, upočasnite in zato izgubite tekočino, ki jo je imela.

Kot že vemo, obstaja veliko različnih mobilnih telefonov, znamk in modelov, zato je Nujno je upoštevati in vedeti, kaj namestiti in kaj ne na mobilni telefon, ker če boste pri nakupu modela teh telefonov, ki nima velike pomnilniške zmogljivosti in želite, da so vsa družabna omrežja aktivna in jih namestili, upoštevati, da bo vaš mobilni telefon zelo počasen.

Zato je nujno, da veste, kakšen model telefona boste želeli, in se prilagaja vašim potrebam in kakšno kapaciteto pomnilnika ima, čeprav trenutno glede aplikacij obstaja veliko možnosti, ker so te naraščale, so se s svojimi posodobitvami uspeli izboljšati in svojim uporabnikom omogočiti dostop do dobrih aplikacij z manj prostora na pomnilniku.

Zdaj, če ste že kupili mobilni telefon in se je pri nameščanju nekaterih aplikacij zataknil ali je postal zelo počasen, ne skrbite, ker smo vam za tovrstne situacije prinesli ta članek, v katerem vam bomo dali serijo od nasveti, da boste na ta način lahko čim bolj uživali v svojem mobilnem telefonu in vam ni treba reševati kakršnih koli težav tega kalibra.

Kazalo ()

  Kaj storiti, ko se mobilni telefon začne zagozditi

  Najprej, preden poskušamo rešiti težavo in namestiti neskončno število aplikacij za njeno optimizacijo, bomo morali preprosto poskusiti videti, kaj imamo na svojem mobilnem telefonu. Ne pozabite, da več stvari mu damo, očitno se bo upočasnilo, še posebej, če imate napravo, ki morda ni srednjega razreda.

  Torej, najprej pojdimo na del aplikacij in začnimo, da vidimo, katere smo namestili, ki je že dolgo nismo uporabljali in je morda ne bomo več uporabljali. Najprej jih odstranite.

  Poleg tega je pomembno tudi imeti ustrezen zaganjalnik za napravo. Ponavljam: Če nimate srednje visokega dosega, je pomembno, da poskusite dobiti zaganjalnik, ki ne porabi preveč virov, kar se da preprosto, tako da vsaj, ko se sprehodite po Androidu menijev, lahko to storite tekoče, vendar to ne dela čudežev, ampak počnemo druge stvari.

  Moj Android je zelo počasen

  Da prihranite življenjsko dobo baterije in hkrati izboljšate delovanje naprave, inPomembno je onemogočiti mobilne animacije. To lahko storite v meniju za razvijalce, poiščite razdelek z animacijami in jih vse deaktivirajte. Pomaga vam, da naredite mobilni telefon nekoliko bolj tekoč, hitrejši, predvsem pa prihranite baterijo.

  Obstajajo tudi aplikacije, ki jih uporabljamo vsak dan, zaradi česar je mobilni telefon zelo počasen. Odličen primer, ki mi pade na pamet, je Facebook. Ta aplikacija je lahko zelo koristna, a hkrati pretežka. Na srečo so lansirali zmanjšano različico, ki porabi manj virov, ki se imenuje Facebook Lite in je v Googlovi trgovini.

  Še en namig, ki vam ga lahko dam, je odstranite pripomočke z zaslona na ta način ne le prihranite baterijo, temveč tudi napravo naredite čim bolj tekočo.

  Kot boste videli, za optimizacijo mobilnega telefona ni treba namestiti preveč aplikacij, potrebujete le da se zavedamo da imamo mobilni telefon, ki bo morda potreboval več pomnilnika, kot je mogoče z microSD, sicer upoštevamo, da ima mobilni telefon določene omejitve.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar