Glavni » amazon » Kako sinhronizirati stike v Gmailu z mobilnim telefonom Android in obratno

Kako sinhronizirati stike v Gmailu z mobilnim telefonom Android in obratno

AliExpress WW

Ker lahko varnostno kopirajte stike In tudi od vseh fotografij, ki jih imamo z Gmailovim računom v Androidu, je veliko, veliko enostavneje Hard Reset.

Ali pa, ko zamenjamo mobilni telefon, ker očitno pri postavljanju računa in sinhronizaciji V telefonu že imamo vse stike, kar je dober način, da vam sploh ne bo treba skrbeti za izgubo kakršnih koli podatkov.

Če pa sinhronizacija stikov ne deluje, vam bomo pokazali, kako vsiliti sinhronizacijo v tem članku, bodite pozorni spodaj in kmalu boste lahko znova vzpostavili vse povezave na svojem mobilnem telefonu.

Čeprav se zdi nekaj precej težkega, boste spoznali, da bo to nekaj, kar boste lahko naredite skoraj takoj, ne bo trajalo popolnoma nič, ker bo vse zelo avtomatizirano.

Če želite v mobilno napravo dodati še en račun za Gmail, lahko to storite povsem enostavno, videli boste tudi vse obvestila, ki jih dobite v obeh računih na dokaj preprost in neposreden ter brez težav.

Ena od prednosti, da je drugi račun povezan z našo mobilno napravo ali več računi, je ta lahko takoj odgovorite ali preverite svoj pladenj ker vas bodo obvestila poslala takoj, tako boste lahko imeli svoj osebni račun in svoj neposredni poslovni račun.

Kazalo ()

  Na ta način boste lahko sinhronizirali stike v Gmailu v mobilnem telefonu

  Imejte stike shranjena v svojem google računu Zagotavlja, da bodo vse, kar počnete, vedno shranjene. Bistvo je, da bodo vaši stiki vedno varnostno kopirani, če jih ne izbrišete..

  Priporočilo, ki vam bo zagotovo všeč, saj vam bo v določenem trenutku zagotovo uspelo, bo zelo koristno, je, kako lahko na dokaj enostaven način spremenite geslo za svojo e-pošto v Gmailu zmedite se in ne morete spremeniti gesla.

  Zelo pomembno je, da spremenite geslo naših e-poštnih sporočil, saj ob več priložnostih varnost e-pošte je ponavadi ogrožena Če imate z e-poštnim sporočilom v Gmailu povezan račun podjetja, je najbolje, da geslo nenehno spreminjate, tako da ne tvegate, da vam ukradejo vse..

  Prav tako lahko celo vnesite iz računalnika, da jih boste lahko pregledali v primeru, da pustite, da se mobilni telefon polni ali celo ne polni.

  Tako lahko sinhronizirate stike v Gmailu

  • Pojdimo na del stiki mobilni telefon.
  • Ko enkrat gremo na del z možnostmi in pritisnemo, kjer piše Premaknite stike v napravi, izberemo račun Gmail.
  • Zdaj premaknemo vse kontakte na Gmail račun in to je to.

  Tako lahko uvozite stike iz Gmaila

  • Za to boste morali iti Konfiguracija, oblak in računi in nato na račune.
  • Tukaj boste morali odpreti Google in se dotakniti Gmaila.
  • Na tem mestu moraš najti, kje piše "Sinhroniziraj stike ".
  • Če jih želite sinhronizirati, pritisnite na zadevni gumb, če je aktiviran izključite isto in ga znova aktivirajte.

  Stike v Gmail računu si lahko ogledate kjer koli

  Če želite videti svoje stike in nimate na voljo mobilnega telefona, preprosto pojdite na stran z Google stiki in od tam si lahko ogledate vse stike, ki ste jih shranili v natančno Gmail račun.

  Na ta način lahko vstopite iz katerega koli računalnika ali celo mobilne naprave, saj boste videli, da ni preveč zapleten in poskrbite, da imate vse podprte z dvomi, ki ste jih kdaj imeli telefon morate znova zagnati, izgubi, ukrade itd.

  Kako lahko zelo enostavno sinhronizirate svoje stike v Gmailu v mobilnem telefonu

  Nekaj ​​zelo pomembnega, kar bi morali vedeti, saj je nekaj zelo pogostega in se nenehno dogaja, kdaj Pozabili smo geslo za naš e-poštni naslov v Gmailu, to je kar velik problem, ker nas zelo tvega.

  V nasprotnem primeru se vrnemo k svojemu pošte lahko izgubimo vse vrste informacij Pomembno je, da je tam shranjen, zato je najbolje, da veste, kako lahko vnesete in se prijavite v Google Račun in Gmail brez gesla, da boste lahko brez težav in brez težav obnovili Gmail račun..

  Upamo, da vam je bila ta vadnica res všeč tako da lahko zdaj imate stike v mobilnem telefonu ali obratno, in če spremenite mobilni telefon, lahko preprosto obnovite stike ali če imate v napravi malo prostora, lahko stike shranite v svoj račun.

  To je varen način, da v nekaj besedah ​​in vprašanjih ne izgubite popolnoma ničesar lahko pustite v komentarjih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar