Glavni » alibaba-info » Kako zapreti ali obnoviti brezposelnost od doma na spletu, korak za korakom Zelo enostavno!

Kako zapreti ali obnoviti brezposelnost od doma na spletu, korak za korakom Zelo enostavno!

Vsi smo se morali dogovoriti za sestanek bodisi za svoj DNI, potni list ali v tem primeru za brezposelnost, saj nam mora španska vlada odgovoriti na marsikaj, a medtem ko to stori, je normalno, da gremo po zavarovanje za primer brezposelnosti. znana brezposelnost v Španiji

Podaljšajte prošnjo za delo oz zapečati stavko je najpomembnejša obveznost osebe, ki prejema subvencijo, nadomestilo ali pomoč za brezposelnost. To je mogoče storiti prek interneta v vseh avtonomnih skupnostih in je najboljša možnost za vaše udobje in varnost.

Kazalo ()

  Kaj se zgodi, če ne zaustavim žiga?

  Z zamudo za nekaj dni do zapečati stavko Posledica je lahko vsaj enomesečna sankcija, ne da bi vam zaračunali prejemke, in če prejemate pomoč, kot je Prepara ali RAI, to pomoč lahko zagotovo izgubite.

  Zato pohitite in pokličite uber, da nadaljuje svojo brezposelnost.

  Kako vedeti, kdaj naj bo stavka zapečatena?

  V dokumentu, ki potrjuje podaljšanje zahtevka ali DARDE naveden je naslednji datum, ko je treba prošnjo za zaposlitev podaljšati. Prenovo upravljajo zavodi za zaposlovanje avtonomnih skupnosti, vendar ima vsaka svoje posebnosti. Nekateri na primer vključujejo sklic na obnovitev povpraševanja po spletu.

  V primerih, ko podaljšanje pade na soboto, nedeljo ali praznik, prenese se na naslednji delovni dan. Podaljšanje se na splošno opravi vsake tri mesece, vendar se morate vedno zavedati, kaj storitev obvesti zaposlitvena javnostali. Ko DARDE izgubite, morate dvojnik zahtevati po spletu ali v pisarni.

  Kako zapečatiti brezposelnost prek interneta?

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je dostop do ustreznega spletnega mesta vaše avtonomne skupnosti, To je zelo pomembno, saj ima vsaka skupnost svojo spletno stran in svoje delovanje, tukaj lahko določite sestanke, na primer za osebno izkaznico, potni list ali katero koli drugo, kar je zelo potrebno, saj se je v Španiji brezposelnost povečala za 16,6%

  Če želite poznati spletno stran Skupnost, ki ji pripadate, si morate ogledati dokument, ki ga akreditira da ste prijavljeni kot iskalec zaposlitve, ki so vam ga predali, ko ste se prijavili za brezposelnost. Na tem listu ste poleg spletnega mesta Skupnosti navedeni tudi naslednji datum, ko morate zapečati stavko.

  Tako lahko tudi s svojega mobilnega telefona prenesete nekaj iger in se igrate, medtem ko čakate

  Ko odprete ustrezno spletno mesto, morate narediti naslednje:

  1. Identificirajte se: V nekaterih avtonomnih skupnostih lahko do njega dostopate z "kontrastnimi podatki ", ki so DNI, datum podaljšanja zahtevka in ime. Toda v drugih skupnostih morate uporabniško ime in geslo zahtevati prek zavoda za zaposlovanje.
  2. Dostopite do spleta na dan, ko morate zapečati stavko, Ne pozabite slediti vsem korakom, ki jih splet kaže, da opravite obdelavo.
  3. Ko končate postopek, program bo prenesel DART ali DART, dokument v obliki PDF, ki potrjuje podaljšanje in navaja datum naslednjega dne, ki ga morate zapečati stavko Ta dokument je pravno veljaven, zato ga je priporočljivo shraniti ali natisniti.

  Zaustavitev lahko zapečatite tudi s svojega mobilnega telefona

  Kot v primeru zapečati stavko prek interneta, ko želite izvesti ta postopek s svojega mobilnega telefona, morate prenesite aplikacijo, ki ustreza vsaki avtonomni skupnosti. Povezave do teh prenosov so na spletnem mestu vsake skupnosti ali pa jih lahko poiščete prek Google Play, Trgovina Microsoft ali Trgovina z aplikacijami.

  Iz teh aplikacij boste lahko zapečati stavko na enak način kot v spletu, prav tako pa se morate identificirati, kot smo omenili zgoraj. Prav tako boste imeli dostop do ponudb za delo, podatkov o registraciji, tečajev usposabljanja in datuma naslednjega podaljšanja.

  Zaprite stavko z interneta ali mobilnega telefona Ima veliko prednosti, toda glavna je ta, da vam ni treba biti v čakalni vrsti in da lahko ta postopek izvedete kadar koli v dnevu, ki ga morate zapečatiti, saj ni omejen na uradne ure.

  Priporočena
  Pustite Komentar