Glavni » android » Kako zapreti način prenosa ali prenesti v mobilni telefon ali tablični računalnik Android

Kako zapreti način prenosa ali prenesti v mobilni telefon ali tablični računalnik Android

AliExpress WW

Način prenosa Android se pogosto uporablja na številnih mobilnih telefonih. Ob upoštevanju tega Uporabniki imajo na voljo alternativo v zelo specifičnih primerih na primer, ko poskušajo operacijski sistem znova prenesti ročno.

Po drugi strani pa ne moremo izgubiti izpred oči dejstva, da je res zanimiv odsek, ko želimo, da opravljamo druge naloge. Znova namestite Android in v primeru težav znova namestite ROM ali vdelano programsko opremo mobilnega telefona prek aplikacij, ki jih lahko prenesemo kot FlashTool.

Kazalo ()

  Kako do načina za prenos mobilnega telefona

  Pomanjkljivost v zvezi s tem je, da več kot en uporabnik naprave z mobilnim operacijskim sistemom Android. To ugotovite po uporabi tega načina prenosa, potem iz njega ne more izstopiti in na ta način terminal postane neuporaben.

  To se skoraj vedno zgodi potem, ko smo dolgo čakali, da se ROM namesti iz računalnika z zelo natančnim sporočilom, ki pravi, da Prenos ne izklopi cilja. Da vaš mobilni telefon je tako zamrznjen, nadaljujte z branjem, če želite izvedeti rešitev.

  Kako izklopiti mobilni telefon v načinu prenosa

  V zvezi s tem je treba najprej povedati, da lahko težavo povzročajo različni dejavniki. Začenši z najmanj verjetno, na primer tisto pametni telefon je v določenem trenutku padel v vodo. Tudi to, da je bil močno prizadet.

  Če je baterijo pametnega telefona mogoče odstraniti, morate le izklopiti terminal ali ga odstraniti neposredno. Pozneje preden ga ponovno vstavite, boste morali počakati približno 30 sekund ali minuto in normalno vklopite napravo, zato preskočite ta razdelek.

  Seveda vemo, da imajo nekatere naprave fiksne baterije, ki jih ne moremo odstraniti. V tem primeru je naše priporočilo v zvezi s tem nekajkrat pritisnjeno tipko za zmanjšanje glasnosti + tipka + vklop / izklop.. Terminal se mora znova zagnati in ko se to zgodi, morate spustiti gumb za glasnost, obdržati druga dva. Če to ne deluje, ponovite postopek še nekajkrat za vsak slučaj.

  Če se na žalost še vedno pojavlja težava načina prenosa v Androidu, ki je ni mogoče zapustiti, Priporočamo, da nam pustite komentar z modelom mobilnega telefona, ki vam bo pomagal v zvezi s tem.

  Način obnovitve ali način prenosa

  S spremenjenimi restavracijami, ki obstajajo za naše naprave Android, lahko naredite pomembne stvari, kot je varnostno kopiranje Androida celotnega operacijskega sistema, kot smo pojasnili na tej točki.

  Vzhod postopek formatira vse pomembne dele sistema in izbrišite datoteke samega operacijskega sistema (to se običajno zgodi, če je rom pravilno nameščen), tudi če imate te možnosti, morate biti zelo previdni in upoštevati korake v vadnicah, ker lahko v nasprotnem primeru pustimo našo napravo prazno in zato se ne zaženite pravilno.

  Tudi v načinu za obnovitev ali obnovitev lahko namestimo že pripravljene aplikacije za združljivost s tem sistemom in integriran v ta sistem, kot da gre za izvorne aplikacije ROM-a ali vdelane programske opreme, ki jo namestimo. Te aplikacije so pakirane v zip datoteke in se namestijo podobno kot skuhani ROM in sledijo navodilom njihovih ustvarjalcev.

  V načinu za prenos našega terminala lahko, vedno s pomočjo osebnega računalnika in posebnih programov, popolnoma zaženite našo napravo, jo ukoreninite, spremenite radijske sprejemnike, spremenite jedro ali celo spremenite ROM, ki je pripravljen za uporabo s tem sistemom.

  Vsak terminal ima svoje posebne programe za to, na primer Odin kot poseben program za blagovno znamko Samsung. Mi lahko popolnoma zaženite našo napravo in jo posodobite na najnovejše uradne programe ali celo namestite spremenjeni ClockWorkmod Recovery.

  V čem se način obnovitve razlikuje od načina prenosa

  V načinu za obnovitev lahko rečemo, da bomo morali vhod v bios hkrati odvisno od mobilnega modela pritisniti več gumbov. Medtem ko je način prenosa, ko se za namestitev sistema uporablja računalnik ali internet. Za vedno ne pozabite, da lahko svojo mobilno napravo nepopravljivo poškodujemo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar