Glavni » alibaba-info » Kako veste, ali je prodajalec AliExpressa vreden zaupanja?

Kako veste, ali je prodajalec AliExpressa vreden zaupanja?

AliExpress WW

Eno najpogostejših vprašanj, ko začnemo kupovati na AliExpressu, je: kako naj vem, ali je prodajalec vreden zaupanja? Zato vam pri AlixBlogu povemo vse, kar morate vedeti, da izberete najboljšega prodajalca in varno kupite..

Zakaj je treba kupovati pri dobrem prodajalcu?

AliExpress je spletna prodajna platforma, kjer lahko najdete na tisoče prodajalcev. Čeprav plačilo v celoti obdela AliExpress (prodajalec prejme denar šele, ko potrdite naročilo) in AliExpress lahko posreduje v zahtevkih, če se s prodajalcem ne dogovori, je iskanje dobrega prodajalca bistvenega pomena, saj so oni odgovorni da pravilno pošljete naročilo in z njim rešite morebitne težave.

Iskanje najboljših prodajalcev na AliExpressu bo izboljšalo vašo nakupovalno izkušnjo in vam prihranilo težave..

Iskanje izdelkov pri zaupanja vrednih prodajalcih na AliExpressu

Preden razložimo, kako prepoznati prodajalce, želimo narediti ta majhen odstavek: kako lahko v preprostem iskanju najdemo izdelke dobrega prodajalca?

Ko iščete izdelek na AliExpressu, je dober način, da najdete dobrega prodajalca, omejiti iskanje z naslednjimi filtri:

  1. Najbolje prodajano: Ta filter razvršča izdelke po ocenah prodajalca. Vendar ne zagotavlja, da bodo izdelek ocenili drugi kupci..vendedor-fiable-en-aliexpress-valoraciones
  2. najbolje prodajano: zahvaljujoč temu filtru najdemo najbolj prodajane izdelke, ki vsebujejo ključne besede, ki smo jih uporabili za iskanje. Običajno je večje število prodaj, več je možnosti, da je prodajalec dober in da je izdelek dober (in če ima izdelek ocene, si oglejte, kaj si drugi kupci mislijo o tem, kaj jim je prišlo).vendedores-confiables-en-aliexpress-ventas
  3. ocena 4,5 * ali več: to lahko kombiniramo s katerim koli od zgornjih dveh. To je dober način za iskanje izdelkov s pozitivnimi ocenami drugih kupcev, vendar lahko izključite izdelke, ki nimajo ocene ali imajo nižjo oceno iz razlogov, na katere prodajalec ne more vplivati ​​(ocene so v mnogih primerih osebne in subjektivne).

vendedor-fiable-en-aliexpress-puntuacion-del-producto-y-envio-gratis

Celoten postopek filtriranja iskanja nam pomaga izboljšati možnosti za iskanje dobrega prodajalca, kaj pa če je izdelek zelo nov in še nima mnenj? Velikokrat bomo prvi nekaj kupili in če vemo, ali je prodajalec zanesljiv, nam lahko pomaga pri odločitvi. Nadaljujte z branjem.

Sistem razvrščanja prodajalcev

Aliexpress ima sistem ocenjevanja prodajalcev, ki je odvisen od ocene, ki so jo kupci dali izdelku, ki je že prišel v njihove roke. Vrednotenje, ki ga pustimo ob prejemu izdelkov, šteje prodajalcu na naslednji način:

  • Ocena s 4 ali 5 zvezdicami prodajalcu doda +1 točko
  • Ocena s 3 zvezdicami daje prodajalcu 0 točk
  • Ocena z 1 ali 2 zvezdicama od prodajalca odšteje -1 točko

Vsota vseh ocen je povzeta v sistemu medalj, diamantov in kron, kar je najbolj grafičen način za odkrivanje dobrega prodajalca. Prodajalci s kronami so po številu prodaj najboljši na AliExpressu in več kot je kron, bolj zanesljivi so.

sistema-de-puntuacion-para-determinar-un-vendedor-fiable-y-si-tiene-buena-reputacion

Vendar morate pogledati še en parameter,% zadovoljnih strank, ki vključuje kupce, ki so prodajalca ocenili s 4 ali 5 zvezdicami. Najdemo prodajalce, ki nimajo toliko prodaje in zato nimajo kron, imajo pa zelo visok odstotek zadovoljnih strank, kar je znak, da dobro opravljajo svoje delo..

reputacion-del-vendedor-en-aliexpress

"Najbolje ocenjena" medalja za najbolj prodajane izdelke AliExpress

Poleg sistema ocenjevanja je AliExpress vključil še logotip za hitro prepoznavanje najbolje prodajanih na strani. Ta medalja se pridobi, ko prodajalec izpolni naslednje:

  • Ponuja odlične storitve, saj ima v preteklosti dobre storitve za stranke.
  • Je zanesljiv, neprestano prejema pozitivne povratne informacije kupcev.
  • Je zanesljiv, saj AliExpress mesečno pregleduje ocene prodajalca, da bi ugotovil, ali še vedno izpolnjujejo pogoje, da bi bil eden najbolj cenjenih.

Če želimo poiskati prodajalce s tem certifikatom, moramo samo pogledati rezultat iskanja in hitro bomo videli logotip.

que-es-un-vendedor-mejor-valorado-en-aliexpress

V dvomih vprašajte prodajalca

Če se kljub dobrim komentarjem in dobri oceni niste ravno odločili, se obrnite na prodajalca. Najboljši od vseh lahko reši vaše dvome glede pošiljanja, velikosti, barve

...

Iz AlixBloga priporočamo, da prodajalca prosite za resnične fotografije, če jih v oglasu nimate.

como-contactar-a-un-vendedor-en-aliexpress-para-ver-si-es-confiable

Toda tudi če je prodajalec žaba, vas AliExpress ščiti

Kot smo vam že povedali v članku "zakaj ni slabo kupovati v trgovinah brez ugleda ", smo vas želeli spomniti, da je prodajalec lahko zanesljiv tudi, če nima opravljene ali prejete ocene.

Morda ste ravno prispeli na AliExpress ali pa ste odprli novo trgovino. Če ste pa šele začeli kupovati na AliExpressu, vam bodo nakupi pri prodajalcih z najvišjo ceno in prodajo prihranili glavobol, in ko boste bolje vedeli, kako deluje stran, sistem zaščite kupcev in spori, se spodbujajte k nakupu pri novi prodajalci, ki nimajo takega ugleda.

Na koncu ne pozabite, da tudi če imate kakšno težavo s prodajalcem (ne glede na to, ali ste opazili vrednotenje, se lahko vedno pojavi), imate vedno na voljo sistem za spore AliExpress, ki ga lahko uporabite, če ga ne morete rešiti s prodajalec. Ne pozabite, da lahko zdaj spor odprete do 15 dni po potrditvi prejema naročila, in če želi AliExpress posredovati v sporu, ga morate stopnjevati.

Če želite več nasvetov, boste v razdelku "vadnice " našega spletnega dnevnika našli članke, namenjene boljšim nakupom na AliExpressu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar