Glavni » alibaba-info » Kako vedeti, ali je Samsung Grand Prime kitajska replika ali izvirnik prek vdelane programske opreme

Kako vedeti, ali je Samsung Grand Prime kitajska replika ali izvirnik prek vdelane programske opreme

AliExpress WW

Čeprav je možno, da takrat, ko o Samsungu razmišljamo kot o enem izmed glavnih proizvajalcev mobilnih naprav na svetu, najprej pomislimo na Galaxy S7, Resnica je, da ima Korejec še veliko drugih znanih naprav, ki so jih po vsem svetu prodali milijoni.

V tem konkretnem primeru nismo želeli omeniti tistega, ki svojim uporabnikom, kot kaže, prinaša več nevšečnosti, ne zaradi njegovega delovanja, ampak zaradi drugega posebnega razloga, kot je Samsung Grand Prime.

Resnica je Samsung Grand Prime V zadnjih letih je bil eden najuspešnejših terminalov korejske družbe in kot vedno povzroča, da nas običajni kriminalci poskušajo prevarati, in to storijo tako, da izdelajo kopije te naprave, da če nismo pozorni, lahko kupujete v dobri veri.

Resnica je, da je z nekaterimi triki, ki vas jih bomo naučili spodaj, mogoče vedeti, ali jih imamo Samsung Grand Prime original ali replika Samsung Grand Prime, zato raje nadaljujte z branjem.

Kazalo ()

  Kako vedeti, ali je moj Samsung Grand Prime izviren?

  Kot smo že povedali, je Samsung Grand Prime naprava, ki ima klasično zasnovo številnih drugih terminalov te korejske družbe, in prav zaradi tega jo je bilo enostavno kopirati ali klonirati, zato so bili številni ljudje prevarani, ko so kupili Samsung Grand Prime.

  Zgodi se, da če nismo strokovnjaki, lahko vidimo, da je ponarejeni Samsung Grand Prime estetsko enak kot Originalni Samsung Grand Prime, čeprav so vse komponente strojne opreme seveda slabše.

  Zato vas želimo naučiti nekaterih načinov, kako preveriti, ali je Samsung Grand Prime izviren, ideja pa je, da najprej začnemo s pogovorom o bateriji, ki jo nekako lahko odda, če je Gre za repliko ali ne, zato bi ga bilo res treba upoštevati.

  Če želite vedeti, ali je vaš Samsung Grand Prime izviren ali ne, priporočamo, da odstranite pokrov in preverite baterijo, ki mora biti v vsakem primeru 3,8 V s kapaciteto 2600 mAh. Vse drugačno od tega je a Lažni Samsung Grand Prime.

  Na enak način, ko odstranite baterijo, boste videli, da mora biti pod njo klasični stavek Made in Korea, ki potrjuje, da smo v prisotnosti Uradni Samsung Grand Prime, in ne od klona ali kitajskega generika, ki so nas prodali, da bi nas prevarali.

  The Samsung Grand Prime Prav tako ga ni mogoče posodobiti na Android 6.0 ali Android 7.0, tako da, če ima vaš Samsung Grand Prime katero od teh različic Androida, ne bi smeli dvomiti, da smo v prisotnosti surove kopije.

  Po drugi strani pa je zadnja podrobnost v zvezi s tem povezana s programi, ki so privzeto nameščeni, saj jih ima samo originalni Samsung Grand Prime, nekatere pa se imenujejo S Healt, pametni upravitelj, poleg drugega, ki bo ključnega pomena, ti uporabniški priročnik.

  Če vaš Samsung Grand Prime nima nobenega od teh nameščenih aplikacij, vaš Samsung Grand Prime inTo je replika. In če še vedno dvomite, nič boljšega kot ogled naslednjega videoposnetka, ki to razloži na najboljši možen način.

  Kako vedeti, ali je moj mobilni telefon klon?
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Moj Samsung Grand Prime je original ali replika. Ugotovite s pomočjo vdelane programske opreme

  Da bi se izognili prevaram pri nabavi opreme za kopiranje, imamo na voljo več možnosti za preverjanje pristnosti naše naprave Samsung Grand Prime. Kot primer vzamemo prisotnost zgoraj omenjenih aplikacij, ki so privzeto nameščene v naših napravah.

  Ena od dodatnih možnosti, ki olajša preverjanje naprave originalni Samsung Ti elementi imajo vdelano programsko opremo. Ki si ga lahko ogledamo s kodami iste družbe, ki v primeru, da noben odgovor ne pomeni, da je naša oprema replika.

  Za dostop do teh kod na našem mobilnem telefonu moramo samo pokličite številko * # 1234 # v naši napravi in ​​si lahko ogledamo trenutno vdelano programsko opremo. S to ali z uporabo drugih kod Samsung IMEI in če bo prišlo do odziva, bomo preverili, ali je naš mobilni telefon izviren

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar