Glavni » alibaba-info » Kako vedeti, ali ste bili blokirani v Skypeu?

Kako vedeti, ali ste bili blokirani v Skypeu?

AliExpress WW

Vsi vemo, kako čudovito je Skype; S tem orodjem lahko kličemo in sprejemamo klice, pišemo besedila in ustvarjamo videoposnetke. Zdaj se lahko pojavi vprašanje o naših stikih in se lahko vprašamo Kako vedeti, ali ste v Skypeu blokirani? O tem bomo govorili v tej objavi in ​​vam bomo podali vrsto trikov, ki jih želite izvedeti.

Kako vedeti, ali ste bili blokirani v Skypeu?
Oglejte si ta video na YouTubu

Skype lahko uporabljamo tako v mobilni napravi kot v računalniku; in je, da se lahko uporablja z Windows, Mac in Linux. Čeprav vemo, da obstajajo še druge platforme, ki služijo za komunikacijo, je Skype še naprej ena izmed priljubljenih; nekatera podjetja so se celo odločila, da bodo s tem dragocenim orodjem opravila razgovore s kandidati za zaposlitev.

Podobno je znesek uporabniki se povečujejo vsak dan in uživajo, ko lahko komunicirajo z orodjem, ki ponuja privlačne možnosti. Zato vam želimo pomagati pri morebitnih vprašanjih, če želite vedeti, ali ste bili blokirani.

Kazalo ()

  Kako vedeti, ali ste bili blokirani v Skypeu

  Čeprav je res, da nimamo dokončnega načina ali aplikacije, ki bi nam lahko povedala, ali so nas blokirali ali odpravili, ja lahko vam damo določene referenčne napotke, da ugotovite, ali vas je nekdo blokiral.

  Stanje mojih stikov

  To je prvi namig, ki nam bo pomagal; Dostopamo lahko do statusov naših stikov in poiščemo stik, za katerega dvomimo, da so nas blokirali.

  Zdaj pa poskusimo razlikovati, kako se nam zdi ta stik, v primerjavi z drugimi; na primer morda ne bomo mogli več videti njihovih statusov. Države je mogoče zlahka prepoznati; če je na voljo, mora biti barva na ikoni stika zelena.

  Po drugi strani pa, če se pojavi v rumena barva, To pomeni, da že nekaj časa ni bilo nobene dejavnosti. Če pogledate v Rdeča barva, to pomeni, da stik noče nihče prekiniti.

  In končno, ključni dejavnik, ki smo ga želeli doseči; Obstaja še zadnji način, kako lahko vizualiziramo status stika, in to je vprašaj. Ta znak lahko kaže na dve stvari: prva je ta, da nas stik še ni registriral in zahteva čaka na sprejem; ali lahko pomeni, da smo blokirani.

  Če želite biti bolj prepričani, lahko kliknete na zadevni stik in če je ta prikazan kot čaka na odobritev, to pomeni, da so vas blokirali. Seveda to velja, če smo s to osebo že govorili prek Skypa; v primeru na novo dodanega stika, s katerim še nikoli nismo opravili pogovora ali klica, je normalno, da je prikazan na čakanju.

  Poskusite poslati sporočilo

  To je še ena zelo hitra možnost; v tem primeru morate začeti klepet s stikom, ki ga želite preveriti, napiši sporočilo in ga pošlji; Če to sporočilo ni poslano in vaša internetna povezava deluje popolnoma, lahko potrdite, da ste bili blokirani in bo sporočilo tam poslana za nedoločen čas.

  Ali lahko vidite njegovo sliko profila?

  Drug način je poskusiti videti svojo sliko profila; saj tako kot druge platforme in orodja tudi v Skypeu ne vidite slike profila stika, če vas je blokiral.

  Kako med klicem stika ugotovite, ali ste v Skypeu blokirani?

  Na koncu poskusite poklicati stik; če ti vrže "klicna napaka"In imate dobro povezavo in jo poskusite nekajkrat ta stik vas je blokiral.

  Torej, kako ste videli, ti triki so zelo koristni in so dober način, da odkrijete, ali so vas blokirali v Skypeu; uporabite jih in videli boste, da bodo delovale.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar