Glavni » alibaba-info » Kako vedeti, ali ima moj Samsung Galaxy J2 bližinski senzor, infrardeči, magnetometer in žiroskop

Kako vedeti, ali ima moj Samsung Galaxy J2 bližinski senzor, infrardeči, magnetometer in žiroskop

AliExpress WW

Samsung Galaxy J2 je nedvomno eden izmed pametnih telefonov, ki Korejsko podjetje Samsung se je najbolje prodajalo po svetu v zadnjih mesecih in zato ogromno uporabnikov zanima, da bi lahko čim bolj izkoristili svoj mobilni telefon, še bolj pa, ko poznajo njegove prednosti pred drugimi mobilnimi telefoni.

V zvezi s tem moramo najprej povedati, da je Samsung Galaxy J2 postal predvsem možnost dragoceno zaradi zelo dobrega razmerja med kakovostjo in ceno, zato vam bomo poskušali dati nekaj informacij o tem.

Zgodi se pa, da čeprav je Samsung Galaxy J2 zelo dober pametni telefon, kot mnogi vemo iz lastnih izkušenj, pametni telefoni s časom dodajajo nove funkcije, začenši z vrhunskimi in končno z nizko- končne.

Iz tega razloga je pogosto, da mnogi uporabniki želijo vedeti, ali ima Samsung Galaxy J2 žiroskop, ki smo ga že analizirali, ali v tem primeru, če Samsung Galaxy J2 ima magnetometer.

Seveda vemo, da ne glede na to, ali govorimo o Samsung Galaxy J2 ali katerem koli drugem pametnem telefonu in njegovih senzorjih, mnogi ne vedo, kaj specifična zmogljivost magnetometra, in zato vam bomo poskušali ponuditi nekaj informacij, da boste v zvezi s tem upoštevali.

Najprej moramo reči, da je magnetometer senzor, ki lahko meri silo in smer magnetnega polja in deluje na način, podoben tistemu, kar dejansko ponujajo tehtnice..

Kazalo ()

  Kakšne so funkcije magnetometra na Samsung Galaxy J2

  Resnica je, da čeprav smo omenili, kaj je tradicionalna uporaba magnetometer, Na enak način moramo poudariti, da pri mobilnih telefonih deluje povsem drugače, saj je v bistvu mobitel vklopljen in izklopljen, ko pride v stik z ohišjem..

  Seveda jih boste zagotovo poznali pokrovi ali polna ohišja zaradi katerih se pametni telefon vklopi, ko ga odpremo, medtem ko ga izklopijo ravno v trenutku, ko jih zapremo, temu senzorju je namenjen.

  Druge funkcije, ki jih magnetometer opravlja v mobilnem telefonu, so povezane neposredno s pametnimi urami in zahvaljujoč temu senzorju imamo tudi možnost, da to dosežemo telefon je tudi detektor kovin, nekaj izjemno koristnega v večini primerov.

  Mnogi uporabniki, zlasti inženirji ali tisti, ki imajo pomisleke v zvezi s tem, uporabljajo svoje mobilne naprave z magnetometrom, da zaznajo, ali so kabli za steno ali obstajajo električne inštalacije na določenem kraju.

  Po vsem, kar smo povedali, smo prepričani, da boste končno želeli vedeti, ali ima vaš pametni telefon magnetometrski senzor, resnica pa je, da poleg tehničnih specifikacij naprave v trgovini Google Play na srečo obstaja aplikacija, ki bo rešila vsi naši dvomi.

  Govorimo o imenovano Sensor Box, posebej razvit tako, da lahko te težave odpravite v samo sekundi in ugotovite, ali imate v telefonu magnetometer.

  Kako vedeti, ali imam v Samsung Galaxy J2 pokvarjen senzor bližine

  Če želite ugotoviti, ali imate pokvarjen senzor bližine, morate to storiti opravite ocenjevalni test. Ta test sestoji iz vedenja, ali obstajajo težave pri njegovem delovanju. Kako to storimo? Upoštevajte naslednje korake. Test je sestavljen iz odvzema opreme in dostopa do notranjega menija, tako da je mobilni mime tisti, ki nam da odgovor, ki ga iščemo.

  To dosežete s pritiskom na aplikacijo telefona, nato morate poklicati naslednje tipke: * # 0 * # in izberite možnost SENSOR.

  Ko je to končano, dvignite roko do mesta, kjer je senzor, če je postavljen v zeleno barvo in poleg vsega, kar vibrira, lahko razlagamo, da senzor bližine deluje pravilno.

  Če torej zaslon postane zelen in stalno vibrira brez potrebe po približevanju roke, lahko ugotovimo, da ima mobilni telefon težavo ali fizično škodo, ki jo je treba popraviti.

  Ali ima vaš magnetometer Samsung Galaxy J2 ali kateri koli drug mobilni telefon, ki ga imate?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar