Glavni » google » Kako vedeti, ali so vdrli in vohunijo za mojim WhatsAppom iz drugega mobilnega telefona ali računalnika

Kako vedeti, ali so vdrli in vohunijo za mojim WhatsAppom iz drugega mobilnega telefona ali računalnika

AliExpress WW

WhatsApp, glavna aplikacija za neposredno sporočanje na svetu, je tudi platforma, v kateri delimo ogromno pomembnih informacij in podatkov ki so povezane z nami in našo zasebnostjo.

To je glavni razlog, zakaj je vedno priporočljivo biti zelo previden pri uporabi platforme in poskušati vedno ga hranite izven dosega tretjih oseb, saj smo včasih lahko tudi žrtev vohunjenja z lastnega mobilnega telefona, čeprav obstajajo načini, kako to rešiti.

S prenosom slik ali preprosto smo lahko ves čas izpostavljeni kakršni koli trojanski virusi ko odpremo e-poštno sporočilo, ki se zdi neškodljivo, prinaša pa še en namen, vendar obstajajo načini za odpravo virusa, ki se lahko pojavi na našem mobilnem telefonu, in njegovo zaščito.

Ravno iz tega razloga vam želimo pokazati vrsto kazalnikov, ki so za nas izjemno koristni vedeti, ali je bil vaš račun WhatsApp vdrt, tako da boste že prej ugotovili, ali se pojavlja tovrstna situacija, in se lahko znajdete v nevarnosti, da boste izpostavljeni tako vi kot vaši podatki.

Poleg tega vam želimo pokazati tudi nekaj trikov, s katerimi boste to preprečili, če bo vaš cRačun WhatsApp doslej še ni bil vdrt, ne bodite niti v bližnji prihodnosti, z nekaj preprostimi koraki, ki jih najdete v tem članku, ki smo ga pripravili za vas.

Kazalo ()

  Katere kazalnike je treba vedeti, če je bil moj WhatsApp vdrt iz mobilnega telefona ali računalnika

  Čeprav je žal mogoče naš račun ali profil WhatsApp je vdrl, Na srečo imamo tudi vrsto kazalnikov, ki v tem primeru ne uspejo vedeti, kdaj se to dogaja, tako da lahko ukrepamo v zvezi s tem.

  Kazalniki, ki jih morate v tem primeru upoštevati, so naslednji:

  • Telefon postane bolj vroč kot običajno
  • Deluje tudi počasneje kot običajno
  • Baterija zdrži veliko manj, kot bi morala
  • Pojavna okna se ves čas pojavljajo
  • V pametnem telefonu najdemo aplikacije, ki jih nismo namestili
  • Konfiguracija nekaterih vidikov mobilnega telefona se spremeni, ne da bi vedeli, zakaj
  • Prejmemo čudna besedilna sporočila
  • Pojavijo se novi neznani stiki ali tisti, ki bi morali izginiti

  Vse našteto so kazalniki, ki, če se pojavijo hkrati, to skoraj potrjujejo naš račun WhatsApp je vdrl. Sčasoma lahko uporabite tudi drugo metodo, ki vas bomo naučili spodaj, da zaključimo s potrditvijo te situacije.

  Nato morate storiti naslednje:

  • Vzemite mobilni telefon, odprite WhatsApp in pojdite v Nastavitve
  • Nato pojdite na splet WhatsApp in preverite seznam povezanih naprav
  • Če opazite, da je povezana naprava, ki je ne poznate, je še bolj verjetno, da je vaš račun vdrl

  Kako zaščititi svoj račun WhatsApp pred vdori ali kloniranjem?

  Da bi naj bo vaš račun WhatsApp popolnoma zaščiten pred vdori, Kar morate storiti, je, da v aplikacijo vnesete geslo, kar, čeprav vam ne more v 100% zagotoviti, da ne boste trpeli zaradi takšne situacije, bo v večini primerov preprečilo, da bi vam nekdo lahko škodoval.

  Prav tako priporočamo, da za varnostna vprašanja in verjetne izgube zaradi kraje ali izgube, vedno naredite varnostno kopijo WhatsApp, da jo kadar koli obnovite in ohranite nedotaknjene vse vaše podatke, ki jih tam vsebuje.

  Zdaj, da bi zaščitili svoj račun pred WhatsApp za morebitno kloniranje ali vdiranje Predstavljamo vam nekaj korakov, ki jih morate upoštevati:

  • Če želite to narediti, morate z mobilnim telefonom odpreti račune, nato preveriti v dveh korakih in na koncu aktivirati
  • Nato boste morali dodati geslo, ki naj bo čim bolj varno, ga kasneje potrditi in dodati e-poštno sporočilo, da dokončate postopek

  Kot lahko vidite, je to tako enostavno vedeti če je vaš račun WhatsApp vdrl, kot na enak način, storite nekaj, da se temu izognete, saj smo danes bolj kot kdaj koli nenehno izpostavljeni virusom in drugim situacijam, ki lahko posežejo v našo zasebnost.

  Sledite tem korakom, vedno se lahko izognete neprijetnostim In če ste bili žrtev katere od teh situacij v preteklosti, nam pustite svoj komentar in nam sporočite, kako ste to rešili??.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar