Glavni » alibaba-info » Kako vedeti, ali ima mobilni telefon Samsung J2 Prime funkcijo obveščanja o sporočilih z LED lučko

Kako vedeti, ali ima mobilni telefon Samsung J2 Prime funkcijo obveščanja o sporočilih z LED lučko

Uporaba pametnega telefona je postala vsak dan bolj nujna, saj je zaradi poklicev, ki se danes opravljajo, skoraj nujna, vendar ne bi bilo mogoče preživeti 24 ur na dan z mobilnikom v rokah. Zato je pomembno, da ga lahko ima naš mobilni telefon Samsung J2 Prime funkcija obveščanja o sporočilih z LED lučko  in druge zahteve uporabnika.

Ena najbolj uporabnih stvari pri mobilnih telefonih, ko gre za obvestila, je nedvomno LED ali samo lučka za obvestila. Ker ste zahvaljujoč tej majhni lučki pozorni, če želite vedeti, ali imate čakajoča obvestila, ne da bi morali dvigniti telefon in preveriti, ali je kaj novega.

Če lučka ne utripa, ni razloga, da bi šli in odklenili telefon, svoje stvari lahko nadaljujete brez težav in ne boste ves čas rezali zaradi strahu pred izrednimi dogodki itd..

Kazalo ()

  Ali je na Samsung J2 Prime mogoče vključiti lučko LED za obvestila?

  Upoštevajte, da niso vse mobilne naprave opremljene z lučko za obveščanje, v primeru Samsung J2 Prime, čeprav je zelo kvaliteten telefon, je nižjega cenovnega razreda in ne, ne prihaja s funkcijo LED luči za obveščanje, kot večina naprav nižjega cenovnega razreda. Tudi nekateri srednjega razreda nimajo lučke za obvestila.

  Čeprav ta ekipa na sprednji strani ni lučke za obvestila, Obstaja precej dobra alternativa za tiste, ki želijo aktivirati LED za obvestila na Samsung J2 Prime.

  Obstaja pot, druga možnost je, da imate nekakšno opozorilno lučko vsaj vedeti, kdaj imate sporočilo. Kako je to mogoče? Uporaba kamere mobilnega telefona, natančneje bliskavice.

  Običajno uporabljamo aplikacijo za obveščanje z bliskavico kamere, To je mogoče, zahvaljujoč dejstvu, da ima ta oprema možnost aktiviranja LED-lučke tako na sprednji kot na zadnji kameri, ki deluje tako kot lučka za obveščanje, toda z bliskavico kamere funkcija v času prejema sporočilo začne utripati in opozorilo, da imamo v teku obvestilo za pregled.

  Kako dobiti obvestilo o Samsung J2 Prime

  S aplikacijo "Flash Alerts " lahko imeti lučko za obvestila za kateri koli mobilni telefon Samsung, da bi bil lahko pozoren, ko prispe sporočilo ali kakšna druga vrsta obvestila, vem, da to ni popolnoma enako kot običajna lučka za obveščanje, ampak bolje kot nič, še vedno je.

  Aplikacija je popolnoma brezplačna, za aktiviranje in konfiguriranje sploh ni zapletena, precej intuitivna in preprosta, tako da boste v nekaj sekundah že imeli na voljo lučka za obvestila za vaš Samsung J2 Prime Kot rečeno, brez kakršnih koli težav ni ravno najbolj udobna stvar na svetu, vendar izpolnjuje svojo funkcijo in preden nimate ničesar, je brez dvoma zelo dobra možnost, da na vašem telefonu Samsung J2 Prime imate LED za obveščanje..

  Za to bomo morali prenesti aplikacijo "Flash Alerts ", ki jo lahko dobite v Trgovini Play, po prenosu navedene aplikacije vnesete možnost konfiguracije in se pomaknete navzdol, da izberete dostopnost in takoj poiščete napredne možnost konfiguracije, pri kateri morate izbrati aplikacijo "Flash Notification " in samodejno ponudi različne možnosti, kot so Screen Flash ali Camera Flash, tam izberete tistega, ki ga želite.

  Poleg tega lahko funkcije zamenjamo tako, da deluje v sprednjem delu kot v zadnjem delu. Na enak način omogoča nastavitev za aktiviranje samo za sporočila WhatsApp, klicev ali besedil, ki vas omejujejo na stvari, ki se dejansko štejejo za pomembne.

  Aktiviranje in konfiguriranje aplikacije je zelo preprosto in se izogiba neprekinjenemu odklepanju mobilnega domačega zaslona, ​​da si ogleda obvestila o pomembnih sporočilih iz te in katere koli druge aplikacije.

  Priporočena
  Pustite Komentar