Glavni » amazon » Kako vedeti, ali me je nekdo izbrisal ali blokiral s seznama stikov WhatsApp

Kako vedeti, ali me je nekdo izbrisal ali blokiral s seznama stikov WhatsApp

AliExpress WW

WhatsApp je orodje, ki je nedvomno preveč popolno v vseh pogledih, da bi lahko bilo ves čas v stiku, lahko brezplačno pošljete na stotine sporočil brez enega centa stroškov (v primeru uporabe WiFi-ja). Poleg moči pošiljajte neskončne slike, video posnetke in zvoke, Mogoče je tudi opravljati glasovne klice, zato je to najpogosteje uporabljena aplikacija na svetu in med mnogimi najljubša.

Ali sumite, da vas je nekdo blokiral v storitvi WhatsApp? Vedeti morate, da niste edini in nenehno prejemamo poizvedbe, kot je "kako vedeti, ali so me blokirali v WhatsAppu ", zato očitno to zanima nekaj bralcev..

Resnica v teh primerih je, da je WhatsApp aplikacija, ki jo uporabniki mobilnih telefonov najpogosteje uporabljajo pri sporočanju, dejstvo, da nas nekdo blokira, dovolj resno, da to vemo.

Če k omenjenemu dodamo še statistične podatke in študije, ki kažejo, da ima ta aplikacija povzročila razpad več kot 28 milijonov parov Po vsem svetu že od njegove ustanovitve lahko razumemo, zakaj se mnogi bojijo, da bi bili blokirani v WhatsAppu, še bolj pa, ko nekateri s pomočjo tega socialnega omrežja vohunijo za svojim partnerjem.

Nekateri znaki, ki bi bili lahko temeljni, da vas naučijo, ali so vas blokirali v WhatsApp, so povezani s čim ne vidite slike nobenega stika ali vaša sporočila nikoli ne pridejo do njega. Če se vam zgodi, nadaljujte z branjem o tem.

Kako vedeti, ali sem blokiran na WhatsApp?
Oglejte si ta video na YouTubu

Ampak Kaj naredimo, ko nas nekdo blokira? Majhne podrobnosti brez dvoma, ki so lahko zelo neprijetne, lahko nas blokirajo iz različnih razlogov, morda dekle, ki je iz nekega razloga jezna ali ljubosumna, morda prijatelj, ki je razočaran ali iz kakršnega koli razloga, vprašanje je, kako vedeti, da so nas blokirali.

Gospodje, berete ta članek in zato ga začnem pisati, tako da imate rahlo idejo, kako vedeti, kdaj vas nekdo blokira, in rečem rahlo idejo, ker v resnici, tudi če tega ne storite všeč mi je, ni 100% mogoče vedeti, kdaj te nekdo blokira.

Kazalo ()

  Štirje načini, kako vedeti, ali so mi blokirali WhatsApp

  1. - Nemogoče je videti čas zadnje povezave, v tem primeru je situacija nekoliko zapletena, ker možno je, da jo ima ta oseba skrito, Ker vam WhatsApp zdaj omogoča, da ga skrijete, očitno tudi, če ga imate nastavljenega, da ne dovoli, ne boste videli tudi svoje zadnje povezave, je način, da dobite idejo, vendar je očitno morda to, kar sem že rekel.

  2.- Ne vidite slike profila, če ste blokirani, ne vidite slike profila te osebe bodite previdni tudi v tem primeru, ker se velikokrat pojavijo majhne napake ali stvari, zaradi katerih jih ne vidite, na primer ta oseba bo izbrisala svoje stike in jih konfigurirala tako, da bodo fotografijo videli samo tisti, ki so v njenem dnevnem redu. nastavitev vaše zasebnosti.

  3. - sporočila, ki jih pošljete Poslali so samo palico (kokice) in nič več; Vemo, da če se kdo pojavi, je to zato, ker je bil poslan. Če se pojavita dva, je to zato, ker ste ga prejeli; in če je aktivirana potrditev branja, če se pojavita dve modri kokici, je to zato, ker ste jo prebrali. Če pa se ob različnih časih vsakič, ko pošljete sporočilo, prikaže samo ena palica; zelo verjetno so vas blokirali.

  4. - Vsekakor je eden najboljših načinov, kako to ugotoviti klicanje; Če klica ni mogoče, je več kot gotovo, da se je ta oseba odločila, da vas blokira.

  Torej če vidite, je navedeno vse zgoraj, pri vsakem koraku je možno, da vas je ta oseba blokirala; Pravzaprav je zelo verjetno, vendar je treba tudi upoštevati, da ni absolutno. WhatsApp zaradi težave z zasebnostjo ne more potrditi, ali se nekdo odloči, da vas bo blokiral ali ne; zato je pomembno, da poskušate sklepati sami.

  Učinkoviti triki, da ugotovim, kdo me je izbrisal v WhatsApp

  Čeprav so se številni uporabniki WhatsAppa odločili, da ne bodo prikazovali informacij, kot je zadnja ura povezave; to je vprašanje, ki je lahko dober znak, da nas je nekdo blokiral.

  Če ne moremo videti zadnjega časa povezave uporabnika WhatsApp, obstaja verjetnost, da nas je blokiral; če pa ga lahko vidimo, moramo blok popolnoma zavreči.

  Še ena podrobnost, ki jo moramo imeti v mislih, ko skušamo ugotoviti, ali nas ima kdo blokiran v WhatsAppu znameniti modri dvojni ček; to je potrditev branja poslanega sporočila.

  Če pošljemo sporočilo tej osebi, za katero menimo, da nas je blokirala; in vidimo, da se pojavi dvojni modri ček, ki nas ni blokiral, če pa ne, se mora sum nadaljevati.

  Z vprašanjem fotografije profila se nekaj podobnega zgodi, ko pomislimo na zadnjo uro povezave; Gre za zasebne podatke, ki jih nekateri uporabniki raje deaktivirajo, tako da jih nihče ne vidi. Če verjamemo, da nas je nekdo blokiral lahko analiziramo vašo sliko profila.

  Če nimate nobenega ali ga imate dolgo časa, lahko preverite, kaj se zgodi na računu WhatsApp skupnega prijatelja. Očitno je, če je fotografija ali se prikaže druga, blokirana.

  In seveda, čeprav gre verjetno za vrsto rešitve, ki se ji mnogi želijo izogniti, ko vedo, ali jih je nekdo izbrisal iz WhatsAppa; poudariti moramo, da ni konkretnejšega odgovora kot vprašajte zadevno osebo.

  Če preprosto vprašamo, ali so nas blokirali, in opazujemo njihov odziv, smo lahko prepričani, ali nas je nekdo blokiral v WhatsAppu ali ne..

  Čeprav je najmanj natančen pokazatelj vsega, kar bomo analizirali; če želite videti neko profilno sliko, ne morete dostopati do nje. Ta oseba vas je morda blokirala; ali vsaj niste na njihovem seznamu stikov, ker je izbrisal vašo telefonsko številko, na primer.

  Če ste skrbnik skupine WhatsApp, je zadnja točka verjetno zadnja potrditev, če želite vedeti, ali vas je nekdo blokiral. Kar morate storiti, je poskusite dodati to osebo v skupino; in če se prikaže obvestilo, da to ni mogoče, vam je razlog že jasen.

  Resnica je, da čeprav noben od tukaj izraženih pogojev ni popolna gotovost, da ste jih blokirali; če so vse izpolnjene, lahko to vzamete kot nekaj samoumevnega.

  In če to veste ste se s to osebo že kaj pogovarjali na primer in vse zgornje točke so podane, potem je zelo verjetno, da; da so vas blokirali, potem vedenje, ali so vas blokirali, ne temelji samo na tem, kar sem vam že povedal.

  Toda tudi v tem, kaj ste živeli z zadevno osebo; Za zdaj je edini način, da veste, ali so vas blokirali, če pa ne druga možnost, ki jo imate vedno, je, da ga osebno vprašate, nič zapletenega, kajne?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar