Glavni » google » Kako vedeti, ali nekdo drug vstopa v moj račun Facebook brez dovoljenja

Kako vedeti, ali nekdo drug vstopa v moj račun Facebook brez dovoljenja

AliExpress WW

Kako vedeti, ali kdo drug vstopi v moj Facebook brez dovoljenja? o Ali želite vedeti, ali nekdo drug uporablja vaš Facebook račun? To je nekaj glavnih dvomov, ki so nas v zadnjem času spraševali bralci. In to je, da je v vsakem primeru zelo verjetno, da ste tudi vi imeli pomisleke, da bi nekdo dostopal do vašega računa tega socialnega omrežja.

Kako vedeti, ali nekdo drug vstopa v moj račun Facebook brez dovoljenja
Oglejte si ta video na YouTubu

Resnica je, da če na neki točki ste že doživeli občutek vdora, Obstaja nekaj trikov, s katerimi boste lahko preverili, ali je temu res tako ali pa se pravzaprav ni zgodilo nič takega.

V tem članku vas bomo nato podrobno naučili, ali drugi ljudje uporabljajo vaš Facebook račun, in to morate nekaj upoštevati, zato si oglejte ta članek., še posebej, če imate pomembne informacije znotraj najbolj znane družbene mreže, ki bi lahko v prihodnosti povzročila težave, če jo odkrijejo.

Kazalo ()

  Kako vedeti, ali nekdo uporablja vaše geslo in vnese vaš Facebook račun?

  To je prvo vprašanje, če imate Facebook račun in sumite na to nekdo drug ga uporablja. V primeru, da želite izbrisati svoj račun in ustvariti novega, bi bilo najbolje, da prepoznate vsiljivca in mu onemogočite dostop do naših osebnih podatkov..

  • Vnesite svoj račun na socialnem omrežju Facebook
  • Kliknite puščico v zgornjem desnem kotu in odprite meni
  • Vnesite Možnost konfiguracije
  • Poiščite možnost Varnost, ki je v zgornjem levem kotu
  • Pojdi do Kje ste se prijavili in nato Uredi
  • Tam vam bodo na strani prikazani časi in kraji dostopa do vašega Facebook računa
  • Seveda se raje vedno spomni spletno mesto, čas in napravo zaposlen sam
  • Pred izhodom boste na vrhu zaslona videli možnost Opozorila o prijavi
  • Če želite, lahko ugotovite, da vas sistem opozori vsakič, ko se nekdo prijavi v vaš račun Facebook
  • To nastavitev lahko vrnete kadar koli želite

  Trenutno naši osebni podatki se lahko uporablja za številne namene ki niso nujno zakonite, danes so zelo vajene dejavnosti, kot so kraje računov in kraje ključev. Če ste bili žrtev vdora v vaš račun in ga želite obnoviti, glejte Kako to storiti, imamo članke, ki so lahko koristni.

  Kako vedeti, ali je nekdo vstopil v vaš Facebook?

  Zdaj dejstvo, da gre za nezakonite dejavnosti, krajo gesel, prodajo osebnih podatkov in podatkovni promet. To ne pomeni, da je to vaš primer, če sumite, da je član vaše družine sprožil odsek v vašem računu brez vašega dovoljenja

  The prvi način je zatekanje k logičnim vprašanjem in vprašajte, ali se je nekdo prikradel do vašega računa. Morda imate to srečo, da vaš dragi sorodnik prizna in reče, da je hotel samo videti, koliko snubcev je imela njegova nečakinja? ali pa bi lahko bil vaš mlajši brat, ki je hotel igrati Dragon City. Spremenljivk je veliko, družine pa zelo različne.

  Če niste imeli sreče, da je mali vohun v družini priznal svoje kaznivo dejanje, je edina pot, da ga razkrijete, če je temu tako., razen če je vaša hiša soseski cyber pri teh zadevah vam ne bi bilo treba veliko komplicirati.

  The način, ki ga ponuja Facebook Enako je razloženo pred nekaj odstavki, saj če vsiljivec dostopa iz vašega računalnika ali mobilnega telefona, morate le preveriti zgodovino uporab, ki vam jih Facebook ponuja, da si ogledate ure vstopa in premislite, komu ste posodili takrat.

  V katerem koli od teh primerov priporočamo, da aktivirate prijavo v dveh korakih, ki jo Facebook omogoči svojim uporabnikom, ali povečate svojo zasebnost na Facebooku..

  Ste to že odkrili drugi uporabljajo vaš Facebook račun s tem korak za korakom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar