Glavni » google » Kako vedeti, kdo vidi in obišče moj profil in moje Facebook zgodbe, ne da bi bil prijatelj

Kako vedeti, kdo vidi in obišče moj profil in moje Facebook zgodbe, ne da bi bil prijatelj

AliExpress WW

Facebook je socialno omrežje, ki že nekaj let ostaja ena glavnih možnosti za interakcijo in spoznavanje novih ljudi, pa tudi za vzdrževanje komunikacije z družino in prijatelji, nenehno si prizadeva za inovacije, tako da ponuja nove funkcije na svoji platformi, in ena izmed tistih, ki je pritegnila največ pozornosti, so zgodbe, a ste se vprašali: Kako naj vem, kdo vidi mojo zgodbe na facebooku?

To je nedvomno eno glavnih vprašanj, ki nas uporabniki v zadnjem času pogosto postavljajo. Resnica je, da smo videli, kako so skoraj vsa družbena omrežja na svetu dodala zgodbe svojim možnostim. Funkcija, ki omogoča skupno rabo objav.

Te zgodbe na Facebooku, ki jih naložimo, so kratke objave, saj bodo na voljo našim prijateljem 24 ur ali dokler se ne odločimo, da jih bomo odpravili, če pa vas zanima in se vprašate, kako vedeti, kdo jih je videl?

Kako vedeti, kdo vidi vaše zgodbe na Facebooku
Oglejte si ta video na YouTubu

V tem članku vam bomo poskušali povedati nekaj o tem, kaj se v zvezi s tem dogaja. Najprej moram reči to zgodbe na facebooku, Tako kot WhatsApp, Snapchat ali Instagram nam tudi oni omogočajo, da vemo, kdo so uporabniki, ki jih vidijo, zato se seveda strinjamo s temi specifičnimi informacijami.

Kazalo ()

  Kako vedeti, kdo vidi moje zgodbe na Facebooku

  Ob upoštevanju podobnosti med načinom skupnega uporabe teh publikacij socialni mediji in trajanje le 24 ur, tako kot že rečeno, boste vedno vedeli, kdo jih je videl.

  Poleg tega morate na enak način upoštevati tudi to, da če ne veste ki vidi tvojo zgodbo Facebooka vam bomo pokazali vse podrobnosti, ki jih je treba upoštevati v tej situaciji. Nadaljujte z branjem za več podrobnosti.

  Prvo, kar morate storiti, je, da objavite svojo zgodbo, kot običajno, ko je zgodba objavljena na Facebooku, morate do nje dostopati iz možnosti "Vaša zgodba ", to iz glavnega menija. Upoštevajte, da ne samo, da boste lahko dostopali do tega, kar ste dali v skupno rabo, ampak tudi do seznama ljudje, ki so videli to vsebino.

  Ko izberete katero od zgodb ali zgodb, ki ste jih naložili, bo v nadaljevanju prikazan števec reprodukcij v spodnjem levem kotu zaslona, ​​odsek, ki ga boste res hitro ločili, saj ima nekakšno ikono očesa.

  S klikom na to ikono lahko enostavno ugotovite, kateri od vaših prijateljev je videl zgodbo, ki ste jo delili. Tudi če si je zgodbo ogledal nekdo, ki ne pripada vaši skupini prijateljev, Lahko ga boste tudi vedeli, saj je vpisan na seznam ljudi, ki so videli vašo zgodbo.

  Oglejte si odzive na svojih Facebook zgodbah

  Eden od ključev za boljše razumevanje delovanja Facebook zgodb je torej povezan z Reakcije. Ugotovili boste, da se lahko iste zgodbe, ki jih lahko uporabite v običajnih publikacijah tega družbenega omrežja, uporabijo tudi v zgodbah, kar v teh primerih ni majhna podrobnost, ki jo je treba upoštevati.

  Vseeno morate to vedeti v vsaki svoji zgodbi videli boste odzive svojih stikov. Nedvomno dober pokazatelj, katera skupina ljudi je najbolj pozorna na vaše objave na Facebooku.

  Ali lahko ugotovite, kdo obiskuje moj Facebook profil?

  Za razliko od zgodb, kjer obstajajo jasni podatki o vsaki osebi, ki vidi vaše publikacije, v primeru obiski vašega profila ne moreš natančno vedeti. Edino, kar lahko pričakujete, je, da se odzovejo na eno od vaših objav..

  Seveda boste našli veliko metod, ki vam bodo povedale, da je možno, če uporabljate program ali aplikacijo, vendar je tveganje zelo veliko in če se ne bojite za varnost računalnika, bo najboljša stvar izogibajte se takim dejanjem.

  Bolje poskusite narediti veliko objav in zgodbe In zagotovo lahko na ta način dobite informacije, ki jih potrebujete o svojih sledilcih. Kaj bi še radi vedeli o zgodbah na Facebooku? Povej nam.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar