Glavni » alibaba-info » Kako vedeti značilnosti in specifikacije mojega mobilnega telefona z imei ali nastavitvami

Kako vedeti značilnosti in specifikacije mojega mobilnega telefona z imei ali nastavitvami

AliExpress WW

Pravkar ste kupili pametni telefon, ker je bil v prodaji, vendar nimate veliko pojma o njegovih tehničnih specifikacijah in funkcijah in bi si želeli da jih poznamo malo podrobneje da bi ga kar najbolje izkoristili?

V naslednjih vrsticah vam želimo pokazati, kako lahko preglejte glavne značilnosti pametnega telefona, povezane s strojno in programsko opremo terminala.


Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako lahko na preprost način poznam značilnosti svojega mobilnega telefona Android?

  V bistvu je prva stvar, ki jo morate vedeti v tej situaciji, da mobilni telefoni niso preveč drugačen od računalnikov, poleg tega imajo seveda veliko bolj kompaktne velikosti.

  Potem pa si po svoji konformaciji resnično podobni, pri čemer upoštevajo, da imajo procesor, RAM, notranjo zmogljivost shranjevanja, različne senzorje itd. Spoznajte te podrobnosti pomembno je odkriti kakšna je moč vašega terminala.

  Kaj je IMEI in kaj lahko stori zame?

  Koda IMEI svoje ime dolguje svoji kratici v angleščini, ki so Mednarodna identiteta mobilne opreme. Ta koda enolično identificira napravo po vsem svetu in jo naprava pošlje v omrežje, ko se z njo poveže..

  Vsi telefoni imajo kodo in poznavanje vaše kode IMEI se morda sliši kot nekaj zelo zmedenega, toda dejansko je videti in vedeti, kje se nahaja IMEI, zelo enostavno doseči in vedeti, da ti podatki lahko zelo pomagajo pri upravljanje naprave.

  To pomeni, da lahko operater, ko ga uporabimo vedeti, kdo nas kliče Prek kartice SIM lahko poleg tega vedo, od kod nas kličejo in s katerim telefonskim terminalom so to storili, kar je lahko na več načinov zelo koristno.

  Zelo enostavna rešitev je, da lahko operaterji s kodo IMEI preverijo stanje naprave s pomočjo podatkovnih baz, kot je tako imenovana EIR za njeno kratico v angleščini: Register Identy Register.

  Ta koda, čeprav se zdi zelo preprosta, lahko dejansko pomoč na več načinov, Na primer, lahko mobilni telefon blokirate v primeru kraje ali v primeru, da ste ga izgubili, če imate IMEI, lahko to storite zelo hitro in se tako izognete zlorabi mobilnega telefona.

  S to ključavnico se doseže to preprečuje komunikacijo iz naprave, ki blokira klice. Prav tako je mogoče zaklenjeni mobilni telefon sprostiti za uporabo z novim mobilnim operaterjem na podlagi kode IMEI, ne glede na znamko ali model.

  Kako korak za korakom spoznati značilnosti mojega kitajskega mobilnega telefona s kodo IMEI

  No, na srečo obstaja nekaj aplikacij, ki so bile posebej razvite za pokaži nam vse podrobnosti glede strojne opreme našega terminala.

  In čeprav jih je več, menimo, da je najboljši med njimi z imenom CPU-Z, ki nas je sposoben naučiti vidikov, kot so blagovna znamka, model, procesor, pomnilnik, notranja zmogljivost shranjevanja, zaslon itd..

  To aplikacijo lahko prenesete iz Trgovine Play in ima več zavihkov z informacijami, zlasti:

  • SoC: v tem razdelku si lahko ogledate informacije o procesorju in grafični kartici.
  • Naprava: v tem razdelku so podatki, kot so blagovna znamka terminala, model, zaslon, pomnilnik RAM, velikost notranjega pomnilnika itd..
  • Sistem: ta razdelek prikazuje sistemske informacije, na primer različico operacijskega sistema Android.
  • Bobni: ta razdelek prikazuje stanje baterije, njeno velikost in trajanje.

  Poleg aplikacije, ki smo jo pravkar omenili, ne smete pozabiti, da v teh primerih obstajajo tudi druge enako učinkovite metode, kot je povezane s številko IMEI.

  Kot smo že omenili, je koda IMEI nekaj, kar vam lahko pomaga v mnogih pogledih, tako da veste, ali je bil telefon, ki ste ga kupili, prijavljen za krajo ali celo sami blokirajte s to metodo, S to kodo boste lahko dostopali do številnih funkcij, zato je pomembno, da je ne izgubite izpred oči, lahko jo celo zapišete na določenem mestu.

  Če želite vedeti vse značilnosti a pametni telefon prek IMEI naprave, morate vedeti le njeno številko, za katero morate napisati * # 06 #, pri čemer dobite kodo približno 15 znakov.

  Ko imate to številko na voljo, bo treba vnesti zadnjo stvar IMEI.info in postavite podatke iz pridobljene številke ter podajte Check, tako da nam po nekaj sekundah pokaže vse podatke o telefonu, značilnostih, pomnilniku itd..

  Kaj bi še radi vedeli o vašem pametnem telefonu?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar