Glavni » amazon » Kako najti ime pesmi iz reklame s programom Shazam ali Google Sound Search v osebnem računalniku, Androidu ali iPhoneu

Kako najti ime pesmi iz reklame s programom Shazam ali Google Sound Search v osebnem računalniku, Androidu ali iPhoneu

Ste že slišali reklamo oz oglaševanje na televiziji ali radiu, celo na spletni strani in želite vedeti, katera pesem je na njej?

V naslednjih vrsticah boste našli odgovor na svojo težavo, saj vas bomo na hiter in enostaven način naučili, kako lahko dobite povezane informacije s to temo ali umetnikom.

Kako vedeti ime pesmi, ki se pojavi v reklami
Oglejte si ta video na YouTubu

Shazam je zelo neverjetna aplikacija, saj z njim lahko najdemo pesmi takoj, samo traja nekaj sekund pri iskanju pesmi, za katero moramo vedeti, kako ji je ime, saj je povezana z dvema najboljšima glasbenima platformama, imenovanima Spotify in iTunes.

Vse možne pesmi, ki obstajajo na Spotify, najdeno v Shazamu, tako da je zelo verjetno, da boste našli skladbo, ki jo potrebujete, plus Spotify pa je, da je tako uporabna, ko gre za glasbo, da ima tudi možnost videti besedila pesmi.

Zato sta naša najboljša zaveznika Shazam in Spotify, kot da bi imeli dvojno nagrado. Čeprav je ta vadnica namenjena vedeti, kako lahko najdete pesmi, Pomembno je, da poznate druge stvari, ki vam bodo zelo pomagale, še posebej, če gre za glasbo.

Kazalo ()

  Poznavanje imena pesmi v nekaj sekundah je zelo preprosto

  Zanimivo pri naslednjih vrsticah je, da boste naslednjič, ko boste poslušali skladbo in želeli vedeti, kaj piše ali kdo jo zapoje, imeli aplikacijo nameščena na vašem pametnem telefonu to bo rešilo vaše dvome o tem.

  Čeprav je v resnici veliko več aplikacij, ki vam bodo pomagale najti pesmi, saj je to resnično koristno, vemo, da se nam je vsem zgodilo, da ni lahko vemo, kako se imenuje pesem in ne glede na to, kako težko jo iščemo, je nemogoče najti.

  A tokrat bomo o tem govorili izrecno najboljša aplikacija poiskati pesmi, za katere ste morda trajali več let, ne da bi vedeli, kako se imenujejo ali kdo jih je pel.

  Tako boste lahko poznali ime pesmi, ki se pojavlja v reklami

  Poznavanje imena pesmi na ta način je danes nekaj zelo preprostega. Pravzaprav, čeprav obstaja veliko aplikacij, ki jih obravnavamo priporočljivo v teh primerih se nam vedno zdi, da je najboljši od vseh Shazam.

  Brez težav ga lahko uporabljamo na svojem pametnem telefonu, saj je popolnoma brezplačen in preprost. Upoštevati morate tudi, da Shazam deluje oboje Android kot v drugih operacijskih sistemih brez neprijetnosti.

  Prisotna je resnično enostavna aplikacija, kar je prednost, saj se zaradi njenega delovanja pričakuje, da jo bodo uporabljali ne samo odrasli, pa tudi mladi, otroci ali mladostniki.

  In tako lahko izkoristite katero koli brez celo skrbeti preveč, da bi se ga naučili uporabljati.

  Tako si lahko brezplačno naložite Shazam za mobilni telefon Android

  Da bi prenesi Shazam, nato ga lahko poiščete v trgovini Google Play.

  Ko prenesete aplikacijo, jo lahko takoj začnete uporabljati, ko se predvaja katera koli skladba, in kar je najbolje, lahko to storite brez potrebe po registraciji, saj ni treba imeti računa ali predhodne registracije.

  Če želite vedeti ime skladbe, ki se v določenem trenutku predvaja, morate le pritisniti nad gumbom to je del aplikacije, saj bo zaradi tega platforma poskušala prepoznati zvok, ki se predvaja v tistem trenutku.

  Seveda, dlje ko aplikacijo izpostavite skladbi, ki se predvaja, večje so možnosti za uspeh. Večinoma lahko ta aplikacija razlikovati pesmi čeprav se nekateri kot vedno ne pojavijo.

  Kakor koli že, baza podatkov Shazam se ves čas širi, tako da v v prihodnosti boste našli pesmi ki danes morda ne bo na voljo.

  Če je iskanje pesmi vaša stvar, ker radi mešate glasbo ali ste DJ, vam bo pri tem pomagal Pyro., poiščite pesem na Shazam Ker ga želite zmešati z nekaterimi, ki ste jih izbrali, bo to pomagalo k vaši karieri močno napredovati.

  Zahvaljujoč tem neverjetnim platformam lahko uživajte v svetu glasbe in se zabavamo na najboljši način.

  Ste že začeli prepoznavati pesmi po zaslugi Shazama?

  Upamo, da vam je bila ta vadnica všeč in da vam je že veliko pomagala, tako da ste lahko poiščite ime svojih pesmi priljubljene.

  Priporočena
  Pustite Komentar