Glavni » alibaba-info » Kako vedeti, razlikovati ali razlikovati in prepoznati izvirnik Sony Z3 in Z4 iz kopije ali klona

Kako vedeti, razlikovati ali razlikovati in prepoznati izvirnik Sony Z3 in Z4 iz kopije ali klona

AliExpress WW

Živimo v dobi, ko imamo na voljo na stotine pametnih telefonov različne specifikacije včasih je težko ugotoviti, kateri je tisti, ki bi najbolj ustrezal našim potrebam.

Težava nastane, ko k tistim stotinam pametnih telefonov, ki so na trgu, moramo dodati tudi kopije ali kloni istega, Zdaj stvari niso samo zapletene, ampak poleg tega je možnosti preveč in možnosti, da končamo s tistim, ki nam ni všeč, so velike.

Upoštevati morate, da obstajajo ljudje, ki želijo zlahka zaslužiti in nimajo nobenih težav pri prevaranju ljudi, takrat pa na vrata potrka težava klonov pametnih telefonov in če niste pripravljeni vedeti v tem primeru prepoznajte originalni Sony Z3, potem boste na koncu imeli karkoli v rokah.

In včasih smo presenečeni, ko nam rečejo, da stane ceneje, kot smo načrtovali, in čeprav se nenadoma zdi zelo dobro možnost, da kupite nekaj cenejšega, ne pozabite, da poceni stvari niso vedno dobre.

Ne pozabite na rek "poceni je drago " in bolje je, da vlagate v nekaj, kar vam popolnoma služi, da porabite malo manj, si prihranite nekaj denarja, vendar vaša naprava ne deluje, kot pričakujete.

Kazalo ()

  Sony Z3 ali Z3 Clone kakšne so razlike?

  Nekatere stvari morate upoštevati pri natančnem pogledu, ko gre za klon ali repliko in ko je original. Prvič, tisti, ki bi bil replika, ima specifikacije, ki so na splošno veliko manjši od izvirnika, kosti, da bi morala biti na primer kamera slabša od izvirnika.

  Zavijte po možnosti imajo zelo slabo kakovost USB in imajo celo več, če je original samo en in brezhibne kakovosti.

  Izvirnik ima svoj logotip povsem jasen in podroben, ko kloni oz nimajo nobenega logotipa ali pa ima celo nekatere podrobnosti, za katere lahko ugotovite, da niso dobro opravljene.

  Za tiste, ki imajo več izkušenj, sta v izvirnem Z3 delovale skrite kode Androida sprememba v replikah št, tudi, da imajo kloni okrevanje v kitajščini, če jih Sonyji nimajo v tem jeziku.

  Ampak, da ne bi imeli kakršnih koli dvomov in ne vlagajte preveč denarja na pametnem telefonu, ki ni tisti, ki ste si ga želeli, ki niti ni izviren in ni nič drugega kot preprost klon.

  Priporočamo, da si ogledate naslednji video, kjer lahko odstranite vse dvome, ki jih imate, in se na ta način naučili prepoznajo Sony Xperia Z3, ki ni izviren, Ta videoposnetek vam lahko pomaga tudi pri prepoznavanju kloniranega pametnega telefona drugih blagovnih znamk, tako da vam v naslednjem ne bodo prodali ničesar.

  Kako prepoznati originalni Z4? Bodite pozorni na škatlo in napravo, mi vam pokažemo, kako to storiti.

  Ko gre za preverjanje, ali imamo originalni mobilni telefon, moramo biti pozorni ne samo na napravo, ampak tudi na polje, v katerem je, in na dodatki, ki jih prinaša.

  Pri klonu Z4 je običajno, da je priložen dva kabla USB nizke kakovosti. Tudi ko vzamemo napravo, lahko vidimo, da je nekoliko večja in lažja od prvotnega modela (najbolje je, da obiščete uradno spletno mesto Sony, da veste, kakšne mere in težo mora imeti naprava).

  Tudi oblika fotoaparata se razlikuje od tiste v izvirniku In seveda je njegova kakovost neprimerljiva. Če si ogledamo tehnične specifikacije, ki so v škatli, ugotovimo, da se razlikujejo od tistih v originalni škatli.

  Če natančno pogledamo telefon, lahko ugotovimo, da se blagovna znamka Sony ponavadi pojavlja s kakšno različico pisave ali a rahlo napačno črkovanje. Včasih se ta "napaka" pojavi v bateriji ali celo v specifikacijah škatle.

  Če še vedno dvomite pri prepoznavanju originalnega Z4, poskusite uporabiti android skrite kode, če gre za lažni model, se nanje ne bi smel odzvati.

  Še vedno lahko opravite še dva testa. Vstopite v način za obnovitev, če ni originalni model, je najpogostejši tisti način se pojavijo v kitajščini.

  Drugi test je povezan z IMEI. Takoj, ko vzamete telefon iz škatle, preverite IMEI, ali se ujema z originalno kodo Sony. Odprti morate Nastavitve> O telefonu. Zapišite številko IMEI in preverite, ali se ujema z originalnim modelom Sony.

  Kakšne so tehnične značilnosti Sony Xperia Z4 in kako jih ločiti?

  Če je vaš mobilni telefon original, Imeti mora 5,0-palčni zaslon, 4 GB ROM-a, 512 MB RAM-a, ločljivost zaslona 854 x 480, dvojedrni CPE, 32 GB pomnilnika, Android Lollipop OS.

  Baterija 2100mAh, 480P graviranje in pasovi in ​​omrežja GSM900 GSM1800-WCDMA850-WCDMA-WCDMA2100-GSM850. Telefon mora prihajati iz Kitajske in imajo angleščino, kitajščino, francoščino in španščino kot jezike.

  Na druge vidike, ki bi morali biti sumljivi, bodite pozorni nanje.

  Včasih ni treba videti mobilnega telefona, da bi vedeli, ali je napačen in če je cena, ki jo zahtevajo zanj preveč poceni, zelo verjetno je, da gre za kloniran model in ne za originalni Sony.

  Pred nakupom je priporočljivo, da preverite vse vidike o katerem smo razpravljali v tem članku, zato ne boste izgubljali denarja in boste stoodstotno prepričani, da imate v rokah originalno napravo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar