Glavni » amazon » Kako vedeti, koliko denarja sem porabil v trgovini Google Play in kako z njim upravljati

Kako vedeti, koliko denarja sem porabil v trgovini Google Play in kako z njim upravljati

AliExpress WW

Danes nam pametni telefoni to omogočajo nakupe aplikacij opravite v nekaj sekundah, tudi brez kreditne kartice. To je zelo priročno, če gre za to, da so naša najljubša orodja in igre vedno na voljo, lahko pa je tudi težava, saj obstaja možnost, da zapravimo veliko denarja, ne da bi se tega zavedali..

Torej najbolje je poznati platformo, Ne boli vedeti njegovih trikov in najosnovnejših konfiguracij, saj se ti nakupi izvajajo v Trgovini Google Play za naprave Android, v katerih je v glavnem naložena, in ker poznamo vsako njeno funkcijo, vam lahko v dobro ponudimo dobro upravljanje.

Zahvaljujoč prenosom datotek APK obstaja veliko programov, ki jih lahko danes prenesete, ne da bi zapravili niti drobiž, vendar boste morda želeli vedeti skupni znesek, ki ste ga porabili za igre in programe. Povemo vam, kako lahko naredite analizo vsebine, ki ste jo porabili za telefon ali tablični računalnik Android in preverite vse podrobnosti svojih nakupov tako da se na koncu zavedate, koliko denarja ste porabili, in mu zagotovite dobro upravljanje.

Kazalo ()

  Nadzirajte stroške iz Googla Play

  Če dostopate do analize vašega računa v Trgovina Google Play lahko preverite zgodovino naročil. Na seznamu so prikazane vse aplikacije, ki smo jih kupili z našim računom v Googlu Play. V razdelku Aplikacije lahko vidimo celo, kakšni so stroški z nakupi v aplikaciji.

  Dolžan si samo dostop do preverjenega računa Google Play in izberite v možnosti "Moj račun " in ravno tam dobite zgodovino naročil, omenjeno v prejšnjem odstavku, kjer si lahko ogledate vse, kar ste kupili v Googlu Play. Vendar ima ta možnost majhno pomanjkljivost, in sicer, da podatki v tem oddelku niso zelo popolni..

  Vsi nakupi so registrirani in preverljivi v zgodovini naročil nimajo logičnega vrstnega reda in najslabše je, da nam ne omogoča, da prenesemo podatke v excelu ali dokumentu, da jim damo določen vrstni red. Ampak ne skrbite, na srečo ste dosegli to objavo in tukaj vam bom dal učinkovito rešitev, da boste lahko enostavno opravljali to dejavnost.

  Google shranjuje podatke o vsej vsebini, ki jo kupite v Androidu. Ni važno, ali ste kupili dodatno opremo ali napravo ali želite videti, koliko ste porabili za izposojo filmov ali nakup iger. Zahvaljujoč temu hitremu in enostavnemu triku lahko nadzor denarja na praktičen način koliko porabite s svojega mobilnega telefona.

  Aplikacije za spremljanje porabe v Googlu Play

  Z aplikacijami nimate odpadkov je enostavno, hitro in z vsemi potrebnimi informacijami pravilno upravljanje opravljenih nakupov. Lahko celo uporabite iskalne filtre da vidite, koliko ste porabili za glasbo, filme, aplikacije, knjige in naprave.

  Aplikacije, kot so Moje plačljive aplikacije Dajejo vam veliko bolj organizirane informacije s povzetkom in podrobnostmi o tem, kaj ste kupili na platformi. Ta aplikacija naredi sinhronizacijo z Google Play in izvleče vse informacije ter vam jih vrne veliko bolj naročene z datumi, vrednostmi in vsem, kar ste kupili. Dajanje podatkov po segmentih ali kategorijah, ki so na pogled videti precej preprostejše in lažje razumljive.

  S to aplikacijo imamo lahko številne prednosti, razen tistih, ki smo jih že omenili. Eden izmed njih in morda razlog, zakaj berete ta članek, je ta, da vam daje možnost imeti natančno vrednost vsega, kar ste porabili pri nakupu aplikacij z vsako od ustreznih podrobnosti in konceptov.

  Še nekaj, kar lahko dodate iz Mojih plačljivih aplikacij, je, da vam pomaga glej plačila posebej, To vam bo pokazalo stroške posamezne aplikacije in dejansko vrednost, za katero ste jo kupili. Če ste jo kupili s posebno ponudbo, vam bo aplikacija pokazala vse podrobnosti in če ste oseba, ki rada varčuje te vrste informacij, jih lahko naložite v svoj računalnik.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar