Glavni » amazon » Kako vedeti, kdaj se bo moj otrok rodil s pomočjo kalkulatorja nosečnosti - ugotovite rok

Kako vedeti, kdaj se bo moj otrok rodil s pomočjo kalkulatorja nosečnosti - ugotovite rok

AliExpress WW

Ko bomo kmalu postali mame ali očetje, nas ena izmed stvari najbolj skrbi trenutek poroda. Ko nosečnost napreduje, se ženske počutijo težje in bolj neprijetno, zato se veselijo dneva poroda in ne samo, da bi videle obraz svojega otroka. A kalkulator nosečnosti je lahko najboljše orodje za grob izračun otrokovega datuma rojstva.

Kazalo ()

  Kaj je kalkulator nosečnosti?

  To je aplikacija, ki lahko ob upoštevanju različnih podatkov navede približen datum dostave. Kalkulator za nosečnost je ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij te vrste v Trgovini Play, z oceno 4,1 od skupno 5 zvezdic.

  Aplikacija zahteva naslednje podatke: prvi dan zadnje menstruacije, povprečna dolžina cikla, plodnost in predvideni datum spočetja. Na podlagi teh podatkov ponuja verjeten datum dobave.

  The uporaba kaže tudi na nosečnico v katerem trenutku nosečnosti ste, kar navaja dneve nosečnosti in zadevno trimesečje. Tisti, ki so preizkusili to aplikacijo, imajo o njej zelo pozitivna mnenja in pravijo, da je precej natančna.

  Je kalkulator nosečnosti deluje na napravah z operacijskim sistemom Android 2.1 in novejšimi različicami, ki imajo tudi 545 kB za namestitev.

  Nosečnost Gestorama je popolna in zelo koristna aplikacija za nosečnice. Preko njega lahko ves čas poznate gestacijsko starost otroka in predvideti rok zapadlosti.

  Ženske pridobijo informacije o število tednov nosečnosti, možni datum zapadlosti, ocenjeno povečanje telesne mase, višina maternice in največje število kontrakcij na uro v tekočem tednu.

  The aplikacija vključuje pomembne podatke približno vsak teden nosečnosti, dajanje informacij o telesnih spremembah in potrebni negi.

  V zvezi z dojenčkom aplikacija prikazuje informacije o premer glave, dolžina stegnenice, teža, višina ali dolžina in obseg trebuha v vsaki gestacijski dobi.

  Ta aplikacija ima oceno 4,3 zvezdic v Trgovini Play in zelo dobre komentarje uporabnic, ki so noseče in zdravstveno osebje.

  Aplikacija deluje na napravah z operacijskim sistemom Android 2.3 in novejšimi različicami. Za prenos morate imeti 5,6 MB.

  Nosečnost iz tedna v teden je še ena aplikacija, ki je lahko zelo koristna tudi za nosečnice. Aplikacija poleg predvidenega datuma poroda vsebuje tudi informacije o različnih fazah nosečnosti, vadbenih praksah, skrbnosti itd. Ima celo prilagodljiv pripomoček, ki ve, v katerem tednu nosečnosti je ženska.

  Deluje na napravah z Operacijski sistem Android 4.0.3 in novejše različice. Za namestitev potrebujete 4,7 MB prostega prostora.

  Izračun gestacijske starosti

  Nosečnost je temeljna stopnja za žensko, ki se odloči za mater, ki s fiziološkega in čustvenega vidika predstavlja številne spremembe, zato se porajajo nekatera vprašanja, ki jih je zdravnik zadolžen za razjasnitev skozi celoten postopek.. 

  Ena od stvari, ki si jo bodoča mama vedno želi in jo mora natančno vedeti, je gestacijska starost in datum zapadlosti. Splošni zdravnik ali specialist ima znanje za izvajanje izračuna, na podlagi podatkov, ki jih je posredovala nosečnica, lahko celo preštejete kontrakcije.

  Glede na gestacijsko starost jo lahko izračunamo ob upoštevanju datum zadnje menstruacije (FUR) ali datum 12-tedenski ultrazvok nosečnosti, za natančnejši izračun. 

  Cepljenje nosečnice, zahtevani laboratorijski pregledi, ultrazvok, prednatalni nadzor, razvoj in rast ploda so le nekateri elementi, ki so odvisni od gestacijske starosti, zato je njegova velika pomembnost. 

  Za verjetni datum poroda zdravnik uporablja formulo, imenovano pravilo naegle, ki upošteva tudi datum zadnjega obdobja. Pravočasen in zgodnji prenatalni nadzor je ključ do uspeha, ne zamudite več priporočil, če iščete najboljše aplikacije za ženske.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar