Glavni » alibaba-info » Kako ukoreniniti Samsung J7 【BREZ uporabe Odina】

Kako ukoreniniti Samsung J7 【BREZ uporabe Odina】

AliExpress WW

Mnogi ljudje so zelo radovedni, ko gre za korenine. Kaj je mogoče storiti? Katere so njegove prednosti in slabosti? Na vse to smo že odgovorili v velikem številu člankov.

Kako ukoreniniti Samsung J7 brez uporabe Odina
Oglejte si ta video na YouTubu

V tem primeru se želim osredotočiti na kako ukoreniniti Samsung J7 brez osebnega računalnika, brez uporabe Odina, ali kaj čudnega. Ker želim, da bi lahko bili root ne le na preprost način, ampak tudi hitri. Tako, da se osredotočite na vse, kar lahko storite, in da ne porabite ur in ur za odkrivanje, kako začeti raziskovati ta čudoviti in ogromen svet korenin.

Kazalo ()

  Koren Samsung Galaxy J7 brez Odina

  Najprej morate imeti baterijo na 70%, preden nadaljujete, in nujno je, da aktivirate neznane vire, ker boste prenesi KingRoot APK od tu in v primeru, da neznani viri ne bodo aktivirani, vam ne bo omogočilo namestitve tega APK-ja.

  Ne glede na model, ki ga imate, je lahko kateri koli: SM-J700H, SM-J7008, SM-J700F in SM-J700M in ta metoda bo delovala enako.

  Enkrat prenesen KingRoot Očitno je, da ga morate namestiti, zdaj ga zaženite in na sredini boste videli zaslon s krogom, ki ima ključavnico. Razumevanje te aplikacije ni preveč zapleteno, ker če gremo za primer, ki ga imate nobena druga možnost, razen koreniti.

  Kar boste morali storiti, je preprosto klikniti, kjer piše "Poskusite Root"Na dnu aplikacije lahko traja nekaj časa, da se začne postopek navijanja, zato priporočam, da ste potrpežljivi.

  Videli boste, da se postopoma dokončuje, na sredini zaslona se bo napolnil odstotek, kjer je bila ključavnica prej. Ko končate, boste videli zeleno sporočilo z napisom "Root uspešno ”Kar v bistvu pomeni, da ste že root uporabnik.

  Za dokončanje postopka boste morali preprosto znova zagnati napravo.

  Preverjanje, da ste korenski uporabnik

  Če želite preveriti, ali je šlo vse tako, kot je treba, morate le preprosto prenesi Root Checker, Aplikacija, ki jo priporočam vsakič, ko konča ukoreninjenje, tako da lahko na ta način potrdite, ali je vse, kar ste storili, res šlo tako, kot bi moralo, in imate v napravi dejansko korenska dovoljenja.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar