Glavni » alibaba-info » Kako ukoreniniti Micromax Canvas XL2 A109 in Micromax A114

Kako ukoreniniti Micromax Canvas XL2 A109 in Micromax A114

AliExpress WW

Mobilne naprave z operacijskim sistemom Android so najbolj znane na svetu, resnica pa je, da je nekaterim proizvajalcem uspelo izstopati nad ostalimi, na primer v primerih Samsung ali Huawei, ki sta najbolje prodajana v tem segmentu. Poleg tega ne moremo pozabiti, da obstajajo tudi druga podjetja, ki se trudijo potrudite se z dobrimi napravami, danes pa se želimo posebej ustaviti pri Micromax Canvas XL2 A109.

Resnica je, da je Micromax Canvas XL2 A109 naprava, ki so jo razvili ljudje Micromaxa in očitno danes ni med najbolj znanimi, a vseeno mnogi uporabniki, ki so jo pridobili, uživajo v največji možni meri. Micromax Canvas XL2 A109 ima nekatere tehnične značilnosti, kot so 5,5-palčni zaslon IPS LCD na dotik, štirijedrni procesor 1,2 GHz, 1 GB RAM-a in operacijski sistem Android 4.4.2.

Vsekakor ima Micromax Canvas XL2 A109 veliko funkcij, ki so del teh pametnih telefonov, v kolikor ima Android, ga bomo vedno lahko ukoreninili, ko bomo imeli za to posebej razvite nekatere programe. Zahvaljujoč članku, ki ga bomo razvili spodaj, boste imeli možnost namestite vse vrste root programov, obnovitve po meri (TWRP in CWM) in ROM-je vdelane programske opreme.

Kazalo ()

  Root Micromax Canvas XL2 A109 brezplačno

  Prva stvar, ki jo morate vedeti o tem korak za korakom, da boste lahko brezplačno ukoreninili Micromax Canvas XL2 A109, je, da bomo ob izvedbi tovrstnega postopka ugotovili, da bo garancija za terminal izgubljena, zato ga morate imeti v mislih zdaj, preden začnete. Onkraj tega, Naslednja stvar, ki jo je treba upoštevati v teh primerih, je, da morate imeti na voljo vsaj 50% baterije ko začnete, sicer se lahko Micromax Canvas XL2 A109 med postopkom izklopi.

  Po izdelavi varnostne kopije, ki v teh primerih ni bistvena, vendar jo vedno priporočamo, morate omogočiti Neznane vire v Nastavitve, Varnost. Ko to storite, boste lahko namestili vse programe, ki vam jih bomo prikazali spodaj. No, prva programska oprema, ki jo morate nato prenesti, je Framaroot v svoji različici APK s te povezave, saj je aplikacija tista, ki vam bo enostavno in hitro omogočila root.

  Ko končate vse prejšnje korake, je naslednje, da izberete možnost Namesti SuperSU v Izberite dejanje za izvršno osebo po korenu in ko končate s tem postopkom, lahko v nekaj sekundah začnete koreniti pametno mobilno napravo. Kmalu se prikaže sporočilo, da je naprava uspešno zakoreninjena. Vaš Micromax Canvas XL2 A109 bi že moral biti brez težav ukoreninjen.

  Vseeno morate vedeti, da obstaja nekaj orodij ali aplikacij, ki obstajajo zlasti zato, da lahko nato preverite, ali je bil vaš Micromax Canvas XL2 A109 uspešno zakoreninjen. Imenuje se Root Checker in ga lahko prenesete s te povezave.

  Ali ste s tem korakom lahko ukoreninili Micromax Canvas XL2 A109?

  Kako ukoreniniti Micromax A114 z iRootom

  Čeprav je jasno, da ni eno izmed glavnih podjetij na svetu, ko govorimo o najvidnejših proizvajalcih pametnih telefonov na trgu, ne moremo pozabiti, da ima Micromax veliko res zanimivih terminalov. V tem konkretnem primeru je ideja nekoliko povezana s pogovorom o postopkih ukoreninjenja Micromaxa A114, ob upoštevanju, da smo v razmerju med ceno in kakovostjo prisotni zelo dobri napravi.

  Če dvomite o tem, ali imate v rokah Micromax A114, morate najprej upoštevati, katere tehnične značilnosti sestavljajo to napravo, do te mere, da jih bomo pregledali spodaj, tako da boste ne dvomite o. Micromax A114 ima lastnosti, kot so 5,0-palčni IPS kapacitivni LCD zaslon na dotik, štirijedrni procesor z 1,3 GHz, 1 GB RAM-a in operacijski sistem Android 4.2 (Jelly Bean). Če se vaš ujema, imate Micromax A114.

  Ko Micromax A114 zakoreninite z iRoot, boste imeli možnost dostopa do funkcij, ki bi bile za to napravo sicer popolnoma nemogoče, na primer pridobivanje obnovitev po meri, kot sta TWRP ali CWM, aplikacij za Android, ki zahtevajo root ali namestitev po meri ROM-i in še več. Po drugi strani pa morate hkrati upoštevati to ukoreninjeni Micromax A114 samodejno izgubi garancijo, zato je ne smete prezreti.

  Koren Micromax A114

  Ko na Micromaxu A114 naredite ustrezno varnostno kopijo, da zaščitite vse pomembne vsebine, ki jih morda imate, morate v nadaljevanju preveriti, ali ima Micromax A114 vsaj 50-odstotno baterijo, da se med Postopek. Naslednji korak je neposredno povezan s prenosom gonilnikov ali USB-ja za Micromax A114, ki Ko jih prejmete neposredno s te povezave, jih morate namestiti v računalnik.

  Po prejšnjih korakih morate nato omogočiti odpravljanje napak USB v nastavitvah, možnostih za razvijalce. Če se te možnosti ne pojavijo, ne skrbite. V tem primeru morate odpreti Nastavitve, O napravi in ​​večkrat klikniti številko zgradbe, dokler niso na voljo. Ko končate z vsemi zgornjimi koraki, potem boste lahko posebej začeli trajno ukoreninjati Micromax A114.

  Prvo, kar morate storiti, je, da vnesete to povezavo, ki vam bo omogočila prenos programske opreme iRoot, ki je v teh primerih potrebna, in ko jo opravite, jo zaženete in zaženete orodje. Micromax A114 povežete z računalnikom s sistemom Windows z originalnim kablom. Ne skrbite za gonilnike, ker jih bo iRoot identificiral in samodejno namestil, če jih nimate. Ko končaš, moraš kliknite zeleni gumb z napisom Root, da začnete korak za korakom, in ko končate, se bo naprava samodejno znova zagnala.

  Ko je postopek končan, se prikaže gumb z napisom Complete (Dokončaj), kar pomeni, da smo vse pravilno zaključili. Običajno je v teh primerih, da je bil vaš Micromax A114 pravilno zakoreninjen, čeprav boste videli, da obstaja preprost način, da ga brez težav preverite. Kar morate storiti, je prenesti aplikacijo, ki je bila posebej razvita za to, kot je primer s programom Root Checker. V teh primerih morate to naložiti s te povezave in zagnati, da jo preverite.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar