Glavni » alibaba-info » Kako ukoreniniti LG K5 BREZ osebnega računalnika 【hitro in enostavno】

Kako ukoreniniti LG K5 BREZ osebnega računalnika 【hitro in enostavno】

AliExpress WW

Čeprav LG K5 ni najboljša naprava tega korejskega podjetja, ki bi jo danes lahko pridobili, nikakor ne smemo izgubiti iz vida, da je še vedno odlična možnost za razmislek v nizkem obsegu. Mnogi uporabniki, ki so takrat kupili LG K5, še vedno uživajo v tej opremi, in danes vam želimo pokazati, kako to še bolj izkoristiti.

Prva stvar, ki jo morate pri tem upoštevati, je ta ko pomislimo na LG K5, govorimo o terminalu, katerega tehnične specifikacije so že nekoliko stare, in tudi nima različice operacijskega sistema Android, ki je med zadnjimi, ki se pojavijo. To je ravno tisto, kar bi lahko šteli za popoln pametni telefon.

Iz tega razloga v naslednjih vrsticah Korak za korakom vam želimo predstaviti popolnoma vse informacije, povezane s korenom LG K5, tako da lahko svoj stari mobilni telefon spremenite v tistega, ki bo še nekaj časa vreden in izključuje kakršno koli možnost, da se ga zaenkrat znebite. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več podrobnosti v zvezi s tem.

Kazalo ()

  Koren LG K5

  Najočitnejša prednost navijanja LG K5 ali katerega koli drugega pametnega telefona je neposredno povezana z dejstvom, da bomo na ta način dobili dostop do možnosti prilagajanja ali konfiguracije, ki bi bile v našem telefonu sicer nemogoče. Ravno zato priporočamo, da če imate nekoliko star terminal, izvedite postopek ukoreninjenja, ki vas ga bomo naučili.

  Zahteve za root LG K5

  Preden začnete postopek za root LG K5, morate vedeti, da mora imeti naprava na voljo vsaj 80-odstotno napolnjeno baterijo, ne da bi pri tem pozabili, da je ključnega pomena, da se terminal ne izklopi, ko ste. uporabo. Hkrati morate upoštevati, da bi morali v nadaljevanju imeti nekaj prostega prostora v terminalu.

  Po drugi strani pa je druga zahteva, ki jo imamo vedno za nujno, da so uporabniki LG K5 ali katerega koli drugega pametnega telefona, ki ga bomo ukoreninili, neposredno povezana z varnostno kopijo. Vedno priporočamo izdelavo varnostne kopije, da preprečite izgubo podatkov, če so bili nekateri koraki izvedeni nepravilno..

  Koren LG K5 korak za korakom

  No, najprej, da ukoreninite LG K5, morate s te povezave na svoj pametni telefon prenesti aplikacijo KingRoot. Nato lahko z raziskovalcem datotek, kot je tisti, ki je privzeto nameščen v napravi, ali še bolje, je File Explorer, poiščete datoteko zadevne aplikacije, da jo zaženete. Morate iti v mapo Prenosi in tam se začne namestitev.

  Po namestitvi morate v glavnem meniju zagnati aplikacijo King Root. Potem je čas, da počakate nekaj sekund, dokler ne prepozna našega pametnega telefona, in takrat morate omogočiti povezavo WiFi ali mobilne podatke, tako da aplikacija vzpostavi povezavo z razvojnim strežnikom. Končno morate začeti postopek ukoreninjenja, kot je logično.

  Če želite začeti ta postopek, morate samo klikniti glavni gumb "Zaženi koren ", da začnete postopek. Od takrat naprej morate le počakati, da se postopek konča in ko bo dosegel 100%, bo čas, da znova zaženete napravo Android in jo začnete uporabljati enkrat za vselej..

  Postopek preverite s programom Root Checker

  Ko končate s prejšnjim postopkom, morate s te povezave prenesti aplikacijo, kot je Root Checker, ki je bila posebej razvita za te namene. Zahvaljujoč Root Checkerju boste imeli možnost, da ga preprosto odprete in v samo eni sekundi bo potrdil, ali je vaš pametni telefon zakoreninjen ali če ni, ni..

  Funkcije LG K5

  Če niste prepričani, kateri pametni telefon je LG K5, morate vedeti, da govorimo o napravi, ki ima 5-palčni zaslon FWVGA, poleg strojne opreme, ki jo integrira štirijedrni procesor s taktno frekvenco 1, 3 GHz, plus 1 GB RAM-a, 8 GB notranje zmogljivosti za shranjevanje in operacijski sistem Android 5.1 Lollipop.

  Ravno ta zadnja podrobnost je pomembna, ko razmišljamo o ukoreninjenju tega pametnega telefona, pri čemer upoštevamo, da je, ko najdemo precej stare različice Androida, takrat najbolje razmišljati o ukoreninjenju naprave. Na ta način priporočamo, da čim prej analizirate možnost ukoreninjenja LG K5, če ga želite kar najbolje izkoristiti.

  Drugi zelo pogosti dvomi in vprašanja, ki jih uporabniki običajno vprašajo glede te teme, Posebej morajo opraviti s tistimi, ki jih bomo naučili spodaj: lg x220g 5.1 root, root lg x220g, root lg x220m, kako izkoreniniti lg x220, root lg k5 x220m, root lg x220g 2017, x220g twrp ali root za lg x220g. Vsa druga vprašanja, ki jih imate v zvezi s tem, nam morate zastaviti prek komentarjev, da vam lahko pomagamo v zvezi s tem..

  Ali ste lahko s tem korakom pognali LG K5 brez računalnika?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar