Glavni » alibaba-info » Kako ukoreniniti Sony Ericsson WT19a 【korak za korakom】

Kako ukoreniniti Sony Ericsson WT19a 【korak za korakom】

AliExpress WW

Še vedno se spominjam, da je bila ena od naprav, ki smo jo pred nekaj leti težko izdali, Sony Ericsson WT19a. Dandanes je to brez dvoma nekoliko star mobilni telefon, vendar ga veliko ljudi še naprej uporablja iz dneva v dan, navsezadnje je zelo kakovosten, majhen, a zmogljiv in nas spominja na Sony Xperia Mini Pro, vsaj bil je najboljši nizkocenovni mobilni telefon, ki sem ga imel.

Danes te želim naučiti root Sony Ericsson WT19a z izjemno preprosto metodo, tako da boste lahko tako imeli super uporabnika in dobili vse, kar lahko izvlečete iz tega mobilnika, tako da ga boste lahko čim bolj stisnili.

Kazalo ()

  Preprost korenski Sony Ericsson WT19a

  Za izvedbo tega postopka bomo uporabili OneClickRoot, zahvaljujoč temu programu za Windows, je celoten postopek zelo preprost in praktično ne boste izgubili časa, morda boste v nekaj minutah morali koreniti svoj mobilni telefon, saj s ta program s preprostim klikom in resnim korenskim uporabnikom.

  Prepričajte se, da imate napolnjenost baterije na vsaj 60% preden nadaljujete, poleg originalnega telefonskega kabla USB.

  Poleg tega morate aktivirati razhroščevanje USB, to najdete v Nastavitve> Možnosti za razvijalce. Težava je v tem, da so te možnosti skrite, da jih bomo lahko videli, bomo morali odpreti Nastavitve> O telefonu in nato večkrat zapored pritisniti na številko gradnje.

  Koren Sony Ericsson

  Zdaj je preprosto vse, kar je še treba storiti, najlažji del vsega, kar pomeni, da mobilni telefon z originalnim kablom USB povežemo z računalnikom. Ko ga računalnik prepozna, ostane le še nekaj je odpreti OneClickRoot in pritisniti gumb z napisom Root, čakamo, da se postopek konča in ko končamo, bi že morali imeti dovoljenja za super uporabnike.

  Da bi preverili, ali dejansko imamo ta dovoljenja, bomo morali prenesti preprosto aplikacija, imenovana Root Checker ki jo lahko najdete v Trgovini Play ali jo prenesete neposredno od tukaj, ko je ta aplikacija nameščena, je odgovorna za potrditev, ali ste korenski uporabnik ali ne, če niste, morda enega od zgoraj omenjenih korakov, ste storili narobe, kajti začeti morate znova in slediti vsemu do črke, vsak korak je izredno pomemben, prav tako ni, da jih je bilo preveč.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar