Glavni » alibaba-info » Kako root ali root Samsung Galaxy Grand Neo Plus GT I9060 / M / i / C s Kingo Root

Kako root ali root Samsung Galaxy Grand Neo Plus GT I9060 / M / i / C s Kingo Root

AliExpress WW

Samsung je v zadnjih letih glavni proizvajalec mobilnih naprav Android, tako da je to podjetje več teh naprav je uspelo dati na trg. V zvezi s tem moramo poudariti, da jih je veliko, ki imajo milijone uporabnikov.

Uporabniki, ki si kot bralci želijo vedeti podrobnosti o delovanje te vrste mobilnega telefona, in tokrat se bomo zaradi tega posebej ustavili pri Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060.

Če začnemo malo govoriti o Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060, potem moramo reči, da gre za pametni telefon, ki ga lahko razmislite o srednjem razredu.

Med njegove značilnosti moramo posebej izpostaviti nekatere, kot je kapacitivni zaslon TFT na dotik, ki ga poganja štirijedrni procesor 1,2 GHz, 1 GB RAM-a in 4,2 operacijskega sistema Jelly Bean. Glede vseh omenjenih elementov Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060 jasno kaže, da je dober terminal.

Na popolnoma enak način pa moramo imeti v mislih tudi Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060, da ga lahko izkoristimo veliko bolj kot običajno, če upoštevamo nekatere njegove najboljše trike, na primer tiste, povezane od primera do ukoreninjenje Samsunga Galaxy Grand Neo GT-I9060.

Ukoreninjenje Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060 vam bo omogočilo dostop do funkcij, kot je namestitev katere koli vdelane programske opreme ROM, Obnovitve po meri in mnogi drugi.

Kazalo ()

  Kako ukoreniniti mobilni telefon Samsung Galaxy Grand Neo Plus GT-I9060 / M / i / C z Kingo Root

  Velikokrat moramo namestiti ali odstraniti programe, vendar tega ne moremo storiti, saj jih ima mobilni telefon privzete nastavitve iz tovarne, ki ne dovoljujejo sprememb privzetih aplikacij.

  Včasih naša mobilna naprava ostane ni prostora za shranjevanje in izbrišemo vse svoje fotografije, videoposnetke, pomembne datoteke itd..

  Vendar pa naš mobilni telefon še naprej objavlja, da pomnilnik je poln in čeprav obstaja več možnosti, kot je povečanje ali razširitev pomnilnika RAM v naši napravi Android.

  Toda velikokrat bi bilo najbolj izvedljivo naredite koren na našem mobilnem telefonu odstraniti tovarniško nameščene programe in tako sprostiti prostor za shranjevanje.

  Čeprav nas ta vadnica uči root Samsung Galaxy Grand Neo Plus GT-I9060, prav tako lahko brez težav ukoreninimo katero koli napravo Android.

  Mogoče je koreniti mobilni telefon Samsung Galaxy Grand Neo Plus GT-I9060 / M / i / C

  No, poglejmo vam, kako ukoreniniti Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060, začenši s prvo stvarjo, ki je povezana s naredite varnostno kopijo, tako da, če gre med postopkom kaj narobe, ne boste izgubili nobene pomembne informacije.

  Poleg tega morate na enak način vedeti, da je to priročno imeti vsaj 50% baterije na voljo, če želite, da se terminal med postopkom ne izklopi, kar bi lahko povzročilo določene težave.

  Po vseh prejšnjih korakih bo naslednje omogoči odpravljanje napak USB. Za to morate iti v Nastavitve, Razvojne možnosti. Če vidite, da se ta možnost ne prikaže, je to zato, ker je nimate na voljo, in pojdite v Nastavitve, O napravi in ​​kliknite številko prevajanja.

  Ko je ta razdelek aktiven, morate prenesti gonilnike USB za Samsung ki služijo seveda za Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060, in napravo povežete z računalnikom.

  1) Prenesite in namestite Kingo Root na osebnem računalniku ali prenosniku Windows. Ko ga namestijo, ga odprite.

  2) Galaxy Grand Neo GT-I9060 povežite z računalnikom z originalnim kablom USB. Ko to storijo, ga Kingo Root prepozna in namesti gonilnike, če tega še niso storili..

  3) zdaj pritisnite gumb Root za začetek postopka.

  Korenite na mobilnem telefonu Android Galaxy Galaxy Neo Plus GT-I9060 s sistemom Kingo Root

  Ko končam, se prikaže naslednje sporočilo in takrat je morate znova zagnati napravo. To je to, zdaj za potrditev statusa korena vaše naprave Samsung prenesite aplikacijo iz trgovine Google Play. 

  Pojasniti je treba, da je večkrat naša naprava preneha delovati pravilno po korenu, včasih se zaradi slabega postopka mobilni telefon neha vklopiti, se ne polni pravilno ali se ne zažene, vendar naj nas to ne skrbi, ker obstaja tudi rešitev.

  Da bi se izognili napakam v postopku, je pomembno, da upoštevate vse korake v vadnici in se tako izognete neprijetnosti odpraviti kakšno drugo težavo na mobilnem telefonu. Upoštevati morate tudi, da če je težava veliko večja, se posvetujte s strokovnjakom. Če imate kakršna koli vprašanja, ki bi jih radi rešili, ne pozabite pustite v komentarjih in z veseljem vam ga bomo rešili z vadnico.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar