Glavni » alibaba-info » Kako root ali root Samsung Galaxy Core 2 Prime z Odin

Kako root ali root Samsung Galaxy Core 2 Prime z Odin

AliExpress WW

Z ukoreninjenjem mobilnega telefona pridobimo veliko možnosti. Imamo popoln dostop do mobilnih naprav in zato, možnost namestitve ROM-ov po meri, spremeniti, kar želimo, namestiti MODS, aplikacije, ki zahtevajo root itd. Skratka, mobilni telefon lahko oblikujemo tako, kot želimo, nekaj, kar je Androidu všeč v nasprotju z drugimi bolj zaprtimi operacijskimi sistemi, ki nam ne omogočajo, da bi spremenili praktično ničesar. Zato bomo videli, kako uporabiti Samsung Core 2 Prime s programsko opremo Odin..

Vadnica, ki vam jo danes puščam v tem članku za korenje Samsung Galaxy Core Prime, je namenjena vsem modelom, ki imajo Android 4.4.4 KitKat in Android 5.1.1 Lollipop. Za ta način morate slediti navodilom po korakih ukoreninite svoj Samsung Galaxy Core 2 Prime, brez kakršnih koli nevšečnosti nadaljujte z branjem in, kot sem že rekel, bodite pozorni na vsak korak, da boste lahko v nekaj minutah imeli dostop super uporabnika.

Upoštevajte, da ima vsa garancija, ki jo imate, po ukoreninjenju mobilnega telefona razveljavljena.

Kazalo ()

  Pomembno pred nadaljevanjem

  • Bistveno je, da imate mobilna baterija 100% napolnjena s tem se izognemo kakršnim koli težavam z električno energijo.
  • Poleg tega pa za vsak primer priporočamo naredite varnostno kopijo naših datotek in osebnih podatkov je zelo redko, da se podatki izgubijo, vendar bolje kot varno.
  • Uporabite originalni kabel USB, da se izognete napakam.
  • Moral bi prenesite nekaj datotek: Odin za Windows, tudi gonilniki Samsung USB v računalniku, prej prenesene datoteke TWRP Recovery in SuperSU.Zip ter dokončanje CF-Auto-Root, čeprav morate tukaj poiskati tiste, ki ustrezajo vašemu modelu.
  • Odpravljanje napak USB mora biti omogočeno, najdemo ga v možnostih za razvijalce. Če želite aktivirati te možnosti, je treba odpreti Nastavitve> O telefonu in po tem večkrat zapored pritisniti na Številka kompilacije.

  Kako ukoreniniti Samsung Galaxy Core 2 Prime z uporabo Odina

  Šli bomo mimo Datoteka SuperSU.Zip na kartico SD za kasneje.

  Zdaj, če odpremo Odin v sistemu Windows, boste morali enkrat odpreti mobilni telefon in računalnik.

  Moramo ga prenesite v način prenosa, izklopiti morate mobilni telefon, nekaj sekund boste pritisnili tipke za glasnost in vklop. Nato spustite in prikazal se bo opozorilni zaslon, pritisnite gumb za povečanje glasnosti za potrditev in bili boste v načinu za prenos.

  Ja zdaj mobilni povežemo z računalnikom z originalnim USB-jem tako da se v levem kotu prikaže modro, bo računalnik prepoznal in namestil gonilnike našega Core 2 Prime.

  Zdaj kliknite na gumb, na katerem piše PDA v Odinu in izberite datoteko CF-Auto-Root, ki smo jo že prenesli.

  Odpremo odin in če bo šlo vse v redu, bomo videli DODANO sporočilo v odinu.

  Tam, kjer piše "AP ", bomo izbrali TWRP Recovery ukoreninjene vdelane programske opreme (datoteke, ki ste jo prej prenesli), da jo naložite v odin.

  Ti boš pustite preveriti samodejni ponovni zagon preostale možnosti pa so izključene neposredno, ne glejte jih.

  Zdaj bomo končali ta del kliknite Start. Vse bi moralo biti v redu in COM, ki je bil prej v modri barvi, bi moral biti zdaj prikazan v zeleni.

  Zdaj bomo šli zaženite v načinu za obnovitev. Za to izklopimo mobilni telefon in ko je izklopljen, ga vklopimo tako, da držimo glasnost + dom + vklopljeno. Pustimo nekaj sekund in zažene se način obnovitve, ki ste ga pravzaprav pravkar namestili.

  Zdaj moramo iti na Install to poiščite datoteko SuperSU da smo načeloma prešli na microSD za njegovo namestitev. Ko končamo, znova zaženemo mobilni telefon.

  Končano, na koncu preprosto namestimo Root Checker preprosto, da preverimo, ali imamo korenske privilegije in bi jih bilo.

  Z novimi dovoljenji Superuser lahko odstranite vnaprej nameščene programe, namestite root programe in še marsikaj drugega.

  Preverite, ali root Samsung Core 2 Prime

  Če želite biti stoodstotno prepričani, da ste root s svojim Samsung Core Primeom, lahko iz Trgovine Play prenesete preprosto aplikacijo, imenovano Root Checker, s katero boste s to aplikacijo storili preverite, ali imate root dovoljenja, je zelo enostaven za uporabo, povsem osnovni. V primeru, da nimate dovoljenj, si oglejte celotno vadnico, ki jo morate narediti natanko tako, kot sem vam rekel, da boste lahko imeli root na mobilnem telefonu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar