Glavni » alibaba-info » Kako ukoreniniti LG Volt LS740 korak za korakom

Kako ukoreniniti LG Volt LS740 korak za korakom

AliExpress WW

The LG Volt LS740 Gre za zelo zanimivo mobilno napravo, kljub temu, da obstaja že nekaj let, ne moremo zanikati, da je mnogim še vedno najljubša in da ima ob upoštevanju časa, ki ga ima, kar nekaj pozitivnih stvari. Z 4,7-palčnim zaslonom in ločljivostjo 960 x 540 slikovnih pik poleg tega ni prevelik ali premajhen Ima 1 GB RAM-a in 1,2 GHz procesor štirijedrni.

Koren LG Volt LS740 Na tej točki je odlična ideja, če jo lahko kar najbolje izkoristite, namestite ROM po meri in morda imate novejšo različico Androida, možnosti je veliko in v tem članku vam bomo pokazali, kako jo ukoreniniti.

Kazalo ()

  Zagon root LG Volt LS740

  • Najprej moramo imeti gonilnike LG Volt USB, ki jih lahko prenesete od tukaj. Prav tako je nujno, da imate koren enega klika.
  • Zdaj se prepričajte, da imate baterija je napolnjena vsaj 80%, ideal bi bil maksimalen.
  • Odpravljanje napak USB mora biti aktivno, da to storimo, moramo imeti omogočene možnosti za razvijalce, za to pa moramo odpreti Nastavitve> O napravi> Večkrat pritisnite na številko zgradbe, dokler se ne prikaže plakat, ki potrjuje, da so omogočeni, zdaj gremo v Nastavitve> Možnosti za razvijalce in poiščemo odpravljanje napak USB.

  Koren LG Volt LS740

  Zdaj bomo mobilni telefon povezali z računalnikom in nato izvedli koren z enim klikom, da bomo to storili, tako da bomo dvakrat kliknili datoteko LG Root Script.bat, kar bo storilo, odpre črno okno (ukazno okno) ki bo imel navodila, ki jim moramo slediti korak za korakom, da dokončamo celoten postopek.

  Ko končamo, smo v teoriji korenski uporabniki. S tem mobilnim telefonom je preprosto postati root.

  Da bi potrdili, da smo korenski uporabniki, obstaja preveč preprosta aplikacija, ki jo lahko prenesemo iz Trgovine Play po tej povezavi. Ko bo nameščen, bomo potrdili, ali je postopek, ki sem ga omenil že prej, storil tako, kot bi moral..

  V vsakem primeru lahko ponovite, če niste korenski uporabnik. Kot boste videli, ni preveč zapleteno postati root in zdaj imate svet možnosti, veliko aplikacij, ki jih prej niste mogli uporabljati, ROM-je po meri, da celo izboljšate delovanje mobilnega telefona in ga naredite bolj gibčnega, imate več trenutna različica Androida itd..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar