Glavni » alibaba-info » Kako ukoreniniti ZTE Blade L2 BREZ PC-ja

Kako ukoreniniti ZTE Blade L2 BREZ PC-ja

AliExpress WW

Če se želite naučiti korenite svoj ZTE Blade L2, Imate srečo, ker vas bomo v tem priročniku naučili, kako ukoreniniti ZTE Blade L2, ne da bi morali uporabljati osebni računalnik ali kaj podobnega, samo z vašo mobilno napravo in malo potrpljenja, rečem malo, ker morda Traja največ 10 minut, vadnica, ki jo boste videli spodaj, je primerna za ljudi, ki sploh nimajo znanja o Androidu, saj sem jaz zadolžen za popolno vodenje skozi vsak korak, ki ga bomo naredili.

Kazalo ()

  Preden začnemo koreniti

  Upoštevati morate, da je pred nadaljevanjem baterije treba napolniti vsaj 60%.

  Vedno priporočamo izdelavo varnostne kopije vseh podatkov, varnostne kopije za vsak slučaj, na splošno se nič ne zgodi ali nič ne izgubi, a za vsak slučaj.

  Mi gremo prenesite APK Zato je treba omogočiti neznane vire, ki jih najdete v Nastavitve> Varnost.

  Na svoj ZTE Blade L2 morate prenesti Framaroot, ko ga enkrat prenesete, ga preprosto namestite.

  Preprost koren ZTE Blade L2

  No, kar morate storiti, je zaženite Framaroot, Takoj ko jo odprete, boste videli, da imate nekaj možnosti, kot sta Boromir in Faramir, Barahir. Tisti, ki ga potrebujemo, je zadnji.

  Ko se postopek konča, se prikaže sporočilo z naslednjim "Uspeh

  ...

  Superuser in njegov binarni program je nameščen. Napravo morate znova zagnati ".

  Zdaj morate preprosto znova zagnati mobilno napravo, morda prvič, ko jo znova zaženete, traja nekaj časa, potem pa bi to počel normalno..

  Preverite, ali smo res korenski

  Preveriti morate, ali je ves postopek, ki smo ga opravili prej, dobro opravljen, zato bomo prenesli aplikacijo z imenom Root Checker ki jo lahko najdete v Trgovini Play, aplikacija je pravzaprav dokaj preprosta in vam sploh ni treba ničesar vedeti, ker je zelo intuitivna s preprostim vmesnikom, primernim za kakršno koli osebo z naprednim znanjem ali brez njega. , zato z njim preverimo, ali je vodnik, ki ste ga spremljali zgoraj, dal rezultate in ali smo korenski uporabniki.

  Če niste root, je to zato, ker ste storili kaj narobe ali niste sledili vodniku do pisma, vse preberite in ponovite korake enega za drugim.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar