Glavni » alibaba-info » Kako ukoreniniti Samsung Galaxy J7 2021 ZELO enostavno

Kako ukoreniniti Samsung Galaxy J7 2021 ZELO enostavno

AliExpress WW

Na srečo tako za napredne uporabnike kot za tiste z osnovnim znanjem koren Samsung Galaxy J7 2021 sploh ni zapleteno. Pustili vam bomo vadnico za vse razpoložljive modele, ki vam bodo v veliko pomoč, ko boste želeli root uporabnika na vašem mobilnem telefonu in vse prednosti, ki jih to prinaša, kot je namestitev določenih aplikacij, ROM po meri, itd.

Korenite naš Samsung Galaxy J7 lahko je izredno uporaben za marsikaj, na primer za namestitev ROM-jev po meri, za namestitev aplikacij, ki delujejo samo z root dovoljenji itd. Vprašanje je, da moramo upoštevati, da izgubljamo garancijo za omenjeno napravo, če jo izkoristimo, poleg tega pa obstaja tudi majhno tveganje, o katerem smo vam že govorili v drugih člankih, tako da ko boste jasno da lahko nadaljujemo brez težav s tem vodnikom, da bi lahko enostavno korenite svoj Samsung Galaxy J7.

Kazalo ()

  Pred nadaljevanjem

  Akumulator mobilne naprave boste morali napolniti, tudi če je 60% istega, V idealnem primeru bi moral biti čim bolj enak, da se prepreči kakršna koli napaka. Ne želite, da se vaš mobilnik sredi postopka izklopi.

  Naložiti morate gonilnike Samsung USB, poleg tega morate prenesti tudi Odin prenesi TWRP Recovery bodisi za Exynoss ali Snapdragon, je odvisno od vašega procesorja.

  Naložiti morate tudi SuperSU in ga premakniti na microSD vašega mobilnega telefona.

  Uporabite originalni kabel USB da se izognete težavam s povezavo sredi postopka.

  Ne pozabite, da ta postopek razveljavi garancijo.

  Omogočite odpravljanje napak USB in odklepanje OEM v Nastavitve> Možnosti za razvijalce. Če se možnosti za razvijalce ne prikažejo, se aktivirajo v Nastavitve> O telefonu in pritisnejo večkrat zapored na številko zgradbe.

  Začel se je root Samsung Galaxy J7 2021

  Najprej moramo omogoči odklepanje OEM če je na voljo v možnostih za razvijalce.

  Zdaj bomo prenesli: najprej gonilnike ali gonilnike USB Samsung J7, po tem naložimo Odin in nato Cf-Auto-Root moramo iskati tiste iz tega modela.

  Zdaj moramo svoj mobilni telefon pustiti prižgan način prenosa za delo z Odinom, za to bomo izklopili mobilni telefon in nekaj sekund pritisnili in pridržali gumb za glasnost + napajanje + dom, dokler se ne prikaže opozorilni zaslon in ga moramo pritisniti z gumbom za glasnost.

  Odpremo Odina in gremo kam pravi PDA / AP in izberemo razpakirano datoteko v obliki .tar ki smo jih prej prenesli.

  V Odinu ne igramo več nič drugega kot Start in samo čakamo. Če gre vse dobro, se zgoraj levo prikaže v polju "PASS! ". Zdaj moramo preprosto odstraniti mobilni telefon in počakati, da se konča z vklopom, kar lahko traja najprej nekaj časa..

  Da bi preverili, ali dejansko imamo korenske privilegije, bi morali samo prenesti Root Checker iz Googlove trgovine in to je to..

  Po drugi strani pa najprej popolnoma izklopimo napravo in jo nato vklopimo, ampak noter način prenosa, to storite s pritiskom in držanjem tipk za zmanjšanje glasnosti + gumbi za dom + vklop. Pojavi se opozorilno sporočilo z logotipom Android, nato pritisnite, da potrdite.

  Zdaj v računalniku odpremo Odin in povežemo mobilni telefon prek USB-ja z originalnim kablom. Moral bi biti prikazan zgoraj levo Dodano, to pomeni, da so gonilniki dobro nameščeni in prepozna mobilni telefon.

  Zdaj kliknite PDA na izberite datoteko twrp ki smo jih že prenesli.

  Ko je pripravljen, kliknite Start, da začnete postopek, ko se konča, bo zgoraj zeleno napisal PASS.

  Koren Samsung Galaxy J7 2021

  Zdaj bomo mobilni telefon spet izklopili, tokrat pa ga zaženemo s pritiskom na nekaj sekund za povečanje glasnosti + dom + napajanje.

  Zdaj gremo kam pravi Namesti, da izberete datoteko SuperSU.Zip

  Počakamo, da utripa, nato pa se vrnemo nazaj in kliknemo Reboot.

  Mobilni telefon se znova zažene in že imamo korenski dostop. Način, kako preveriti, ali je bilo vse narejeno pravilno, je prenos aplikacije Root Checker, da boste 100% prepričani. Na voljo je v Trgovini Play.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar