Glavni » alibaba-info » Kako ukoreniniti Samsung Galaxy Grand Prime SM-G531H in SM-G530M z ali brez računalnika

Kako ukoreniniti Samsung Galaxy Grand Prime SM-G531H in SM-G530M z ali brez računalnika

Če se želite naučiti, kako izkoristiti svoj Samsung Galaxy Grand Prime, Na pravem ste mestu, saj vas bomo v tem priročniku po korakih naučili, kako izkoristiti svoj Samsung Grand Prime s precej preprosto metodo, ki vam bo v nekaj minutah omogočila, da postanete root uporabnik.

Kako ukoreniniti Samsung Galaxy Grand Prime SM G531H in SM G530M
Oglejte si ta video na YouTubu

In s tem uživajte v vseh prednostih, kot so optimizirajte uporabo mobilne baterije podaljšanje trajanja, nemoteno delovanje operacijskega sistema itd. Skratka, izboljšajte svojo mobilno napravo v največji možni meri in brez kakršnih koli omejitev.

Kazalo ()

  Kaj potrebujem za ukoreninjenje Samsung Galaxy Grand Prime SM-G531H?

  Morali boste imeti napolnjeno mobilno baterijo, celo 70%, preden nadaljujete, za vsak slučaj ne boste želeli, da se vaš mobilnik sredi vsega izklopi. Tudi ti moraš uporabite originalni USB kabel da se izognete kakršnim koli težavam s povezavo.

  Nekaj ​​stvari morate prenesti. Prvi so gonilniki USB, nato morate prenesti tudi Odin in CF-Auto-Root za Samsung Galaxy Grand Prime, specifični model.

  Aktivirajte odpravljanje napak USB in tudi Odklepanje OEM. Oba sta v možnostih za razvijalce v razdelku Nastavitve. Če v nastavitvah ne vidite možnosti za razvijalce, to pomeni, da so skrite in pojdite v Nastavitve> O napravi, nato pa boste večkrat zapored pritisnili na številko zgradbe..

  Kako ukoreniniti Samsung Galaxy Grand Prime SM-G531H

  Popolnoma izklopite mobilni telefon. Ko enkrat ugasnemo, bomo pridržite tipko za zmanjšanje glasnosti + tipke za dom + vklop nekaj sekund, dokler se ne prikaže opozorilni zaslon, ko se prikaže, pritisnite gumb za povečanje glasnosti, da potrdite in vstopite v način prenosa.

  • Zdaj moraš odprite Odin v računalniku in priključite mobilno napravo, ne pozabite, da morate uporabiti originalni kabel USB, da ne boste imeli težav. Če je v zgornjem levem delu vse v redu, bo napisano Dodano.
  • Kaj boste storili naprej, pritisnite na PDA in izbrali boste datoteko CF-Auto-Root kaj si prej naložil.
  • Ko smo izbrani, bomo prešli pod vse, kjer piše Začni, da začnemo postopek ukoreninjenja, ki bi moral trajati nekaj minut.
  • Ko konča zgoraj levo, bo v polju napisal PASS in bo zeleno.
  • Če želite preveriti, ali smo resnično korenski uporabniki, si naložite aplikacijo Root Checker, ki je popolnoma brezplačna in predvsem učinkovita..

  Zahteve za root Samsung Galaxy Grand Prime SM-G530M

  Najprej se moramo prepričati, da je črka mobilne naprave tudi pri 60%, to je, da preprečimo, da bi se med postopkom izklopila, verjemite mi, da tega ne želite zgodilo.

  Pomembno je tudi, da imate originalni kabel USB, da se izognete težavam s povezavo, medtem ko delamo vse. Poleg CF-Auto-Root morate prenesti Odin (poiskati morate svojega modela, v tem primeru SM-G530M in seveda tudi gonilnike USB, da računalnik prepozna vašo napravo..

  Kako ukoreniniti Samsung Galaxy Grand Prime SM-G530M

  Popolnoma bomo izklopili mobilni telefon in ko bo izklopljen, boste nekaj sekund pritisnili in držali tipki za glasnost + dom + napajanje, dokler se prikaže opozorilo, pritisnite glasnost in bomo v načinu za prenos.

  • Zdaj morate mobilni telefon povezati z računalnikom, ne pozabite uporabite kabel USB narediti.
  • Ko smo pripravljeni, odpremo Odina in v belem polju naj piše Dodano! Če je prepoznan, če se ne prikaže, je to zato, ker ne prepozna naprave, je težava z gonilnikom, to pomeni, da morate znova namestiti gonilnike USB, ki ste jih prenesli zgoraj.
  • Potem moraš pritisnite tipko PDA in izberite datoteko CF-Auto-Root, ki ste jo že prenesli.
  • Po izbiri korenske datoteke morate klikniti, kjer spodaj piše Začni, in počakati, da se postopek konča.
  • Traja manj kot minuto in ko se konča, lahko to vidite v četverici zgoraj levo pravi "PASS!"Z zelenim ozadjem to pomeni, da ste končno korenski uporabnik.

  Preverite, ali imate na svojem Samsung Galaxy Grand Prime dovoljenja root

  Če želite biti stoodstotno prepričani, da ste root, lahko iz Trgovine Play prenesete preprosto aplikacijo, imenovano Root Checker, s katero boste s to aplikacijo storili preverite, ali imate root dovoljenja, Je zelo enostaven za uporabo. Če nimate dovoljenj, preglejte vadnico in preverite korake.

  Priporočena
  Pustite Komentar