Glavni » alibaba-info » Kako enostavno ukoreniniti Motorola Moto G Turbo in Motorola Droid Turbo 2

Kako enostavno ukoreniniti Motorola Moto G Turbo in Motorola Droid Turbo 2

AliExpress WW

The Motorola Droid Turbo 2 Leta 2015 se je začel prodajati kot naslednik prvotnega Droid Turbo. Gre za mobilni telefon z zelo dobrimi specifikacijami, a žal Android uporabniku postavlja določene omejitve, ki ne omogočajo njegove popolne prilagoditve. Vendar pa ta priročnik za koren Motorola Droid Turbo 2 omogočil vam bo večje ugodnosti in dovoljenja na tem mobilnem telefonu.

Ta mobilni telefon Ima 5,4-palčni zaslon v ločljivosti 1440 x 2560, ki je dokaj visoka ločljivost, Poleg tega ima kamero z 21 milijoni slikovnih pik, ki omogoča snemanje videoposnetkov v 2K, ima baterijo 3760 mAh, čip Snapdragon 810, ki je sestavljen iz štirijedrnega procesorja s hitrostjo 1,5 GHz in 3 GB OVEN. Notranji pomnilnik je 32 GB, na kratko pa ga je mogoče razširiti do 256 s pomočjo kartice microSD, je mobilni telefon za res zahtevne uporabnike.

Kazalo ()

  Koren Motorola Droid Turbo 2

  Preden začnete s tem postopkom, nekatere stvari morate upoštevati Ker gre za tvegan postopek, bi morali vedeti, kakšne so možne posledice in kaj storiti, da preprečite poškodbo mobilnega telefona.

  1. - Prepričajte se, da je vaš mobilni telefon napolnjen vsaj 50%, Tako se med postopkom ne bo izklopil in postal neuporaben.

  2. - Morate s te povezave prenesite orodje One Click Root v računalniku z operacijskim sistemom Windows.

  3. - Morate omogoči možnost odpravljanja napak USB¸ to lahko storite v meniju Nastavitve -> Možnosti za razvijalce -> odpravljanje napak USB ali iz menija Nastavitve -> O napravi in pritisnite petkrat naprej Številka gradnje.

  4. - Ta postopek razveljavi garancijo za vaš Motorola Droid Turbo 2, zato morate biti prepričani, da želite nadaljevati. Vendar, v tem priročniku lahko preverite UnRoot ki vam bo omogočil ponovno vzpostavitev garancije.

  5. - Ne pozabite varnostno kopirajte podatke, saj lahko ta postopek povzroči izgubo datotek.

  Koraki za ukoreninjenje Motorola Droid Turbo 2

  No, če se strinjate z vsem zgoraj, ste pripravljeni in želite nadaljevati, začnimo. Ta postopek je zelo hiter, varen in enostaven za izvedbo, poleg tega pa vam bomo dali potrebna navodila za njegovo izvedbo.

  1. - Prva stvar, ki jo morate storiti, je Zaženite orodje Root Tool z enim klikom.

  2. - Zdaj svoj mobilni telefon morate povezati z računalnikom s kablom USB.

  3. - V orodju En klik Root, če želite začeti, kliknite glavni gumb (Root Now), S tem se bo postopek začel. Res je hitro, ko konča, znova zaženite svoj mobilni telefon.

  To je vse, kar morate koren Motorola Droid Turbo 2, Če želite preveriti, ali je šlo vse v redu, lahko poiščite v imeniku aplikacij orodje SuperUser ali naložite orodje Root Checker iz trgovine Play.

  Koren Motorola Moto G

  V tem primeru vas bomo naučili root Motorola Moto G Turbo da bi kar najbolje izkoristili svojo strojno opremo, ker Android postavlja določene omejitve, ki tega ne omogočajo, in v primeru mobilnega telefona tega obsega je to potrebno, saj vam omogoča, da počnete nekatere stvari, kot so overclockati CPU, odstranite vnaprej nameščene aplikacije in še več.

  Koren Motorola Moto G Turbo

  Pred zagonom morate upoštevati več stvari, saj gre pri postopku, da je rezultat na splošno uspešen, vendar je za preprečitev kakršne koli škode na napravi treba omeniti naslednje točke:

  1. - To je postopek, ki razveljavi garancijo za vaš mobilni telefon, Vendar, ta vodnik za UnRoot vam lahko pomaga odstraniti spremembe in obnoviti garancijo.

  2. - Prepričajte se, da ima vaš mobilni telefon vsaj 50% baterije.

  3. - Priporočljivo je varnostno kopirajte vse datoteke, saj lahko povzročijo delno ali popolno izgubo istega.

  4. - Morate omogoči možnost odpravljanja napak USB, za to morate iti v meni Nastavitve -> Razvojne možnosti -> odpravljanje napak USB, lahko tudi iz Nastavitve -> O napravi s petkratnim pritiskom na Številka gradnje.

  5. - Morate s te povezave prenesite gonilnike vašega Moto G.

  6. - Zdaj moraš prenesite orodje, ki ga bomo uporabili za odkrivanje mobilnega telefona od tu.

  Koraki za ukoreninjenje Motorola Moto G Turbo

  No, ko boste upoštevali vse zgornje točke, bomo lahko začeli. Ta postopek je zelo preprost in hiter, če upoštevate navodila, ne boste imeli nobenih težav, začnimo:

  1. - Morate povežite svoj mobilni telefon z računalnikom s kablom USB.

  2.- Zdaj moraš kopirajte datoteko SuperSU, ki ste jo prenesli na SD kartico mobilnega telefona.

  3. - Odklopite in izklopite svoj mobilni telefon.

  4. - Naslednji korak je zaženite mobilni telefon v načinu za obnovitev, za to pač moraš pritisnite gumb za vklop + povečanje glasnosti + zmanjšanje glasnosti za nekaj sekund in spustite.

  5. - Z gumbi za glasnost lahko krmarite po meniju in za izbiro se uporablja meni Power. Kliknite na Namestite Y. poiščite paket SuperSU, ki ste ga kopirali v svoj mobilni telefon in nato kliknite Flash.

  6. - Ko končate, morate izberite Znova zaženi sistem.

  To je vse, kar morate storiti, da ukoreninite svoj mobilni telefon. Vendar, Lahko se prikaže napaka in telefon se ne vklopi pravilno, A brez skrbi, ima rešitev. V tem primeru morate znova zaženite mobilni telefon v načinu za obnovitev in izberite možnosti Wipe Cache Partition in Wipe Data Factory Reset, s tem boste izbrisali vse datoteke iz mobilnega telefona, vendar če ste naredili varnostno kopijo, v zvezi s tem ne bo nobenih težav.

  S tem ste že dosegli root Motorola Moto G Turbo uspešno, če pa ga želite preveriti, morate naložite orodje Root Checker iz trgovine Play.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar