Glavni » android » Kako oživiti zidani mobilni telefon Android, ki se ne vklopi ali ne prepozna računalnika

Kako oživiti zidani mobilni telefon Android, ki se ne vklopi ali ne prepozna računalnika

AliExpress WW

Med različnimi težavami, s katerimi se lahko soočamo z mobilnim telefonom Android, je ena izmed najbolj slišanih ali najbolj zaskrbljenih, da se lahko vaš telefon zadrži v "Brick ". No, pred kratkim smo prejeli naslednje vprašanje Kako oživiti zidani mobilni telefon Android, če ga osebni računalnik ne prepozna?

In daleč od tega, da bi bila država brez rešitve, ki je nihče ne želi živeti s svojimi telefoni, vas bomo naučili možnosti, ki jih je treba upoštevati rešiti to težavo in vedeti, kako oživiti zidani mobilni telefon Android, če ga osebni računalnik ne prepozna

Takrat morate najprej vedeti, da tako imenujemo trenutek, ko ne moremo niti v mizo naprave je bil mobilnik podoben "opeki " ali pa včasih predstavlja druge vrste napak, kot so samodejni ponovni zagon, zelo pogosti v Galaxy S6 in drugih napravah Android. In mobilni terminal se zatakne v logotipu ali se nikoli ne vklopi.

Kazalo ()

  Kako obnoviti zazidan mobilni Android?

  Koraki, ki jih je treba izvesti oživiti Nekateri mobilni zidovi so naslednji:

  Trda ponastavitev

  Prva stvar, ki jo morate poskusiti, je ponastavite na mobilnem telefonu, to pomeni ponastavitev na tovarniške nastavitve. Ker pa ne moremo vstopiti v telefonski sistem, imamo možnost vstopa v
  "Meni za obnovitev Androida ", do katerega dostopate s pritiskom na kombinacijo gumbov, odvisno od
  naprava (na primer "gumb za vklop + gumb za povečanje glasnosti ").

  Tam gremo do obnoviti funkcijo naprave, in čakamo, da se postopek postopoma zaključi, nato ga lahko znova zaženemo in tako preverimo, ali je naš mobilnik s tem korakom oživel.

  Orodje za pametni telefon in ROM naprave

  V primeru, da nam naprava ne dovoli vstopa v "meni za obnovitev " in izvedemo korak
  zgoraj imamo še vedno priložnost izvesti ponastavitev s strani računalnika, To je mogoče
  čeprav mobilni telefon ni vklopljen, vendar bomo za to morali uporabiti orodja
  zunanji.

  Gre za pametne telefone Flash Tool za Windows in to je pomembno vedeti vsak telefon ima poseben program za utripanje na računalnikih. Na primer mobilne naprave iz
  Samsung uporablja program Odin.

  Na ta način, odvisno od modela vašega mobilnega telefona priporočljivo je raziskati tisti, ki bi vam lahko pomagal. Ti programi nam bodo omogočili izvajanje različnih funkcij na opečeni napravi iz računalnika, ko ga bo računalnik prepoznal..

  Izprazni baterijo

  V nekaterih primerih bo morda potrebno in priporočljivo, da se prenese mobilno baterijo popolnoma, bo to olajšalo njeno branje v računalniku. V primeru, da niste mogli vstopiti v napravo.

  Zato ga morate poskusiti v celoti prenesti in nato poskusite znova Flash Tool preberite in nato nadaljujte s formatiranjem, ki vam omogoča obnovitev sistema v začetno stanje.

  Zagon v sili prek mešanice gumbov

  Druga rešitev, ki jo imamo v tem primeru, je povezana z vžig v sili ki je vključena v večino mobilnih telefonov. Dejansko ugotovimo, da imamo možnost mešanja različnih gumbov za obvezen začetek. Nekatere možne kombinacije so naslednje:

  • Povečanje glasnosti + moč
  • Zmanjšanje glasnosti + moč
  • Povečanje glasnosti + gumb za vklop / izklop

  Kaj storiti, če je strojna oprema poškodovana in je zato moj računalnik ne prepozna

  Seveda bomo na koncu morda morali potrditi precej nadležno situacijo, situacijo, ki bi lahko bila najslabša od vseh izpostavljenih in je povezana s strojna oprema naprave je lahko poškodovana.

  Vzroki za tako imenovano "opeko " se lahko na splošno zelo razlikujejo glede na uporabnika
  je posledica a škoda na mobilni programski opremi. Ustvarijo jih lahko s spremembami na ravni programske opreme, ki niso bile pravilno izvedene, s slabo opravljeno posodobitvijo ali kako drugače
  posegi, ki so na koncu poškodovali programsko opremo.

  Preden se odpovemo vsemu, priporočamo, da vam ni služil noben od prej opaženih korakov, prinesite svojo napravo tako da ga lahko vidi strokovnjak in vam v zvezi s tem postavi resnično diagnozo ali si ogleda podporo Androida.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar