Glavni » alibaba-info » Kako obnoviti Mac v tovarniško stanje, ne da bi po korakih izgubljali datoteke

Kako obnoviti Mac v tovarniško stanje, ne da bi po korakih izgubljali datoteke

AliExpress WW

The Mac Po vsem svetu so znani po dobrih rezultatih, ki jih dajejo te vrste računalnikov. Čeprav je Apple postal dobro znan zunaj ZDA, zlasti za izdelke, kot sta iPod ali iPhone saj ponuja široko paleto funkcij, ki jih njegova konkurenca ne omogoča, od tega, da lahko z nekaj kliki enostavno poiščem svojo iOS napravo, do najbolj optimalne kamere na trgu, posodobljene za vsako novo napravo.

Resnica je, da severnoameriško podjetje že več kot 30 let proizvaja visokokakovostne računalnike, njegov ustvarjalec Steve Jobs je bil pionir mnogih tehnologij, ki jih je Apple imel glede sveta in dokler ni živel, je dajal ogromno dodano vrednost podjetju, ki do danes ni moglo preseči nobenega drugega podjetja.

V današnjem članku bomo videli, kako obnovite Mac Korak za korakom.

Mace pogosto uporabljajo strokovnjaki, ki delajo z računalnikom dolge ure, da bi zagotovili dobro delovanje.

Njihove prijave so nedvomno tiste, ki ponujajo najboljše donose na naš trg, ob upoštevanju, da morajo konkurirati drugim podobnim, ne samo konkurirajo, ampak tudi skoraj presežejo konkurenco katerem koli sektorju.

Ker pa so elektronske naprave, lahko na koncu povzročijo težavo in od časa do časa je to potrebno znova zaženite računalnik s tovarniškimi nastavitvami, da odstranite mape in datoteke, ki so se morda nabrale, vendar sploh niso več potrebne.

Kazalo ()

  Kaj morate storiti in vedeti, da pravilno obnovite svoj Mac

  Preden kar koli naredite, je najbolje narediti a rezerva da se prepričate, da ne boste izbrisali ničesar, kar boste morda potrebovali v prihodnosti. Ko pregledate datoteke v računalniku in naredite varnostno kopijo, lahko začnete obnavljati Mac.

  Najprej se prepričajte, da je prenosnik priključen na električno omrežje. Preverite tudi, ali imate internetno povezavo.

  Naslednji korak je Znova zaženite računalnik. Med ponovnim zagonom, ko zaslon preide iz črne v sivo, morate pritisnite CDR + R. To morate storiti, preden se prikaže zagonsko okno.

  Če ste to storili pravilno, se prikaže okno z imenom "Pripomočki za Mac OS X", v njem boste videli več možnosti in izbrati morate zadnjo "Disk Utilities " (Disk Utility)..

  Ko je ta možnost izbrana, se bo zdaj pojavilo več možnosti. Na levi strani zaslona boste videli notranje ali zunanje diske, na desni pa podatke in možnosti, ki jih lahko izvedete na izbranem disku.

  Izberite Notranji trdi disk in na desni strani izberite "Izbriši ". Ko končate dejanje, se vrnite v glavni meni (Mac OS X Utilities) in zdaj izberite možnost "Znova namestite Mac OS X " (Znova namestite Mac OS X). Počakajte, da se akcija konča in že imate svoj računalnik kot novega.

  Kako ohraniti napravo Mac za vedno v dobrem stanju

  Poleg možnosti obnovitve Mac-a obstajajo še druge dejavnosti, ki jih lahko razvijemo, da bomo računalnik dalj časa ohranili v najboljšem možnem stanju.

  • Uporaba programe za odstranjevanje aplikacij ne da bi pri tem ostali ostanki
  • Počistite predpomnilnik uporabljenih brskalnikov
  • Preprečite samodejno izvajanje orodij pri zagonu računalnika, saj to porabi veliko sredstev in upočasni Mac
  • Posodobite operacijski sistem do najnovejše različice
  • Pri posodabljanju uporabite možnost "Nova namestitev " namesto "Posodobi ", da ne upočasnite računalnika
  • Zaženite in preverite disk

  Z ustreznim vzdrževanjem bo vaš računalnik veliko dlje časa gibčen in zmogljiv kot prvi dan, podaljšuje svojo življenjsko dobo ves čas, ko zanj skrbite, so zelo dobre tehnološke kakovosti in bi bilo zanje popolnoma nemogoče da se pokvarijo sami, Tako bo trajalo, dokler boste zanj skrbeli in poskrbeli boste zanj, dokler boste to cenili.

  In zdaj lahko na svojem instagramu iz računalnika objavite, da ste končali z obnovitvijo Mac-a v tovarniško stanje, ne da bi izgubili datoteke.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar