Glavni » alibaba-info » Kako ponastaviti ali popraviti programe v sistemu Windows 10

Kako ponastaviti ali popraviti programe v sistemu Windows 10

AliExpress WW

Ali nekatere aplikacije, ki ste jih namestili v računalnik, ne delujejo pravilno? No, prišli ste do pravilnega članka, no Naučili vas bomo, kako ponastaviti in popraviti nameščene programe v sistemu Windows 10.

Na ta način lahko izboljšate delovanje teh aplikacij, čeprav morate to upoštevati funkcija je uporabna predvsem pri tistih aplikacijah, ki ste jih namestili iz Microsoftove trgovine, in ne toliko s tistimi iz zunanjih virov.

Kazalo ()

  Ponastavite in popravite aplikacije za Windows 10

  V teh primerih morate najprej vstopiti v meni z nastavitvami sistema Windows, nekaj, kar vam resnično ne vzame več kot sekundo, saj je v meniju Start treba vnesti samo ikono zobnika.

  Ko ste v nastavitvah sistema Windows, pa obstaja nekaj prijetnih orodij Vnesti morate možnost Applications, ki vam bo pokazala vse programe, ki ste jih namestili v računalnik, tako iz uradne trgovine kot z drugih strani.

  Na splošno lahko rečemo, da boste na levi strani zaslona videli Aplikacije in funkcije, tako da boste morali klikniti tisto, ki vas zanima, in nato ko se prikažejo njegove možnosti, kliknite Napredne možnosti.

  Kot smo komentirali, Možnost Ponastavitev ali popravilo aplikacije se prikaže samo v nekaterih aplikacijah in ne v vseh, tako da boste v bistvu to lahko izkoristili samo pri tistih, ki so na voljo.

  Ponastavite in popravite aplikacije za Windows 10

  Seveda Ponastavitev aplikacije ni povsem enaka popravilu aplikacije, tako da vam pokažemo razlike:

  • Aplikacija za popravilo: v tem primeru podatki o aplikaciji ne bodo odstranjeni, ampak bo program preprosto analiziran in iskati napake, ki bi lahko obstajale in vplivajo na njegovo delovanje, kot bi lahko mislil uporabnik.
  • Ponastavi aplikacijo: Za razliko od prejšnjega primera boste tokrat izgubili vse podatke aplikacije, razen če gre za enega od programov, ki lahko shranijo podatke v oblaku, ki prav tako obstajajo.

  Če se malo vrnemo k temu, kar smo že razložili, ne smete pozabiti dejstva, da številne najbolj znane aplikacije, ki jih lahko uporabljamo v svojih računalnikih, na primer Twitter ali Spotify, nimajo teh funkcij, zato boste morali v teh primerih postopek izvesti ročno ali glede na programe drugih proizvajalcev. Kakorkoli, ne izgubite ničesar, če jih poskušate najti..

  Ali ste s tem korakom lahko ponastavili ali popravili programe za Windows 10?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar