Glavni » alibaba-info » Kako obnoviti privzete nastavitve za Google Chrome, Firefox ali Edge

Kako obnoviti privzete nastavitve za Google Chrome, Firefox ali Edge

AliExpress WW

Google Chrome je eden najbolj zahtevnih brskalnikov leta 2020, svoj apogej leta 2014, ko je zaradi velike hitrosti premagal Internet Explorer, ki uporabnikom še naprej ponuja eno najboljših možnosti med brskanjem.

Chrome uporablja sistem, ki je posodobljen v Googlovem vmesniku in uporabnikom ponuja široko paleto storitev iz Googlovega patenta, kot tudi Gmail, Hangoust in več kot 30 drugih storitev, ki jih ponuja Google tako za svoje uporabnike kot na poseben in integriran način v brskalniku Google Chrome za lažji dostop do teh omrežij.

Google Chrome ima veliko možnosti za prilagajanje in izvedba kakršnih koli dodatkov, V rokavu ima veliko trikov za izkoriščanje, ravno zato je normalno, da se brskalnik začne polniti z mnogimi stvarmi, ki jih ne veste, če se tu in tam dotaknete in za veliko večino uporabnikov postane povsem normalno.

Zato moramo upoštevati dajanje fiksnih rešitev za pogoste težave hitro in ne povzročajo več polemik s temi rednimi napakami, ki jih storijo isti uporabniki.

Če ste opazili kakršne koli spremembe v nameščenih razširitvah ali če opazite, da brskalnik ne deluje tako dobro, kot bi moral, je morda čas, da ponastavi privzete nastavitve.

S to operacijo vrnemo Chrome v stanje, ki ga je imel, ko smo ga prenesli, preden ga prilagodimo z razširitvami in aplikacijami. V večini primerov je ponavadi najboljša rešitev ponastavitev ali ponovni zagon privzetih nastavitev brskalnika. da ustavite okvare ali če grete prepočasi.

Kazalo ()

  Google Chrome med priljubljenimi v letu 2020

  Trg je prevzel, da bi dosegel eno najvišjih ocen kot najbolj uporabljen brskalnik leta 2020, s katerim je ta brskalnik prekinil vse paradigme in si je prislužil luknjo v srcu vseh vaših aktivnih uporabnikov

  Ko gre za uporabo brskalnika za mobilni telefon ali računalnik, najdemo veliko možnosti. Obstajajo brezplačni brskalniki za vse okuse, Mozilla, Internet Explorer, Opera itd. Itd.

  Do pred nekaj leti je bil Internet Explorer najpogosteje uporabljen brskalnik, kar je bilo predvsem posledica dejstva, da je ta brskalnik privzeto nameščen na vseh osebnih računalnikih. Vendar so se stvari zelo spremenile in vse več uporabnikov se spodbuja, da preizkusijo druge brskalnike.

  Google Chrome je uspel postati eden najljubših brskalnikov po vsem svetu. Izstopa predvsem s hitrim, preprostim in intuitivnim delovanjem, poleg tega pa jih ima tudi veliko razširitve, ki vam pomagajo prilagoditi in kar najbolje izkoristiti. Če pa je nekaj, po čemer ta brskalnik izstopa od ostalih, je to prek njega na enem mestu lahko uporabljamo vse Googlove aplikacije.

  Korak za korakom ponastavite privzete nastavitve Google Chrome

  Če ste tudi vi uporabnik brskalnika Google in ste opazili, da v zadnjem času ne deluje tako dobro, kot bi moral, morda je zanimivo, da se odločite obnoviti privzete nastavitve Google Chrome. Na ta način morate takoj opaziti, da vaš brskalnik deluje bolje.

  Poglejmo, kako se ta operacija izvaja korak za korakom:

  • Vnesite v brskalnik
  • Kliknite ikono meni. Nahaja se zgoraj desno, označena s tremi vodoravnimi črtami, tik pod ikono za zapiranje okna
  • Pojdi do Nastavitev in od tam poiščite možnost Pokaži napredno konfiguracijo
  • Vnesite za ponastavitev ali ponovni zagon nastavitev in izberite Ponastavite nastavitve
  • Pojavi se pojavno okno, v katerem morate klikniti Obnovi

  Pripravljeno je. S temi preprostimi koraki lahko obnovite privzete nastavitve brskalnika Google Chrome. Upoštevajte, da to ni trda ponastavitev, tako da bodo možnosti konfiguracije ostale nespremenjene.

  Kako izkoristiti Google Chrome (razširitve, dodatki)

  Vemo, da je Google Chrome najljubši brskalnik mnogih od vas, zato vemo, da vas zanima več o njem.

  Google Chrome je brskalnik s široko paleto nastavitev, ki jih lahko konfigurirate po lastnem okusu, od odstranjevanja piškotkov do boljšega delovanja omogočiti vse vrste visokozmogljivih razširitev vpliva brskanja po spletu kot varnost pri brskanju ali celo igrah, ki jih najdete v trgovini z aplikacijami.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar