Glavni » alibaba-info » Kako odgovoriti na vprašanja Instagram Stories z uporabo fotografije v ozadju, videoposnetka ali bumeranga z mojim iPhoneom

Kako odgovoriti na vprašanja Instagram Stories z uporabo fotografije v ozadju, videoposnetka ali bumeranga z mojim iPhoneom

AliExpress WW

Kot vsi vemo, socialna omrežja V našem življenju so zasedli prevladujoče mesto do te mere, da mnogi začnemo dan pregledovati objave družine in prijateljev, nato pa gremo spat z mobilnimi telefoni, da jih še naprej vidimo..

No, med vsemi socialnimi omrežji, do katerih imamo v tem dostopdni ni nobenega dvoma, da je eden najbolj priljubljenih Instagram, in zato vas nameravamo naučiti ene najpomembnejših vadnic o tej platformi.

Če nadaljujete z branjem, boste našli korak za korakom, ki vam bo omogočil, da delite odgovor na Instagramu s pomočjo fotografije ali funkcija bumeranga v napravi iPhone. To je zelo pogosta poizvedba uporabnikov, zato bodite previdni, če želite videti zgodbe nekoga, ne da bi oni to opazili, lahko to storite.

Poleg tega je pomembno imeti v mislih, da zdaj tisti, ki želijo postali vplivneži, Upoštevati bi morali zgodbe, saj so ena najbolje gledanih vsebin v tem socialnem omrežju.

Kazalo ()

  Kako odgovoriti ali deliti odgovore na vprašanja v zgodbi

  Kot bomo upoštevali mnogi od nas, nam zgodbe omogočajo izvajanje vseh vrst nalog, na primer dodajanje vsebin, med katerimi so GIF ali hashtags, Torej, če sledite korakom, ki vas jih bomo naučili, jih lahko kar najbolje izkoristite, če želite, lahko te zgodbe umestite v poudarke.

  • Prva stvar, ki jo morate narediti, je, da na iPhonu vnesete svoj Instagram račun in iz zgodb ustvarite vprašanje na popolnoma enak način kot vedno počneš
  • Ko ustvarite vprašanje, ga morate vnesti, se pomakniti na dno zaslona in vnesti Gledano po možnosti
  • Tam se boste potem srečali Vsi odgovori ki je prejel vprašanje, ki ste ga objavili
  • Vstaviti morate tistega, ki ga želite dati v skupno rabo, tako da ga kliknete in izberete Možnost skupne rabe odgovor, seveda
  • Nato boste videli, da se kamera naprave odpre, tako da lahko posnamete sliko. Na tej točki imate tudi druge možnosti, kot je izbira Fotografija v galeriji, ali izberite enega izmed tistih, ki jih predlagajo ljudje na Instagramu
  • Ko izberete sliko ozadja ozadja, lahko ta odgovor delite z zgodbo

  To morate imeti v mislih korak za korakom kar smo vas pravkar naučili, je koristno za naprave iPhone Appleovih ljudi, tako da lahko na terminalih Android naletite na nekaj razlik.

  Delite Instagram Stories na Facebooku in Twitterju z napravo iOS

  Instagram je zaradi vseh funkcij, ki jih ponuja, eno najpogosteje uporabljanih družbenih omrežij, zato si mnogi želijo, da bi ga lahko delite svoje objave hkrati z drugimi socialnimi omrežji bomo spodaj razložili, kako to lahko storite, in objavo v Instagramu objavili na Twitterju in Facebooku, med snemanjem teh zgodb lahko tudi povečate.

  Lahko se naučiš hitro za sinhronizacijo tako da se vse objavljene objave pojavijo takoj. Ko objavite sliko ali video na Instagramu pod naslovom objave, boste videli več možnosti:

  • Označi ljudi.
  • Dodajte lokacijo.
  • Objavite tudi v:
   • Twitter.
   • Tumblr.
   • Facebook.

  Kliknite to zadnjo možnost in pripeljala vas bo do okna, kjer morate dodati svoje uporabniško ime in geslo iz Facebooka ali Twitterja, na ta način se bodo vaši računi sinhronizirali, tako da bo vse, kar je objavljeno na Instagramu, hkrati prikazano na drugih družbenih omrežjih; to velja za objave, zgodbe in kolute.

  Facebook je pogosto uporabljeno socialno omrežje, zato ponuja priložnost za interakcijo z drugimi omrežji, da bi bila interakcija njegovih uporabnikov popolnejša, zato je ta vrsta skupne objave lahko tudi med Twitterjem in Facebookom.

  Z nastavitvijo računa Twitter boste lahko prikazali vse svoje Hkrati tweet s prijatelji na Facebooku; Kaj še čakate, da bo vaša izkušnja v omrežjih boljša, bolj dinamična in interaktivna, konfigurirajte svoje račune in jih sinhronizirajte tako, da bo vaša objava prikazana v vseh, s čimer boste prihranili čas za objavo bolj kakovostne vsebine.

  Veste, na vprašanja Instagram Stories ne morete odgovoriti samo s fotografijami, videoposnetki ali Boomerangom, lahko jih delite tudi na različnih družbenih omrežjih hkrati z iOS in različnimi operacijskimi sistemi.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar