Glavni » alibaba-info » Kako ponastaviti ali ponastaviti Android E15A in obnoviti mobilni telefon

Kako ponastaviti ali ponastaviti Android E15A in obnoviti mobilni telefon

AliExpress WW

Če želite rešiti določene težave v napravi Android, potem morate vedeti, kako ponastaviti mobilni telefon Ericsson E15A. Kaj je več da ga lahko posodobite, obstaja tudi več načinov, kako narediti to kot novo. Nadaljujte z branjem in ugotovite, kako.

Če ste iskali način za trdo ponastavitev telefona Ericsson E15A, se ustavite s tem iskanjem, saj vam bom povedal, kako lahko to storite hitro, enostavno in brez težav. Velikokrat je treba našo napravo ponastaviti, saj lahko imajo veliko neželenih datotek in jih je treba temeljito očistiti.

Kazalo ()

  Zakaj je treba opraviti strojno ponastavitev ali ponastaviti mobilni telefon?

  Obstaja veliko razlogov, zakaj je treba ponastaviti mobilni telefon. Sčasoma je kopičenje neželenih datotek deluje proti delovanju naprave, zaradi česar deluje počasneje. Tekočina se nedvomno zmanjšuje in pomnilniškega prostora je vedno manj.

  Med drugimi vzroki lahko pripišemo še nekatere resnejše, kot je na primer to ne spomnite se vzorca odklepanja. ali da morate odstraniti varnostno kodo.

  Ponastavite mobilni telefon je vrnitev v prvotno tovarniško stanje, bo čisto, kot novo. Na ta način boste tudi pozitivno prispevali k podaljšanju njegove uporabne dobe..

  Kako ponastaviti mobilni telefon Ericsson E15A? Koliko metod obstaja?

  Ponastavitev je najboljša rešitev za začetek delovanja pametnega telefona zaklepanje ali okvara. Iz tega razloga vam bom povedal, kako ponastaviti Ericsson E15A. Ugotovili boste tri dokaj preproste metode, zato, če ne bo delovala, poskusite z naslednjim, ker vam bo eden od njih pomagal..

  Prva metoda: način obnovitve

  Ta način za ponastavitev vašega mobilnega telefona Sony Ericsson e15a je povsem preprost in hiter zahvaljujoč načinu obnovitve.

  • Prva stvar, ki jo morate storiti, je izklopite napravo.
  • Nato boste morali pritisniti, medtem ko držite gumb na levi ter tisto na desni in gumb za vklop. To boste počeli, dokler ne vidite menija v Obnovitveni način, to je meni za ponastavitev na tovarniške nastavitve.
  • Če želite drsiti, morate to storiti s tipkami za glasnost, iskanjem in z gumbom za vklop Tovarniške ponastavitve (popolno brisanje)
  • Ko je postopek končan, boste pritisnite na Ponovno zaženi telefon za ponovno zagon naprave.

  Druga metoda: Sony Companion

  Drug način za ponastavitev Sonyja je ta način, ki je nekoliko daljši, vendar je tudi zelo uporaben..

  1. Najprej morate prenesti Xperia Companion.
  2. Potem ga boste namestili v svoj računalnik in tudi boste zaženite program.
  3. Greš na ploščo Podporno območje in kliknili boste Start.
  4. Na svojem mobilnem telefonu boste odprli Nastavitve in tam poiskali možnost Posodobitev programske opreme, kjer boste kliknili na nadaljevanje.
  5. Nato kliknete Popravi moj pametni telefon in nato Nadaljuj.
  6. -Potrdite polje "Razumem " in nato kliknite Naprej.
  7. Zdaj potrdite informacijsko polje. Napolnite baterijo in pritisnite Next.
  8. Zdaj morate izbrati mobilni model in znova klikniti Naprej.
  9. Povežite telefon z računalnikom, ga izklopite in počakajte približno 5 sekund.
  10. Zdaj povežite svojo napravo z računalnikom s kablom USB in pritisnite levi gumb.
  11. Na koncu sledite navodilom tega programa, dokler posodobitev ni končana.

  Tretja metoda: priročnik

  Najboljše pri tej metodi je ne samo to je preprosto in hitro, če ne, je treba narediti tudi nekaj korakov. Zato ne bi smeli imeti težav. Že s tem lahko težko ponastavite Ericsson E15A.

  Pred ponastavitvijo na tovarniške nastavitve pomembno je, da naredite varnostno kopijo, saj boste na ta način poskrbeli, da ne boste ničesar izgubili. Za to morate iti v Nastavitve in nato Varnostno kopiranje in ponastavitev. Kot sem vam že povedal, je to ena najpreprostejših in najhitrejših metod, ker morate klikniti samo en del.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar