Glavni » amazon » Kako se prijaviti za WeChat in vzpostaviti povezavo brez uporabe telefonske številke ali kode QR

Kako se prijaviti za WeChat in vzpostaviti povezavo brez uporabe telefonske številke ali kode QR

Normalno je, da čutite zanimanje prijavite se za WeChat, saj je zelo vsestranska aplikacija, ki ponuja vse vrste storitev. Ki segajo od sporočil, video klicev, glasovnih sporočil, skupne rabe slik, režiranja, objavljanja zgodb in še več, vse iz iste aplikacije, ki je zelo podobna WhatsApp, Facebooku in drugim aplikacijam.

WeChat je novo omrežje za takojšnje sporočanje, katerih glavni cilj je osvojiti iste uporabnike, ki do zdaj uporabljajo WhatsApp za medsebojno komunikacijo, in to z vrsto zanimivih lastnosti, zaradi katerih je ogromno ljudi menilo, da je v resnici to boljša aplikacija kot Iz Facebooka.

Kako se prijaviti za WeChat brez telefonske številke
Oglejte si ta video na YouTubu

Seveda kot večina uporabnikov na tej strani sveta tega niso tako vajeni. Ob upoštevanju, da gre za aplikacijo kitajskega izvora, torej najbolj se uporablja na azijski celini, Pri uporabi lahko naletijo na težave in zato vam spodaj želimo pokazati, kako se lahko brez težav in brez telefonske številke registrirate v WeChat.

Kazalo ()

  Kako se lahko prijavite za WeChat, ne da bi vnesli svojo telefonsko številko?

  Prva stvar, ki jo morate upoštevati, je, da je splošno delovanje WeChat je podoben prej omenjenemu WhatsAppu, saj je bil v osnovi razvit tako, da se lahko pogovarjamo tako s svojimi stiki kot s komer koli, s katerim se srečamo, če tudi oni uporabljajo to aplikacijo.

  Brez skrbi v katerem delu sveta so, To je ena od izjemnih prednosti te aplikacije in nekaj zelo pomembnega.

  Poleg tega, tako kot pri večini sporočilnih omrežij, je splošno prepričanje, da strogo potrebujete telefonsko številko za registracijo v njem, nato pa bomo videli, koliko resnice je v njem.

  Kako imeti WeChat brez telefonske številke?

  V zvezi s tem moramo povedati, da imamo tako kot v WhatsAppu tako rekoč obveznost preverjanja računa če želite pošiljati ali prejemati sporočila na našem profilu WeChat, za to pa potrebujete telefonsko številko brez najmanjšega dvoma.

  Tudi postopek registracija v WeChat se samodejno ustavi v primeru, da nimamo telefonske številke za dokončanje postopka in tisti, ki so poskusili, komentirajo, da je nemogoče dodati napačno številko ali na kakršen koli način prevarati sistem.

  To je zato, ker proces preverjanje identitete je preveč temeljito, Ker gre za priljubljeno aplikacijo na Kitajskem, lahko sklepamo, da bodo postopki strožji od drugih aplikacij.

  Kaj lahko storite v tem primeru?

  Ob upoštevanju navedenega ste že spoznali dejstvo, da nujno je imeti telefonsko številko primeren, da se lahko registrirate v tej čudoviti družabni mreži.

  Vendar obstaja možnost, po drugi strani pa lahko poskusite uporabiti telefonsko številko, ki jo uporabljate Trenutno lahko za preverjanje računa z njim in dokončanje registracije še naprej uporabljate aplikacijo, tudi če ste spremenili svojo številko, vsaj dokler je v prihodnosti ne bo zahteval kdo drug..

  V povzetku, za registracijo ne potrebujete samo številke v WeChatu, pomembno pa je tudi, da je telefonska številka, ki jo dodate v račun, tista, ki jo trenutno uporabljate, saj v nasprotnem primeru ne boste mogli opraviti koraka preverjanja, ki je nujen za dokončanje naloge.

  Če se ne morete uspešno prijaviti za WeChat, ne bodite malodušni, ker obstaja široka paleta podobnih aplikacij, tako kot WhatsApp, ki vam ponuja praktično enake storitves kot WeChat. Brez potrebe, da bi nanjo nastavili svojo telefonsko številko, in ne da bi morali iti skozi strog postopek preverjanja identitete.

  Tudi če je tisto, kar želite na brezplačen in hiter način se pogovorite s prijatelji in ljubljenimi. Lahko se strinjate z njimi, da se bodo lahko upoštevali tudi vaš položaj skupaj poiščite aplikacijo ki je enako priročen za vse.

  Priporočena
  Pustite Komentar