Glavni » alibaba-info » Kako se registrirati in prijaviti v Deezer iz osebnega računalnika, sistema iOS ali Android - korak za korakom

Kako se registrirati in prijaviti v Deezer iz osebnega računalnika, sistema iOS ali Android - korak za korakom

AliExpress WW

¿Navdušeni ste nad glasbo? ¿Bi radi vse svoje najljubše pesmi odnesli kamor koli želite? Potem morate vedeti, da lahko to storite zahvaljujoč čudoviti aplikaciji Deezer vam omogoča prenos tisoč pesmi in kar je najboljše, brezplačno. Tudi če ste eden tistih, ki vas skrbi poraba podatkov med poslušanjem glasbe, naj vas ne skrbi, ker ima aplikacija povezavo 4G.

Zaradi vseh teh razlogov danes želimo z vami deliti pravilen način registracije in prijave na to glasbeno platformo, da boste lahko uživali v svojih najljubših melodijah od aplikacije ima veliko knjižnico tako da pri nalaganju skladb ni omejitev. Prav tako je mogoče ustvariti mape ali sezname predvajanja za organiziranje glasbenih zvrsti, ki so vam najbolj všeč..

Kazalo ()

  Navodila za brezplačno prijavo za Deezer

  Pomembno je, da veste, da je ta postopek mogoče izvesti z računalnik, iOS ali Android brez težav in tukaj bomo razložili, kako to storiti od vsakega od njih. Zdaj bomo to začeli izvajati iz osebnega računalnika, za to morate dostopati do želenega brskalnika in postaviti uradno stran Deezer.

  Ko vstopite, boste v osrednjem delu videli možnost, da takoj registrirate, kaj lahko počnete prek Facebooka, če še nimate računa moraš ga odpreti tako da vas ne bodo prosili za izpolnitev obrazcev ali kar koli drugega, samo kliknite »Sprejmi« in to je to.

  Če se želite registrirati prek storitve Google+, morate samo klikniti gumb Google in tukaj boste vnesli svoj e-naslov ki mora biti iz Gmaila, nato pa kliknete Naprej. Če se po drugi strani želite registrirati prek obrazcev, morate med drugim vnesti vse svoje podatke, kot so e-pošta, geslo, uporabniško ime, starost..

  Če se želite registrirati prek sistema iOS ali Androida, je najbolj priporočljivo to prenesite aplikacijo Deezer neposredno, Ker ima ta pretočna storitev svojo aplikacijo, boste na isti uradni strani našli tudi razdelek z ekskluzivnimi povezavami do posamezne blagovne znamke mobilne naprave, ki je v vaši lasti, med drugim iPhone, iPod in BlackBerry..

  Koraki za prijavo v Deezer iz računalnika

  Zdaj, ko ste uspešno ustvarili svoj račun, morate vedeti pravilen način se prijavite v glasbeno platformo. Če želite to narediti, morate dostopati do brskalnika in odpreti uradno stran spletnega mesta, zato morate iti na vrh zaslona in v gumbih poiskati možnost Poveži.

  Nato vas bo stran preusmerila na obrazec, kjer boste morali vnesti svoje dostopne podatke in geslo ter nato kliknite Connect in to je celoten postopek. Če ste račun ustvarili prek Facebooka ali Google+, je možno, da so vaši podatki že shranjeni v sistemu, zato morate v tem primeru preprosto klikniti na Connect.

  Kako dostopati do Deezerja iz Androida ali iOS-a

  Kot smo že omenili, obstaja aplikacija Deezer, ki jo lahko naložite prek Trgovine Google Play, zato, če še vedno nimate nameščene te aplikacije, priporočamo, da to storite takoj, tako da prek nje možnost prenosa Deezerja.

  Ko je to končano, poiščite ikono Deezer in pritisnite, da jo odprete, ko boste to storili, boste videli začetni zaslon, kjer lahko izbirate med dvema, ena na levi Povežite se in to morate izbrati. Kasneje boste videli preprosto obliko, v kateri morate vnesti svoje uporabniško ime in geslo, s katerima ste se registrirali na začetku, in za dokončanje postopka pritisnite Connect.

  V primeru, da se pojavijo pravilniki o zasebnosti in uporaba piškotkov, morate to sprejeti in boste lahko začnite uživati ​​v svoji glasbi kjer koli ste.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar