Glavni » google » Kako zmanjšati porabo baterije in podatkov za Google Foto v napravah Android in iPhone

Kako zmanjšati porabo baterije in podatkov za Google Foto v napravah Android in iPhone

AliExpress WW

Googlove fotografije Zelo praktična storitev je vedno imeti varnostno kopijo naših najljubših slik, pa tudi dostop do njih iz različnih naprav. A čeprav ima veliko prednosti, ima tudi znatno pomanjkljivost: porabi preveč baterije in ve, kako varčevati z baterijo na Androidu.

. In če imajo naši pametni telefoni že precej omejeno avtonomijo, bi bilo zanimivo najti način, kako to porabo na nek način zmanjšati..

Na srečo obstaja majhen trik, s katerim se lahko izognemo tako velikemu praznjenju baterije. In to je tisto, kar resnično porabi samodejno varnostno kopiranje vseh naših fotografij, zato se lahko, če jo deaktiviramo, izognemo nenehni pozornosti na vtič.

In to je, da Google Photos privzeto shrani datoteko kopija vseh fotografij ki jih izdelamo ali prihranimo na pametnem telefonu. Toda v resnici je, če občasno naredimo to kopijo, več kot dovolj, da so naše slike varne, prihranek baterije pa je lahko precejšen.

Kazalo ()

  Kako onemogočiti varnostno kopiranje v Google Foto

  1. V aplikaciji Google Photos pojdite v meni Nastavitve, povlečete z desne strani za prikaz okna.
  2. Odprite razdelek Ustvarite varnostno kopijo in sinhronizacijo za dostop do nastavitev Googlovih storitev.
  3. Kliknite gumb Aktiviraj, da ostane možnost še naprej Onemogočeno.

  Koliko baterije lahko prihranimo?

  S preprostim korakom, kot je onemogočanje tega samodejnega varnostnega kopiranja, lahko prihranimo do 20% baterije. Seveda ne gre za določene podatke, saj bodo odvisni predvsem od števila fotografij, ki jih posnamemo. Če smo eden tistih, ki gremo ves dan s kamero na mobilnem telefonu, bomo opazili veliko več prihrankov, kot če naredimo le priložnostno fotografijo.

  Kakor koli že, varčevanje z baterijo je nekaj, kar je še posebej cenjeno na terminalih z manj zmogljivo baterijo. To že vemo avtonomija Je ena izmed šibkih točk katerega koli pametnega telefona in dokler se to ne bo spremenilo, bo treba potegniti vse trike, ki vam pridejo na misel, da se ne bi morali nenehno zavedati iskanja vtiča.

  Če želite imeti kopijo vseh svojih fotografij, preprosto občasno naredite kopijo, nekajkrat na teden, s čimer poraba bo veliko manjša in ta funkcija je veliko bolj praktična, čeprav je treba optimizirati uporabo in porabo baterije mobilnega telefona Android ali iPhona

  Prepričajte se, da nimate težav z baterijo

  Brez dvoma ima Google na voljo široko paleto aplikacij, ki uporabnikom olajšajo življenje brez večjih težav, čeprav jih, ko vidijo porabo energije ene od teh aplikacij, to ne mara prav veliko. Google Photos je običajno vzrok za jezo tisočih uporabnikov po vsem svetu.

  Kot že vemo, se ta aplikacija uporablja za namene varnostno kopirajte vse mobilne fotografije in video posnetke, skupaj s tem omogoča dostop do njih iz katere koli naprave z Google Računom. To je zelo koristno, vendar se funkcija varnostnega kopiranja aktivira samodejno..

  To ustvarja večjo porabo baterije kot običajno, ker nenehno deluje v ozadju, Posledica tega je veliko večji izpust akumulatorja za ceno življenjske dobe. Na srečo lahko to onemogočimo, da se izognemo večji porabi baterije, na enak način lahko aktiviramo in uporabimo rezervno baterijo v mobilnem telefonu Android ali iPhone

  Ob vstopu v aplikacijo poznam in deaktiviram samodejno varnostno kopiranje, Google Foto se bo ustavil delati varnostne kopije v ozadju. Zmanjšanje porabe baterije. Če pa je ne želite popolnoma onemogočiti, lahko izberete, ali želite kopirati samo s povezavo Wi-Fi ali ob določenem času..

  Čeprav se morate prepričati katera od vaših aplikacij porablja baterijo, V nastavitvah mobilnega telefona preverite razdelek o akumulatorju in tam lahko vidite, kateri od njih ima večji vpliv. Če ga ne potrebujete in celo tistega, ki ga nikoli ne uporabljate, ga lahko izbrišete. Kaj vam bo omogočilo odličen nastop brez prekinitev ali napak. Varna uporaba mobilnega telefona je odvisna od uporabnika in tega, kaj stori, da zagotovi življenjsko dobo baterije.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar