Glavni » amazon » Kako obnoviti Wordov dokument, ne da bi ga shranili, poškodovali, izbrisali ali izgubili

Kako obnoviti Wordov dokument, ne da bi ga shranili, poškodovali, izbrisali ali izgubili

AliExpress WW

Microsoft Word je odlična aplikacija za pisanje, ki jo milijoni ljudi po vsem svetu uporabljajo za izvajanje različnih vrst dokumentov. Ob upoštevanju tega, kljub dejstvu, da so te aplikacije dobro zasnovane, je v njihovi uporabi človeški dejavnik, zato vam bomo tukaj razložili kako obnoviti Wordov dokument, ne da bi ga shranili, poškodovali, izbrisali ali izgubili

Podobno je pridobivanju a izgubljena datoteka V mobilni napravi brez varnostne kopije je ta priročnik posebej pripravljen za vas, tako da lahko preprosto obnovite Wordov dokument, ne da bi ga shranili, poškodovali, izbrisali ali izgubili. Preprosto bomo morali slediti navodilom, ki jih bomo podrobno razložili, kmalu boste brali ali zapisali datoteko, ki ste jo potrebovali.

Kazalo ()

  Kdaj lahko obnovimo datoteko Word?

  Običajno se zgodi, da moramo z nujno poiščite datoteko da verjamemo, da smo izgubili in ne moremo vedeti, kje je. Zato lahko mislimo, da je ne bo mogoče obnoviti, dopolnjeno z dejstvom, da nam v istih primerih ista aplikacija ne omogoča iskanja omenjene datoteke.

  Ko se nam predstavi primer, da se datoteka ne pojavi, se zgodi, da je dokument morda ni pravilno shranjeno in mesto shranjevanja se je spremenilo. Če pa je datoteka poškodovana ali je sploh ni, je najverjetneje, da je bila žrtev virusa.

  Datoteko lahko obnovimo kadar koli želimo, dokler dajmo varnostno kopijo, ki ga lahko imamo na osebnem računalniku ali mobilnem telefonu ali pa podvojimo datoteko. Občasno lahko to storimo z obnovitvijo sistemov, ki so vključeni v sistem Windows.

  Vse to odvisno bo od frekvence s katerimi se ustvarjajo nove datoteke. Ali zunanja varnostna kopija (Pendrive, zunanji trdi disk ali pomnilniška kartica itd.) Lahko tudi olajša dostop do omenjenih datotek

  Kako obnovimo izgubljeni ali poškodovani Wordov dokument?

  Eno prvih ukrepov, ki jih lahko sprejmemo, je poiščite izvirno datoteko v našem računalniku. Na ta način bomo, če uporabljamo napravo, katere operacijski sistem je Windows, uporabili njen "Finder ".

  Za to bomo morali klikniti gumb za zagon sistema Windows in izbrati polje "Iskanje ". V to polje bomo zapisali ime datoteke Word, ki jo potrebujemo. Ali v primeru, da se ne spomnimo imena, ki smo mu ga dali. Lahko napišemo del vaše vsebine in za začetek iskanja bomo pritisnili gumb "Enter ".

  Hitro bomo preusmerjeni v okno, ki vsebuje vse možne datoteke z rezultati iskanja. Zdaj, če bomo uporabili operacijski sistem Mac OS za obnovitev datoteke in nima programov, bomo uporabili njen "Finder ". Za to, kliknite gumb Finder in napišite ime datoteke, tako kot v zgornjem primeru.

  Kaj pa, če se datoteka ne prikaže nikjer?

  Zdaj, če vam iskanje ni uspelo, bomo preučili Koš za smeti, saj mogoče obstaja. Torej bomo kliknili ikono smetnjaka in pregledali bomo vse vaše datoteke.

  Če pa jih je veliko, lahko pogled filtriramo s tem desni klik in pritisk v pogledu ". Ta možnost nam bo omogočila združevanje datotek po vrstah (tako da bomo lahko iskali vse datoteke .docx) ali po datumu spremembe.

  Uporabili boste tisto, ki rezultat večjega dobička, odvisno od vsebine v vašem košu. Na tej točki ste verjetno že našli izgubljeno datoteko Microsoft Word..

  Če je tako, čestitam! To iskanje je pravzaprav lahko zelo stresno. Torej, če ste težko iskali ta izgubljeni dokument, raje kaj storite preprečiti v prihodnosti.

  Ob upoštevanju tega priporočamo, da aktivirate možnost izvedbe Varnostne kopije samodejno. Za to morate samo odpreti "Microsoft Word " in klikniti na modri gumb v zgornjem levem kotu.

  Takoj boste morali vstopiti v razdelek "Dodatne možnosti ". V tem podmeniju najdete možnost vklopite varnostne kopije samodejno. In voila! Zdaj boste zaščiteni za morebitne morebitne primere ali izgubo dokumentov.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar