Glavni » alibaba-info » Kako obnoviti mobilni telefon, ki se po ukoreninjenju ne vklopi, zažene ali napolni

Kako obnoviti mobilni telefon, ki se po ukoreninjenju ne vklopi, zažene ali napolni

AliExpress WW

Očitno je, da ko uporabimo telefon s posebnimi programi ali aplikacijami, kot je IRoot, zaslužimo vrsto dokaj zanimivih prednosti, sicer ne bi bilo smiselno. Med temi prednostmi je tudi izboljšanje zmogljivosti naprave, poleg življenjske dobe baterije tudi spreminjanje vdelane programske opreme za ROM po meri, da ne omenjamo na stotine uporabnih aplikacij, ki so namenjene izključno uporabnikom root..


Oglejte si ta video na YouTubu

Težava nekaterih ljudi je v tem, da je po ukoreninjenju naprave enak noče vklopiti na noben način, Način obnovitve in način nalaganja navzdol še vedno delujeta v primeru Samsunga, vendar se v običajnem načinu ne vklopi in poskušamo obnoviti mobilni telefon.

Kazalo ()

  Vzroki, da se moj telefon po vkoreninjenju ne vklopi

  Možno je, da ste pri zakoreninjenju mobilnega telefona uporabili datoteko, ki ni bila posebej namenjena modelu, ne pozabite, da je eno komercialno ime, ki ga ima in povsem drugačen je isti model. Včasih se aplikacija uporablja za root, v drugih primerih se uporabljajo posebni programi za root, kot je VRoot, v drugih primerih pa je treba dodati določene datoteke, upoštevajte to podrobnost..

  V primeru, da se vaš telefon nikakor ne vklopi, je edina možnost, da preprosto prenesete novo programsko opremo in jo namestite, v bistvu znova utripajte telefon z nekaj ROM ROM-a.

  Poleg vsega, o čemer smo že razpravljali, lahko dodamo še to varnostno kopiranje je bistvenega pomena vseh naših podatkov, preden začnemo izvajati kakršne koli stvari, povezane z Root. Da ne omenjam, kdaj namestimo ROM po meri, ki je tam, ali če izgubimo datoteke, fotografije, video posnetke itd..

  Kako obnoviti svoj mobilni telefon, če se po formatiranju ne vklopi

  Redko se zgodi, da po vklopu Root-a ne vklopite mobilnega telefona, redko se zgodi, če imate pravilno vadnico in sledili ste ji dobesedno. Ne pozabite, da imate v spletnem dnevniku veliko vadnic o tem, kako ukoreniniti najrazličnejše mobilne telefone. Ti se uporabljajo za različne modele naprav in celo za programe za ukoreninjenje, posebej namenjene napravam Android, kot je Androot.

  Priporočamo vam namestite novo vdelano programsko opremo v svoj mobilni telefon in nato poglejte na vrh, kjer je povečevalno steklo, za posebno vadnico za model vašega mobilnega telefona, ne za komercialno ime za obnovitev vašega mobilnega telefona, temveč za model.

  V teh primerih je edina rešitev ponovna namestitev vdelane programske opreme. V primeru, da imate Samsung morate imeti program Odin da bi lahko izvedli ta postopek. Vsaka znamka ima drugačen program, vsaka naprava pa ima vdelano programsko opremo ali sistem.

  Kar morate storiti, je iskati enega ROM ali vdelana programska oprema določenega modela vaše naprave. Ne pozabite, da ne govorimo o poslovnem imenu telefona. Na primer: če želite enostavno in preprosto ukoreniniti Samsung Galaxy S6. Toda govorimo o njenem modelu.

  Po vdelani programski opremi, telefon morate utripati in če boste to storili pravilno, boste spet videli, kako deluje, brez kakršnih koli težav.

  Zakaj moj telefon po ukoreninjenju ne deluje

  Očitno ne moremo postaviti celotnega postopka sem, saj ne vemo, kateri telefon imate. Toda na spletnem mestu Miracomohacerlo.com smo že večkrat objavili vadnice o tem, kako ukoreniniti različne naprave in kako namestiti vdelano programsko opremo, bodisi uradno ali po meri, na telefone različnih znamk, kot so Samsung, Sony, LG, Huawei, Motorola, Xiaomi itd..

  Utripajoča programska oprema tudi ni tako zapletena. Pravzaprav gre le za sledenje vajam in najpomembneje je to imeti vdelano programsko opremo vašega telefona. Da postopek ni prekinjen zaradi pomanjkanja baterije ali okvare kabla USB. Zato vam priporočamo, da imate celo 80-odstotno baterijo in uporabite originalni kabel USB, ki nikoli ne odpove pri povezavi.

  V skrajnih primerih vam ne bo preostalo drugega, kot da napravo odpeljete na tehnično službo. Ampak če se telefon po vkoreninjenju ne vklopi. Ne skrbite, to je rešitev, ki bi jo uporabil celo strokovnjak. To je edini način, da shranite telefon, in pravzaprav je z dobro vadnico preprostejši, kot si morda predstavljate. Se vam zdijo te informacije koristne? Če je tako, nam pustite komentar.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar