Glavni » alibaba-info » Kako obnoviti ali obnoviti pripomočke v sistemih Windows 10 in 8?

Kako obnoviti ali obnoviti pripomočke v sistemih Windows 10 in 8?

Ste se kdaj vprašali, ali je mogoče v sistemu Windows obnoviti izgubljene namizne pripomočke?? No, če nadaljujete z branjem, boste našli rešitev enega najpogostejših dvomov, ki jih imajo naši sledilci..

Kar se zgodi, je to pripomočki ali pripomočki so zelo uporabni na začetnem zaslonu našega računalnika saj nam med drugim prikažejo glavne informacije o napravi. Tako najdemo podatke o vremenu, o zmogljivosti računalnika itd..

Y. Čeprav je res, da se pripomočki danes ne uporabljajo toliko kot prej, ne moremo trditi, da so šli iz mode, in veliko je ljudi, ki želijo vedeti, kako jih še naprej izkoriščati v svojih računalnikih z operacijskim sistemom Windows.

Kazalo ()

  Kako znova omogočiti namizne pripomočke v sistemih Windows 10 in 8

  Prva stvar, ki jo morate imeti v mislih pri tej vrsti primerov, je to na srečo ljudje iz Microsofta nam še vedno omogočajo dostop do znanih pripomočkov za namizje v sistemih Windows 10 in Windows 8, zato je čas, da preučimo korake.

  Bistvena podrobnost, ki bi jo morali upoštevati, je, da te aplikacije niso več nameščene v operacijskih sistemih, zato se bomo morali potruditi to storimo sami, z uporabo programov drugih proizvajalcev, čeprav to sploh ni zapleteno.

  Začetni korak v tej situaciji je neposredno povezan z prenesite zadevne pripomočke, in priporočamo, da poiščete eno od spletnih mest, ki dejansko ponujajo celotne pakete pripomočkov, vključno z več.

  Eno najboljših spletnih mest v zvezi s tem je 8gadgetpack.net, iz katerih boste lahko dobili ogromno namestitvenih paketov za druge zanimive pripomočke, zato si oglejte nekaj od njih.

  Ko namestite te pakete iz 8gadgetpack.net, izvedli se bodo samodejno, tako da lahko na desni strani zaslona vidite ploščo Windows, ki ponuja vse vrste uporabnih podatkov.

  Seveda, To ne pomeni, da te vrste vsebine ne morete prilagoditi, ker morate pritisniti samo desni gumb na plošči Windows in zahvaljujoč temu boste v pojavnem meniju dostopali do možnosti Dodaj, čeprav lahko nekatere tudi odstranite, če želite to.

  Še eno zanimivo vprašanje v zvezi s tem je to pripomočki niso fiksni in jih lahko dejansko premaknete prosto na zaslonu računalnika, zato morate le enega od njih zagnati in zagnati, dokler niste zadovoljni z rezultatom.

  Končno, V razdelku Nastavitve v meniju boste lahko tudi določili vse dostope in druge elemente konfiguracije ki so del te plošče, tako da se prilagodi tistemu, kar želite ali potrebujete.

  Kje najti nove pripomočke za računalnik?

  Po drugi strani pa, kot smo že omenili obstaja veliko res prijetnih pripomočkov ali pripomočkov za Windows da vam priporočamo prenos, na primer naslednje:

  • Rainlendar.net: eden najboljših prilagodljivih koledarjev za računalnike z operacijskim sistemom Windows, ki vam ne bo prikazal samo trenutnega datuma, temveč bo to storil ob minimalnih sistemskih virih.
  • Korpolan.com: zelo zanimiva aplikacija, ki vam pove, v kakšni situaciji je zaklepanje tipkovnice.
  • Tweetz Deskto: še eno zares privlačno in lahko orodje, zahvaljujoč kateremu se boste lahko povezali s svojim računom na Twitterju in si ogledali vse publikacije ali tvite z zaslona, ​​ne da bi ga morali zapustiti.
  • WindowBlind: če vam prvotni videz sistema Windows ni preveč všeč, ga lahko spremenite s tem sistemom in nastavite vizualni slog, ki vas najbolj prepriča.
  • Growl za okno: majhen čarovnik, ki nam sporoča veliko zanimivih podatkov, na primer, kdaj so se datoteke končale s prenosom, če je prispelo e-poštno sporočilo itd. Če nobenega obvestila ne želite zamuditi, poskusite.
  • Alt-Tab: sistem bližnjic na tipkovnici, zahvaljujoč kateremu se bomo lahko zelo hitro in preprosto premikali po naših aplikacijah, kar bo olajšalo tovrstne naloge, kar bi v drugih primerih zelo motilo.

  Priporočena
  Pustite Komentar