Glavni » amazon » Kako obnoviti ali znova aktivirati svoj račun Badoo, če je bil izbrisan ali blokiran

Kako obnoviti ali znova aktivirati svoj račun Badoo, če je bil izbrisan ali blokiran

AliExpress WW

Če običajno berete naše članke, boste to vedeli večkrat pogovarjamo se o Badoo-ju kot eno glavnih družbenih omrežij na svetu, platforma, ki ljudem omogoča medsebojno povezovanje in ustvarjanje novih povezav.

Kako se vrniti Moj izbrisani račun za Badoo
Oglejte si ta video na YouTubu

No, kot katera koli tovrstna storitev za pridruži se Badoo Upoštevati je treba nekatera pravila in predpise, ki jih ne poznajo vsi uporabniki, in zato vam spodaj želimo pokazati, kaj lahko storite v primeru, da je bil vaš račun odstranjen zaradi kršitve katerega koli od teh predpisov, ki ste morda ne bi vedel.

In kot vemo, je Badoo eno izmed družabnih omrežij, ki vam omogoča enostavno spoznavanje ljudi in v primeru, da so nam izbrisali račun, je zapleteno poiščite podobno storitev, zato bi morali poiskati alternative tej težavi.

Kazalo ()

  Kako obnoviti izbrisani račun na Badoo-ju

  Po drugi strani pa je tudi res, da je ta vadnica koristna za tiste, ki so se odločili, da bodo takoj zaprli svoj račun, kar se običajno zgodi pri novih uporabnikih, ki niso zadovoljni s platformo in ki želijo izbriši svoj profil da se v njem ne pojavlja. Najprej vstopite na Badoo stran prek računalnika ali z mobilnega telefona v brskalniku.

  Ne glede na vaš primer in če sploh se želite vrniti v badoo, Vedeti morate, da potem obstajajo nekatere rešitve, čeprav bo vse lažje, če svojega računa prej niste prepovedali. Tudi če ste račun izbrisali sami, boste po obnovitvi videli, da niste izgubili fotografij, klepetov ali druge vsebine.

  Kar morate storiti, je uporabiti isto e-pošto od registracijo vašega računa za Badoo, in poiščite vsa e-poštna sporočila, ki vam jih je ta služba takrat poslala, dokler ne dostopate do e-pošte, na kateri piše, da je izbrisan vaš profil Badoo, ki ga morate vnesti. Ko to storite, boste videli, da se prikaže zeleni gumb z napisom Obnovi profil, na katerega morate klikniti. Pokazali vam bomo, kako izbrisati račun Badoo iz telefona Android, iPhone ali PC..

  Ali je mogoče obnoviti račun Badoo?

  Seveda morate za izvajanje tega postopka biti hitri, ob upoštevanju, da če izbriši svoj profil in ga v naslednjih 30 dneh ne odprete znova, vsi podatki, povezani z njim, bodo popolnoma izbrisani, nato pa boste morali ustvariti nov profil.

  V nekem obdobju svojega življenja smo že slišali ime "Badoo ", prikazujemo vam najboljše nasvete in nasvete za spogledovanje na Badoo-ju kot strokovnjak. To je posledica velikega vpliva tega socialnega omrežja prek interneta. Ker je to socialno omrežje, ki ga uporablja več kot 300 milijonov uporabnikov po vsem planetu vsi, ki poskušajo spoznati novo osebo.

  Kako vrniti svoj račun za Badoo, če je bil blokiran?
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Tako kot vsako družabno omrežje morate za dostop do njega imeti e-pošto in geslo. Ampak, če ste katerega od teh pozabili ali pa iz različnih razlogov vaš račun je bil blokiran. Potem vam bo ta vodnik zelo koristen..

  Z branjem navodil, ki so navedena v naslednjih razdelkih tega vodnika, boste lahko rešili to težavo. Ali vsaj dali boste najboljši poskus, da ga dobite. To je zato, ker so politike glede Badoo-a nekoliko drugačne strogo glede blokiranih računov.

  Koraki, da si lahko obnovim svoj račun Badoo, če je bil blokiran

  Če je bil vaš osebni račun na Badoo-ju blokiran. Ne glede na razlog, edina stvar, ki bi vam lahko pomagala za izterjavo se obrnite na tehnično skupino Badoo. Upoštevati morate, da to ni zajamčena rešitev, ampak le zadnji poskus okrevanja.

  Zdaj, da se lahko obrnete na tehnično skupino Badoo namen odklepanja. Prva stvar, ki jo bomo morali storiti, je, da gremo na zadevno platformo ali z drugimi besedami, dostop do Badoo. Nato ga boste morali raziskati, dokler ne najdete možnosti, ki pravi: "Povratne informacije ".

  Takoj boste preusmerjeni na stran za "Obrnite se na tehnično podporo Badoo ”Ki bo vseboval obrazec za izpolnitev. Na ta način in seveda morate izpolniti ta obrazec s svojimi podatki in zadevo..

  Kot težavo, ki jo želite poskusiti rešiti, je dejstvo, da je vaš osebni račun onemogočen in ga želite obnoviti. To je treba omejiti v razdelku, kamor morate postaviti svoj e-poštni naslov, vnesite tisto, s katero ste registrirali svoj račun. Tako kot pri geslu morate biti tudi v tem trenutku zelo previdni. Te podatke morate vstaviti natanko tako, kot so pripadali vašemu blokiranemu računu.

  Po izpolnitvi tega obrazca morate le pritisniti gumb ".Enter ”Če želite poslati poročilo. Nato boste morali počakati, da bo ekipa tehnikov, ki delajo za Badoo, prebrala vaš primer.

  Ko jo preberejo, lahko pregledajo, kaj se je zgodilo, in vam odgovorijo. V teh primerih ni določenega časa za odziv, zato priporočamo, da ste pozorni vaš e-poštni naslov. In ker je odgovor mogoče katalogizirati kot tak, lahko najdejo pot v vašo mapo z vsiljeno pošto.

  In pripravljen!, Že ste storili vse potrebno, da poskusite obnoviti svoj blokirani račun Badoo. In kot smo že omenili, to ni stoodstotno zanesljiva rešitev, je pa edina, ki je na voljo za te primere. Če po enem tednu niste dobili odgovora, priporočamo, da ponovite korake.Tisti, ki preneha s poskusi, izgubi!

  To je najboljši način za obnovitev računa izbrisano ali izbrisano iz Badoo-ja hitro, enostavno in brezplačno.

  Ali ste s tem trikom uspeli obnoviti svoj izbrisani račun Badoo?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar