Glavni » alibaba-info » Kako obnoviti izgubljeni ali pozabljeni račun za Outlook ali Hotmail ali geslo

Kako obnoviti izgubljeni ali pozabljeni račun za Outlook ali Hotmail ali geslo

AliExpress WW

Ponastavitev gesla za Hotmail je enostavna če ste pozabili. Mogoče je minilo predolgo, odkar ste nazadnje uporabili svojo e-pošto.

Kako obnoviti geslo za Hotmail
Oglejte si ta video na YouTubu

Za to, kar imaš težave z zapomnitvijo gesla. Ne glede na razlog za ponastavitev gesla za Hotmail lahko za to uporabite Outlook.com.

Nekaj ​​zelo pomembnega, kar lahko veste, in tako lahko ustvarite distribucijski seznam za pošto ali naslove Outlook ali Hotmail in kako funkcionalen.

Ko ste na prijavnem zaslonu Outlook.com, morate le slediti navodilom na zaslonu izberite novo geslo in se vrnite na svoj e-poštni naslov. Namesto Hotmail.com morate uporabiti Outlook.com.

Ker je prvi način dostopa do e-pošte Hotmail.com: oba računa @ outlook.com kot @ hotmail.com računi.

Kazalo ()

  Kako ponastaviti izgubljeno geslo za Windows Live Hotmail

  • Odprite Outlook.com v spletnem brskalniku da poiščete stran za prijavo.
  • Vnesite svoj e-poštni naslov Hotmail in nato kliknite Naprej.
  • V zaslon z geslom, kliknite povezavo Pozabil sem geslo.
  • Zakaj se ne morete prijaviti? strani, izberite Pozabil sem geslo in nato kliknite Naprej.
  • Da bi obnovite geslo avtor Hotmail.
  • Na naslednjem zaslonu preverite svoj e-poštni naslov in nato enapiši znake kar vidite na sliki, čemur sledi Naprej.
  • Ne glede na to, kaj imaš stran Preverite svojo identiteto.
  • Ker so možnosti tam odvisne od tega, kako ste nastavili varnost svojega računa Hotmail, izberite Uporabi enega drugačna možnost preverjanja.

  Na seznamu izberite možnost obnovitve

  Možnost obnovitve pošte

  Možnost e-pošte pošlji povezavo za ponastavitev gesla na elektronski naslov v datoteki. Če želite uporabljati to metodo, morate vnesti celoten naslov.

  Možnost obnovitve besedilnih sporočil

  Možnost besedila pošljite besedilno sporočilo za pomoč pri prijavi. Vnesite zadnje štiri številke svoje telefonske številke, da jo uporabite.

  Možnost obnovitve z avtentikacijsko aplikacijo

  Druga možnost, če ste to že omogočili, je uporaba aplikacije za preverjanje pristnosti za ponastavitev gesla.
  Nazadnje, če nimate dostopa do nobenega od teh načinov ponastavitve, se lahko odločite, da ne boste imeli nobenega od teh.

  Možnost preverjanja osebnih podatkov

  Če nimate dostopa do nobenega od teh treh načinov, lahko sledite dodatnim navodilom na zaslonu da preverite svojo identiteto in dobite novo geslo.

  Prosim, vstopite novo geslo v obeh poljih na spletnem mestu in kliknite Naprej, da končate ponastavitev gesla za Hotmail.

  Dandanes je za razvoj spletnih dejavnosti bistvenega pomena, da nenehno skrbite za svojo e-pošto. To je zato, ker absolutno vsaka obstoječa spletna stran zahtevajte e-pošto, da vas prepozna.

  Lahko bi primerjaj to e-poštno sporočilo do osebnih dokumentov, ki jih uporabljamo v resničnem življenju. Ohranjanje teh e-poštnih naslovov za vaše uporabnike enako pomembnih kot osebni dokument.

  Zdaj obstajajo primeri, ko naši gesla nam zdrsnejo iz glave. Če se vam je to zgodilo,mirno!, res je dokaj pogosta situacija. Lahko se zgodi vsakomur.

  Nekaj, kar priporočamo in to zagotovo vam bo veliko služil na neki točki veste, kako lahko konfigurirate ali sinhronizirate svoj e-poštni račun Outlook v mobilnem telefonu Android ali iPhone.

  Kako obnoviti geslo za Outlook
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Torej, če imate težave, ker ste pozabili e-poštno geslo in takoj potrebujete dostop. Potem, ste prišli do navedenega vodnika. Tu se lahko naučite, kako obnoviti geslo za Outlook vsakič, ko ga potrebujete. To je postopek, ki ne bo trajal več kot 5 minut!!

  Koraki za obnovitev gesla za račun Outlook

  Če želite začeti postopek obnovitve gesla, morate iti na glavno stran Outlooka. Ko boste tam, boste morali iskati gumb, na katerem piše: "Do svojega računa ne morete dostopati?". Ali če je stran v angleščini: "Ali ne morete dostopati do vašega računa? ".

  Ta gumb se običajno nahaja na dnu polja za vnos gesla. Po pritisku bomo preusmerjeni v novo okno, kjer bomo morali določiti svoj položaj. Torej to bomo morali izberite eno od treh možnosti.

  Na ta način bomo označili Prva možnost kaj pravi: "pozabil sem svoje geslo"Ali če je stran v angleščini: " Pozabil sem geslo ". In takoj bomo kliknili na gumb "Naprej " ali "Naprej ". Prav tako bomo poslani v novo okno s podatki, ki jih bomo izpolnili za obnovitev našega gesla.

  V prvem polju dali bomo svoj e-poštni naslov (Tisti, za katerega želimo obnoviti geslo). In v drugo bomo morali znake vpisati natanko tako, kot jih bomo videli na zaslonu. Ko je postopek končan, bomo kliknili modri gumb "Naprej " ali Naprej "..

  V tem novem oknu bomo morali določiti način obnovili bomo svoje geslo. Lahko je prek telefonske številke, ki smo jo registrirali, ali alternativnega e-poštnega sporočila.

  Kakorkoli, priporočamo možnost nadomestne pošte, ker včasih lahko telefonske povezave ne uspejo in odložijo postopek.

  Ko prejmete e-pošto iz Outlooka na nadomestni račun, kopirajte kodo, ki vam je bila poslana. In se vrnite na stran, kjer ste poskušali obnoviti geslo.

  Ker boste vanj postavili kodo, ki ste jo prej kopirali. Po tem boste preprosto morali pisati novo geslo znotraj varnostnih parametrov te platforme.

  Zdaj boste le še enkrat pritisnili modri gumb, da končate z obnovitev gesla. In voila, veste, kako obnovite gesla v Outlooku.

  Če imate računalnik MAC in ne veste kako dodati e-poštni račun -, najboljše je, da se sami vodite po tem, kako dodati, dodati in konfigurirati poštni račun v Macu (Gmail ali Outlook).

  Če imate kakršna koli vprašanja in bi radi, da jih rešimo z vadnico, lahko pustite v komentarjih in na to bomo z veseljem odgovorili na najboljši možen način.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar