Glavni » alibaba-info » Kako obnoviti izbrisane ali izbrisane fotografije in datoteke v sistemih Windows Phone, Nokia Lumia in Lumia 630

Kako obnoviti izbrisane ali izbrisane fotografije in datoteke v sistemih Windows Phone, Nokia Lumia in Lumia 630

AliExpress WW

Vsem nam se je zgodilo, da napačno izbrišemo datoteke iz svojih mobilnih naprav in več iz Nokie. V osebnem računalniku je to enostavno, saj ga po izbrisu še vedno lahko obnovite skozi koš, zato uporabniki običajno po omrežju iščejo, kako obnoviti izbrisane datoteke fotografije - na Windows Phone Nokia.

Blagovna znamka Nokia je ena najstarejših, a danes najbolj znana, saj jo zaznamujejo ne samo kažejo kakovost, vendar trajnost, kaj nekaj iščejo uporabniki.

Glavno vprašanje je, da mobilni telefoni, ker nimajo koša za smeti, stvari nekoliko zapletejo, vendar bodite zelo mirni, da ne preveč, preprosto je povedati resnico obnoviti izbrisane datoteke - iz Nokia Lumia, iz naprave Windows Phone.

Eden od vidikov, ki je značilen za Nokia Lumia, je varnost in zato priporočamo, da aktivirate sistem varnostnih vzorcev, tako da imate odlično in varno opremo.

Kazalo ()

  Kako obnoviti izbrisane datoteke iz Nokia Lumia s sistemom Windows Phone

  Trenutno obstajajo načini za odpravo te težave, ki prizadene vse uporabnike pametnih telefonov, saj z nepazljivostjo, naglico ali iz drugih razlogov izbrišemo naše fotografije, vendar z naslednjimi koraki lahko to storite brez težav:

  • Prva stvar, ki jo bomo storili, je prenesite program "Photo Recovery " odličen program za tovrstne razmere, ga lahko hitro prenesete na njegovo uradno spletno stran.
  • Ko bomo enkrat namestili, bomo to storili povežite svojo mobilno napravo s kablom USB original.
  • Naslednja stvar, ki jo bomo storili, je odprite program v računalniku.
  • Samodejno program zaznali bomo naprave za shranjevanje med njimi naš pametni telefon.
  • Zdaj samo kliknemo možnost "Scan " in postopek iskanja se bo začel datotek, ki so bile izbrisane iz našega telefona. Če želite obnoviti samo fotografije, lahko to storite s filtri, ki jih ima.
  • Na koncu postopka, videli boste, katere fotografije lahko obnovite, preprosto morate izbrati in izbrati možnost "Obnovi " in postopek obnovitve se bo začel.

  Obstajajo tudi drugi programi Trenutno lahko to funkcijo izvaja za obnovitev fotografij, saj je to ena izmed napak, ki jo uporabniki običajno naredijo.

  Druga možnost za obnovitev datotek iz sistema Windows Phone

  Da bi lahko vedela kako obnoviti izbrisane datoteke fotografije - V operacijskem sistemu Windows Phone Nokia s tem postopkom bomo morali slediti naslednjim korakom, metoda je zelo podobna prejšnji, vendar z drugačnim in enako učinkovitim programom:

  Najprej moramo prenesti program, ki ga potrebujemo, imenovan Recuva ga prenesite z njegove uradne spletne strani zastonj.

  Po prenosu, odpremo program hitro postavite na namizje.

  Odpiranje bo pokazalo različne možnosti iskanja po filtrih, da bo iskanje bolj učinkovito in hitrejše (več vrst datotek, ki jih želite obnoviti, počasnejši bo postopek).

  Če tisto, kar iščemo, so slike V našem pametnem telefonu boste med iskanjem našli samo tiste, ki jih je mogoče obnoviti ne glede na njihov izvor Facebook, Instagram, WhatsApp ali kamera, našli jih boste.

  Izbrati moramo, kje iskati, da bo še natančnejše pri iskanju, pritisnemo možnost "Na moji pomnilniški kartici ali iPodu " saj bomo pogledali v našo Nokia Lumia.

  Ko smo vse konfigurirali, šele začnemo in se začne iskanje naših slik, lahko to traja nekaj časa od iskanje je izčrpno in globlje.

  Če je tisto, kar želite obnoviti drugo vrsto datoteke, To lahko storite tako, da sledite istim korakom in v kratkem času boste dobili vse podatke, ki ste jih namerno ali nezavedno izbrisali.

  Tako enostavno in enostavno lahko obnovite vse podatke, ki ste jih izgubili na mobilnem telefonu Nokia Lumia v katerem koli modelu, in najboljše je, da lahko uporabite katero koli od teh 100% učinkovitih metod.

  Če imate pametni telefon Android ali prijatelja in se mu je zgodilo isto, bodite prepričani, da obstajajo tudi načini za obnovitev teh podatkov, ki so bili pomotoma izbrisani iz Android telefoni in tablični računalniki.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar