Glavni » android » Kako obnoviti izbrisano zgodovino klicev ali se prijaviti v kateri koli Android

Kako obnoviti izbrisano zgodovino klicev ali se prijaviti v kateri koli Android

AliExpress WW

Če ste že kdaj uporabljali mobilno napravo Android, verjetno veste, da je med številnimi vsebinami, ki nam jih lahko ponudijo, tudi Seznam klicev, ki v bistvu zbira vse klice, ki smo jih klicali ali prejeli. V različnih okoliščinah lahko izgubimo dnevnik klicev in zato vas želimo naučiti, kako ga obnoviti.

Dejansko imamo v zadnjem času veliko vprašanj o možnosti obnovitve Seznam klicev, in če imate pravilno aplikacijo, boste to lahko dejansko izvedli brez težav.

Prvo, kar morate vedeti, ja, to je to bi moralo biti vedno toČe je mogoče, naredite varnostno kopijo dnevnika klicev, da se izognete tem težavam.

Kazalo ()

  Prenesite dnevnik klicev v Android

  Kot že velikokrat, ko govorimo o operacijskem sistemu Android, moramo reči, da je najboljši način za obnovitev dnevnika klicev nič drugega kot stava na eno izmed odličnih aplikacij v tem segmentu. Prva stvar, ki jo morate vedeti, je, da bomo v tem primeru uporabili določeno, imenovano Varnostno kopiranje in obnovitev SMS-ov, ki jo lahko brez težav prenesete s te povezave.

  No, ko aplikaciji daste potrebna dovoljenja, bo naslednja stvar vstop na njen glavni zaslon in s klikom na gumb Konfiguracija varnostne kopije izberite. Ko to storite, morate izbrati vsebino, ki jo želite zaščititi iz dnevnika klicev, vendar lahko dodate druge, kot boste videli.

  Po tem morate izbrati mesto za varnostno kopiranje dnevnika klicev in vedno priporočamo uporabo shrambe v oblaku prek katere koli njegove aplikacije. Ko izberete platformo za shranjevanje, dodati boste morali vse svoje podatke, preverite račun in nato konfigurirajte zadnje možnosti.

  Ko končate z vsemi prejšnjimi konfiguracijami, bo naslednja stvar pritisk gumba Test ali Test v aplikaciji. Namestitev je treba izvesti, in o tem boste prejeli obvestilo o uspehu. Če se pojavi težava, boste morda našli tudi obvestilo o napaki. Običajno morate itak vedeti, da navadno ni pomanjkljivosti.

  Ko so končani vsi prejšnji koraki, morate kliknite Shrani da shranite nastavitve. Nato morate klikniti Naprej. Videli boste, da lahko v teh primerih razporedite varnostne kopije, kot želite.

  Ugotovili boste lahko vse spremembe, ki se vam zdijo primerne, in tudi v razdelku Napredne možnosti boste to storili poiščite še več možnosti.

  V takšnih primerih vedno priporočamo, da izberete možnost dnevnega varnostnega kopiranja. Kadar koli lahko spremenite čas ali nastavite druge parametre. Nato pritisnete Backup in aplikacija bo sama poskrbela za vse ostalo. Končno boste lahko ustvarili kopijo varnost v obliki XML brez kakršnih koli težav.

  Kako obnoviti dnevnik klicev mobilnega telefona

  Zdaj je čas, da vas naučimo, kako obnoviti Seznam klicev, In za to vam bomo pustili konkreten korak za korakom, s katerim smo prepričani, da o tem ne boste dvomili:

  • Odprite app
  • Kliknite na ikona treh točkos in izberite Obnovi
  • Izberite mesto, kjer bo Varnostna kopija
  • Ko najdete Varnostna kopija, pritisnite Obnovi
  • Aplikacija bo izvedla postopek obnove in vas obvesti, ko bo končano
  • če kasneje želite izbrisati zgodovino, lahko to storite zelo enostavno

  Glavna vprašanja, povezana s temi, so ta pravkar smo te naučili, Imajo opraviti s tistimi, ki jih bomo pregledali spodaj: aplikacija za obnovitev dnevnika klicev Android, kako obnoviti izbrisane klice iz Samsunga, obnoviti izbrisane klice, prejete iz Androida, kako obnoviti izbrisane klice iz WhatsAppa, aplikacija za obnovitev Androida dnevnik klicev, kako obnoviti izbrisane klice iz mobilnega telefona LG, kako obnoviti opravljene klice ali obnoviti izbrisane klice iz iPhona. Če imate več vprašanj, nas morate o tem vprašati, da vam pomagamo.

  Ali ste uspeli obnoviti Dnevnik klicev v Androidu s tem korak za korakom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar