Glavni » alibaba-info » Kako obnoviti račun Clash Royale brez e-pošte ali ID-ja Supercell v drugi napravi

Kako obnoviti račun Clash Royale brez e-pošte ali ID-ja Supercell v drugi napravi

AliExpress WW

Čeprav zagotovo igra Clash Royale nima več toliko priljubljenosti kot v prejšnjih letih, je še vedno ena najbolj igranih iger kar zadeva mobilnost. Ne glede na to, ali želite obnoviti račun Clash Royale, ker ste ga izgubili, znova zagnali pametni telefon, ali se želite spomniti tistih tekmovalnih in zabavnih trenutkov, s katerimi boste ubili svoj prosti čas.

Ne glede na vaš primer, preprosto morate še naprej brati in dobili boste vse informacije, ki jih potrebujete, tudi če želite trajno izbrisati svoj račun. Podjetje Supercell skuša vedno narediti te nadležne procese in težave čim bolj redke, zato so pripravili hiter način, s katerim lahko obnovite svoj račun za Clash Royale.

Kako obnoviti račun Clash Royale?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Ali je mogoče obnoviti svoj račun za Clash Royale?

  In odgovor je pritrdilen, če lahko vrnete težko prisluženi krov in se vrnete k igranju z gonjo lave, drvarjem in hlodom. Jasno je, da ne bo lažji in enostavnejši postopek, a pomembno je, da si lahko spet prihranite ves postopek pridobivanja svojih najljubših kart.

  V vsakem primeru, kot smo že rekli, vedno obstaja možnost obnovitve našega računa iz Clash Royale. Vse to hitro, a ne tako enostavno, in sicer tako, da nas povežemo z ljudmi, ki so odgovorni za igro.

  Za to je potrebno pošljite e-pošto v polje "clashro [e-pošta zaščitena] ". Še posebej, če smo poskušali vzpostaviti stik znotraj igre in ga nismo mogli dobiti. To bi bil postopek, s katerim lahko znova pridobite svoj račun za Clash Royale.

  Eden od ključev, ki jih moramo upoštevati pri tem e-poštnem sporočilu, je, da bo to nujno moralo biti napisano in poslano v angleškem jeziku, poskuša biti čim bolj natančen glede zadevne težave. Če je vaš materni jezik španščina in nimate dvojezičnih spretnosti, bi bila najbolj priporočljiva uporaba Googlovega prevajalnika.

  Kakorkoli že, ljudje iz Clash Royale nam sami ponujajo nekaj podatke, ki se jim zdijo bistveni kajti ko gremo skozi to težavo. Preko njih lahko natančno najdejo račun vaše nepremičnine.

  Med podatki, ki jih imajo zaposleni v Clash Royale pozivam k vdelavi v e-pošto najprej lahko omenimo naslednje:

  • ID igralca
  • Ime, ki ste ga imeli v igri, je izjemnega pomena
  • Med drugim, denimo zavezništvo, ki ste mu pripadali.
  • Končno natančna raven, na kateri je bil račun v trenutku, ko smo ga izgubili. Če se ne spomnite, v kateri ste bili posebej, morate vedno, kadar ste v dvomih, navesti raven nekoliko nižje.

  Kako obnoviti račun Clash Royale v Androidu?

  Kot smo že omenili zgoraj, če je mogoče obnovite svoj račun v tej zabavni igri. Bodisi za ponovno udeležbo na turnirjih bodisi za uporabo ene izmed 5 najboljših trenutnih ploščadi. Ne glede na vaš razlog imate dve možnosti, da ga dosežete.

  Za prvo možnost bi morali sledite korakom, ki jih določimo spodaj, ki vas bo vodil skozi ta dolgočasen postopek, in če ste že poskusili uporabiti to metodo, lahko poskusite pisati na e-poštno sporočilo, ki smo ga prej navedli, ali če ne, preprosto pojdite na stran za podporo, ki jo ima Supercell.

  Koraki za obnovitev računa Clash Royale v Androidu

  Da bi obnovite svoj račun za Clash Royale Android morate slediti tem korakom

  • Odprite igro Clash Royale, pojdite v Nastavitve in izberite zavihek Pomoč in podpora
  • Ko vstopite, morate na vrhu zavihka izbrati možnost Pišite nam
  • Če se ne prikaže, morate izbrati Lost Account in na vprašanje "Je bilo koristno? " Odgovorite, da ne
  • Nato se prikaže obrazec za stik
  • Naslednja stvar je, da to pošljete kontaktni obrazec za ljudi Supercell
  • Dodati morate določene podatke, na primer osebni dokument ali klan, ki mu pripadate, in nivo
  • V največ 5 dneh bi morali odgovoriti, ko obnovite svoj račun
  • Če v petih dneh ne dobite odgovora, priporočamo, da postopek ponovite, čeprav se običajno ne zgodi, da se poizvedbe ne odzovejo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar