Glavni » alibaba-info » Kako obnoviti poškodovane ali izbrisane datoteke s pomnilniških kartic, trdih diskov in izmenljivih pogonov

Kako obnoviti poškodovane ali izbrisane datoteke s pomnilniških kartic, trdih diskov in izmenljivih pogonov

AliExpress WW

Čeprav lahko trdi disk traja več let, pa tudi ne traja večno. Najslabše od vsega je, da jih z enostavnim zadetkom in da o padcu sploh ne govorimo, zlahka poškodujemo in izgubimo vse informacije, ki jih vsebuje. Zato mnogi ljudje dvomijo: če je trdi disk poškodovan, ali ne informacije? Poglejmo še naprej.

Kazalo ()

  Obnovite podatke s poškodovanega trdega diska

  Kaj vrsta trdega diska če pade ali trpi kakšen udar, se lahko poškoduje. Zato moramo biti pri ravnanju s trdim diskom zelo previdni, saj jih je zelo lahko poškodovati..

  Za razliko od pogona SSD, ki ga je mogoče prenašati brez preveč težav (čeprav če pade ali udari, je enako) trdi disk je še bolj občutljiv.

  Veliko ljudi se ukvarja z obnovite podatke s poškodovanih trdih diskov. Čeprav je ta storitev na splošno precej draga, zato je ne more uporabljati vsak.

  Najprej, če imate trdi disk, bi morali dobiti skrinjo, odvisno od velikosti diska, katero škatlo morate kupiti. Ne pozabite, da prenosni disk manjši je od namiznega računalnika. Po tem povežete skrinjo z računalnikom. Tako povezan deluje počasneje, vendar je ideja obnoviti informacije, ki so v njem.

  Kako obnoviti podatke s slabega trdega diska

  Kot si lahko predstavljate, obstajajo programi, ki vam pomagajo obnoviti podatke s poškodovanih trdih diskov. V tem primeru bomo uporabili program HDD regenerator. S precej opisnim imenom ga bomo uporabili obnovite podatke s trdega diska.

  Vse kar morate storiti je, da se povežete trdi disk v računalnik, zaženite program in lahko traja več ali manj časa, odvisno od količine informacij, ki jih imate na omenjenem disku. Tu je nujno dovolj potrpljenja in poiskati način za obnovitev izgubljenih ali trajno izbrisanih datotek, fotografij in datotek.

  Obnovite datoteke s poškodovanega trdega diska

  V primeru, da vam zgornji program ni dal rezultatov, ki ste jih pričakovali. Lahko poskusite z Hirenov zagonski CD kar je precej dobra in priljubljena aplikacija. Eno najboljših del danes za pridobivanje informacij iz Slab trdi disk.

  Omenjeni program je popolnoma brezplačno, boste morali prenesti sliko. ISO, ki ga lahko pritrdite ali zapišete neposredno na DVD.

  Trik za obnovitev datotek s poškodovanega trdega diska

  Živimo v dobi, ko je internet povsod. Torej, če imate v računalniku pomembne informacije, priporočamo, da ga shranite v oblaku. Ni varnejšega načina (vsaj trenutno ne) za zaščito vseh naših datotek.

  Ko shranite datoteke v oblak, vam ni treba skrbeti, da bo disk poškodovan ali da ga bo izgubil. Poleg tega lahko do svojih podatkov dostopate s katerega koli računalnik ali mobilna napravaPovezal sem se z internetom.

  Eden od velike težave da se moramo ob številnih primerih soočiti s pomembno datoteko, ki jo moramo obnoviti in ne vemo natančno, kako to storiti.

  Za takšne priložnosti obstaja Recuva precej dober program, Microsoftovo orodje za obnovitev, brez kakršnega koli oglaševanja, ki pa žal ni vključeno v sistem Windows, zato morate prenesi Recuva na stran, vendar je brezplačno, zato je precej enostavno prenesi Recuva na vaš računalnik in to orodje lahko uporablja vsak uporabnik.

  Obnovite izbrisane datoteke s trdih diskov, odstranljivih pogonov ali pomnilniških kartic
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Obnovite izbrisane datoteke

  Zakaj lahko kateri koli uporabnik uporablja to orodje? V bistvu zato Zasnova Recuve Je tako preprost, hkrati pa tako dostopen, naenkrat ima vse možnosti, vse, kar potrebujete, poleg tega pa je zmogljiv program, ki je sposoben obnoviti Wordove dokumente, slike, MP3-je, e-pošto, videoposnetke, fotografije ali karkoli že.

  Ko končate prenesi Recuva in začnete uporabljati program, bo začel skenirati sistem, da zazna datoteke, ki jih je mogoče obnoviti, lahko obnovite eno za drugo ali pa to storite v velikem obsegu, kot želite.

  Recuva, veliko možnosti v preprostem programu

  Ima dva načina, pomožni in običajni. V Način s pomočjo Recuve vpraša o vrsti datoteke, ki jo želite obnoviti, poti do datoteke in globini skeniranja. Po drugi strani pa bodo v običajnem načinu možnosti postavljene v okno za obnovitev.

  Pozitivno ima Recuva Nedvomno je ravno ta način pomoči v veliko pomoč, poleg predogleda datotek, ki jih je treba obnoviti, pa ima orodje za globoko pregledovanje, ki je res preveč uporabno, možnost varnega brisanja in tudi, Za njegovo uporabo ni omejitev, je popolnoma brezplačna in brez kakršnega koli oglaševanja.

  Za razliko od drugih programov Recuva morda ne bo obnovila toliko datotek, pozitivno pa je, da ima preprost in pošten dizajn s hitro dostopnimi možnostmi, zato je primeren za vse uporabnike, poleg tega pa je brezplačen in brez kakršnega koli oglaševanja. zato se brez dvoma popolnoma splača prenesti Recuvo, saj je tudi uradno orodje za Microsoft.

  Vsa vprašanja o tem lahko pustite spodaj v komentarjih, če ne veste kako prenesi Recuva in obnovite vse datoteke, ki ste jih izbrisali ali izbrisali iz računalnika, če imate kakršno koli težavo, povezano s tem orodjem, nam pustite komentar.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar